Trucuri pentru a te imbraca super (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Am si eu nevoie de o parere : pantalonii astia stau bine sau imi fac soldurile cat 2 case?
Multu!

http://www.flickr.com/photos/greecky/

oh, Xio, te rog da-i jos! nu vezi ce picioare kilometrice iti arata? nu e drept, deci fa-i cadou si ia-ti o fusta lunga si larga sa nu ti se vada nimic. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Crisnemese, si ivanka are sanii mari , vezi daca-ti place asa;
http://www.gossipcenter.com/ivanka-trump/photo/ivanka-trump-42

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Carina, suntem in numar ca sa zic asaDe la Quelle si eu comand 36 la bluze, sacouri, rochii si 34 la pantaloni, din considerentul ca pantalonii trebuie sa stea mai stramti, si bluza putin mai lejera...Constitutia mea cam asa este, mai lata in umeri, mai subtire in solduri.

Din ce stiu eu, 36 corespunde la 10 englezesc, si 34 la 8 englezesc, sper sa nu ma insel...Constitutia mea cam asa este, mai lata in umeri, mai subtire in solduri.

Francezii parca sunt cu un numar mai sus?!Nici eu nu stiu cine sunt Cameau asa ca nu e bai, eu nu sunt pro firma, daca e frumos si imi sta bine...nu conteaza ce scrie pe eticheta ca nu merg cu ea la vedere, nu?!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Mama ce m-am mai laudat cu constitutia pe aci, zici ca sunt cel putin AngeliNA, mandra rau..Scuze, va rog, pentru repetare a fost fara intentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

N-am disparut ca magaru-n ceata, doar ca am avut tone de treaba si daca intram pe aici, nu mai plecam de pe linkuri .

Am luat rochia de dantela - astept sa soseasca - si licitez pe un S (m-ati convins)la rochia BCBG.

AMINA, ma bucur ca ai revenit! Sa stii ca si fiica-mea care la fel, cum ma vede la calculator, parca e cainele lui Pavlov.

CONCHITA ce super comentarii la pantofii . Imi plac argumentele tale.

Am incercat sa caut in Mall (cum mi-a recomandat si Maria_Alexia) pantofi/ sandale care sa se asemenea cu optiunile. M-am enervat, mai ales la Humanic!! Astia parca nu au auzit decat de la marimea 38 in sus! Si am gasit niste sandalute superbe, exact ca astea, evident, numai 38, cel mai mic munar

RALUCIS, cand pui poze cu rochita?
N-ai reusit sa gasesti rochia Irene de la Dior? Nici eu nu mai dau de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Revin...

am gasit rochita Dior

ma uit la pret si plang

Vad ca nu a mai bagat-o in licitatie, ca a fost de 2 ori si nu s-a atins rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Conchita , u're sweet , da' asta e obsesia mea , ca pantalonii in stilul asta imi fac picioarele miiiici si groase si soldurile mari .
De-aia am si pus poza , sa aflu parerea altora c daca imi intreb prietenele de la faculta evident spun ca's nebuna.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Din ce stiu eu, 36 corespunde la 10 englezesc, si 34 la 8 englezesc, sper sa nu ma insel...Constitutia mea cam asa este, mai lata in umeri, mai subtire in solduri.

Francezii parca sunt cu un numar mai sus?!

Carmena, marimile din Quelle corespund asa: 36=S, 38=M s.a.m.d.
La francezi e altfel: 36=XS, 38=S, 40=M s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Mama ce m-am mai laudat cu constitutia pe aci, zici ca sunt cel putin AngeliNA, mandra rau..Scuze, va rog, pentru repetare a fost fara intentie

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmena...daca ai cu ce te lauda...AI!
Eu n-as incapea in veci-pururi in pantaloni mar 34...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania-z

Revin...

am gasit rochita Dior

ma uit la pret si plang

Vad ca nu a mai bagat-o in licitatie, ca a fost de 2 ori si nu s-a atins rezerva.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu

hai tania, cum sa plangi..iti trimit eu niste perle si le aplici pe o rochie de matase

Mergi la inceput