Trucuri pentru a te imbraca super (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Acestea sunt sandalutele. M-am simtit bine cu ele, desi nu sunt obisnuita sa port toc.

http://community.webshots.com/album/578208181ZAaHmj

Imi plac nespus de mult! Deosebite funditele! Tocul banuiesc ca e subtire, simplu, nu? Si rochia imi place, ai fost foarte chic!
P.S. Oare mai gasesc si eu daca ma duc la Nexus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Acestea sunt sandalutele. M-am simtit bine cu ele, desi nu sunt obisnuita sa port toc.

http://community.webshots.com/album/578208181ZAaHmj

Imi plac nespus de mult! Deosebite funditele! Tocul banuiesc ca e subtire, simplu, nu? Si rochia imi place, ai fost foarte chic!
P.S. Oare mai gasesc si eu daca ma duc la Nexus?

Multumesc ! Da, intr-adevar funditele sunt de efect. Sunt cu sclipici, foarte dragute. Tocul simplu si subtire. Vreo 7-8 cm. Da, gasesti, vineri cand le-am luat eu pe astea mai aveau o singura pereche 37. Oricum au reduceri pana pe 31 iulie. Daca vrei sa investesti in ceva finut de ocazie, acolo gasesti sigur.

Spor la cumparaturi !!! Si multumiri pentru sugestii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fetelor, vreau sa spun ca sfaturile voastre in materie de feminitate m-au ajutat mult, majoritatea toaletelor pe care mi le-am luat , au fost bluze feminine, pantaloni si incaltaminte, ma bucur mult de ele , plus ca am ocazia sa le port, fata mea din iunie e la day care si ma rastfat pe la cumparaturi, am revenit la greutatea din inainte de sarcina si, normal am trecut la tocurile cui.
Ieri mi-am luat un neglijeu de noapte pe alb cam pina la genuchi foarte feminin si sexy, azi l-am spalat si diseara abia astept sa ma imbrac cu el, ma simt ca o diva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Fetelor, vreau sa spun ca sfaturile voastre in materie de feminitate m-au ajutat mult, majoritatea toaletelor pe care mi le-am luat , au fost bluze feminine, pantaloni si incaltaminte, ma bucur mult de ele , plus ca am ocazia sa le port, fata mea din iunie e la day care si ma rastfat pe la cumparaturi, am revenit la greutatea din inainte de sarcina si, normal am trecut la tocurile cui.
Ieri mi-am luat un neglijeu de noapte pe alb cam pina la genuchi foarte feminin si sexy, azi l-am spalat si diseara abia astept sa ma imbrac cu el, ma simt ca o diva.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Ah, nu mai spune de tocuri cui, ca astazi era cat pe ce sa imi iau o pereche de sandale verzi, un verde mai deschis, din piele intoarsa, gasite intr-un outlet pe la Romana, de la Zara sandalele, cu un toc aproape cui, cam de 10 cm. Erau asaaaa de frumoaaase si imi veneau asaaa de bineeee ca m-am gandit toata ziua la ele
Da' io cautam unele nude, asa ca a trebuit sa ma abtin...cu greu m-am abtinut...

Mergi la inceput

Cei de la zara au niste tocuri cu de-ti musti degetele, nu alta.
Ai vazut colectia de la LV, au accentuat moda anilor '50, si de cite ori vad prin revistele de moda ma gindesc la tine ca stiu ca-ti place.
Sandale de culoare nude eu am doar pentru stilul military.

Mergi la inceput

amina, daaa, mult imi place colectia asta de toamna/iarna a lui Vuitton. Si pantofii aia cu fundita pe care i-a asortat la rochiile din colectie imi plac tare de tot!
Uite actrita asta e imbracata cap-coada din colectia cu pricina http://img176.imagevenue.com/img.php?image=42055_wimheitinganl.wordpress.com_LouiseBourgoin_2_122_84lo.jpg

Si aici multe sunt imbracate tot din colectia respectiva:

http://www.vogue.co.uk/celebrity-photos/100526-louis-vuitton-london-store-opening/gallery.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Ariel, stiu ce se intimpla cu Micu pentru ca va citesc, nici nu-mi vine sa cred prin ce trece.Un trupusor atat de mic si c^o suferinta asa mare..
Am sa fac tot posibilul sa ajut si eu cum pot

Ralu, tu stii sa faci capitol?
M-a omorat rochita din poza(primul link), cind vad cit de frumos ii sta la fata aceea ma tenteaza sa-mi cumpar si eu, bine , nu LV..
Daca-mi permitea buzunarul direct la casa LV ma duceam.
La stilul clasic rochiile si pantofii LV au locul unu, aici in jp.
Avem noroc ca nu locuim aproape si ca nu suntem milionare ca altfel eram toata ziua la cumparaturi, iar seara receptii , ca de trebuie sa imbraci rochia si sa te simti bine, nu ?
Nu stiu daca sunt o victima a modei, dar eu sunt foarte fericita numai cind vad, dar sa am si posibilitatea de a cumpara.
Din punct de vedere al femeilor japoneze asta-i o pasiune frumoasa. tare mi-as dori s-o mosteneasca si fata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor, poate ma ajutati voi, simt ca m-am senilizat
Cred ca pe aici pe unul dintre link-uri - totusi nu sunt sigura- am vazut cei mai faini balerini si cele mai frumoase sandale ever...dar...am uitat cum o chema pe tipa care era designer. Tot ce-mi amintesc era ca era spanioloaica si ca link-ul era de la un magazin pe care si-l deschisese de curand in paris. No, acuma am dat cautari pe net dupa "spanish shoe designers" si alte o suta de variante...da' n-am gasit nimic. Cred ca daca i-as vedea numele , as recunoaste-o....a pus cineva, cumva link-ul aici si stie despre cine-i vorba?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Fetelor, poate ma ajutati voi, simt ca m-am senilizat
Cred ca pe aici pe unul dintre link-uri - totusi nu sunt sigura- am vazut cei mai faini balerini si cele mai frumoase sandale ever...dar...am uitat cum o chema pe tipa care era designer. Tot ce-mi amintesc era ca era spanioloaica si ca link-ul era de la un magazin pe care si-l deschisese de curand in paris. No, acuma am dat cautari pe net dupa "spanish shoe designers" si alte o suta de variante...da' n-am gasit nimic. Cred ca daca i-as vedea numele , as recunoaste-o....a pus cineva, cumva link-ul aici si stie despre cine-i vorba?

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pura Lopez?

Cine deschide capitol nou ca eu nu stiu :) !

Mergi la inceput