Trucuri pentru a te imbraca super (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Fetele, aici http://www.stylebop.com/index.php?myArea=women un magazin online cu articole de marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Si aici http://www.dress-for-less.ch/tmpl/de/index.tmpl un outlet cu imbracaminte de marca. In coltul din dreapta se poate alege Romania, dar nu am inteles care-i rostul; sa insemne ca livreaza si in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello . Va urmaresc si eu de o buna bucata de vreme, imi place mult sa-mi clatesc ochii pe link-urile cu rochite si pantofi .
Avem o ocazie in urmatoarea perioada, nu teribil de pretentioasa, dar totusi... Mi-am gasit si o rochita (pana pe la genunchi), mai am de achizitionat incaltarile. Intrebarea e: cu ciorapi sau fara? Daca-mi iau sandale, de genul 2 baretute subtiri, atunci musai cu piciorul gol? Sau sandale cu varful inchis + ciorapi? Sau cum se face?
(nu prea arata grozav picioarele mele , le-ar trebui macar ceva bronz, dar n-am timp de asta pana atunci...)

XIO, a fost deja banchetul? Asteptam poze cu rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fara ciorapi! Te dai cu o crema care te bronzeaza treptat (incearca de la Alverde , la DM , dupa o aplicare deja se vede mai frumoasa pielea).
Pozele sunt aici :
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fara ciorapi.
Daca nu ai chef/timp de autobronzant, poti hidrata bine pielea de pe picioare si aventual folosi o publere bronzanta (fard) pe care il intinzi bine. Eu am folosit varianta asta sambata trecuta.
Daca nu, pur si simplu te dai cu crema hidratanta, oricum arata mai bine decat fara si nu e musai ca toata lumea sa aiba piela cicolatie pe picioare.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Multumesc mult

Hehe, de cand pandesc si eu deschiderea lui DM la noi in targ. Se pare ca mai dureaza ceva, dar nu mult .

XIO, felicitari pentru tinuta si mai ales pentru atitudine . Imi place mult poza (0596)cu dansul alaturi de o colega cu o rochita de acelasi gen - va puneti in valoare reciproc.

Vazand atatea rochii de ocazie, mi-am dat seama ca am facut o alegere ultra-conservatoare si cuminte, fara pic de imaginatie . Rochita mea e extra-cuminte, un crem pal cu desene negre, pana la genunchi, bretelute cu margele aplicate si in dreptul pieptului are o fonta mare neagra (era nevoie de surplus de volum pe-acolo ). Cautam pantofi/sandale negre, dar cred ca va iesi o mare plictiseala din tinuta mea.
Daca aveti ceva idei mai sclipitoare, m-as bucura tare mult. Inclusiv pentru accesorii .
Acum, daca v-am prins pe faza si cu chef de povesti, nu va mai las .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

maria, fara ciorapi. O sa vezi ca o sa fie totul ok, si daca nu esti bronzata!

xio, ai fost foarte draguta, pantofii sunt superbi, pur si simplu, nu te mai intreb ce si cum, ca sigur o sa imi spui ca ai dat putin de tot pe ei, asa ca n-are rost sa ma oftic degeaba. Ba ma oftic, pentru ca am cautat pantofi culoarea asta de am innebunit, am gasit anul trecut doar la Nine West, dar nici sa dau 500 de lei pe ei nu am avut
Am vazut cateva rochii dragute acolo, fete frumoase, nu stiu cum erau in realitate, de fapt, dar mi-a placut cel mai mult rochia lunga alba, cu funda mov, draguta mai era si rochia verde a tipei de langa tine, rochia neagra lunga, cu brosa/aplicatie intr-o parte, din poza 0221 si rochia gri din poza 0239. Sigur mai erau si altele, dar daca nu se vad bine nu mi-am data seama ce si cum. Acuma sda ne spui si tu care era cea mai draguta, dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O fata in rochie rosie , arata foarte bine , era si machiata frumos.
Rochia aia crem cu funda mi-a mai placut .

Pe pantofi am dat 50 de lei , pe plic 25 si pe rochie vreo 8 lire.
Daca vrei iti cumpar asa pantofi daca mai sunt si iti trimit.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

si mie mi-au placut mult pantofii tai, XIO. si sandalele colegei cu rochita bleu, din mijlocul pozei 0239 . in genere am vazut numai sandalute frumoase - nu stiu unde le gasiti...
multumim de poze, sunt o sursa ff buna de inspiratie

Imi puteti da si mie un exemplu de pulbere/fard bronzant, va rog? Firma, denumire... Imi surade ideea sa ma-mi inviorez putin culoarea, inclusiv decolteul.
Cu cremele autobronzante am avut numai experiente horror, pielea mea arata morcoviu-murdara de la ele, nu mai incerc veci asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

XIO ai fost superba , ati fost superbe ... foarte frumoase si tu si colegele . Rochia lunga de seara nu cred ca este o alegere potrivita pentru un banchet , sunteti tinere si frumoase , rochiile lungi te maturizeaza.
Tu ai facut o alegere f potrivita pentru varsta ta. Felicitari !!

Mergi la inceput