Trucuri pentru a te imbraca super (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ralucis, nu vreau sa o cumpar, scuze ca nu m-am exprimat corect. Am doar una aproape identica si ma intrebam daca e ok sa o iau la nunta. Ce ma retine este culoarea neagra(in miezul verii) si..nu stiu, poate e cam eleganta pt o nunta? Josefine, nu stiu de pronovias Caut acum sa vad ce au ei. Rochia mea(care seamana bine de tot cu aia din poza) am primit-o de la sotul meu.Nu stiu de unde a luat-o. |
Ce inseamna cuvintele astea Nu mi se pare prea eleganta pt o nunta, e nunta rustica sau ceva cu tema? Ca daca nu, e foarte potrivita pt nunta. Lasa sa fii eleganta sa te barfeasca cele care nu sunt elegante si sa se uite si sotii lor dupa tine Ptiu, ce prostii spun, ma ierti
XIO spune:
Ralucis , imi fac rochie la croitoreasa , dar daca nu iese bine vreau sa am ceva de rezerva
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
josefine spune:
Nuntile (exceptand alea din Ardeal, din cate stiu) sunt seara. Culoarea neagra mi se pare f. potrivita pentru o nunta seara.
www.razvanphotography.com
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ce parere aveti de rochia asta?: http://img.grace.ro/images/article_pictures/slideshows/3113_8_1236005135.jpg |
Lady, asta da rochie de lady!
tumpi spune:
Sabina, imi place rochita.Eu la rosu n-as pune negru, crem cum ziceau si fetele sau chiar o sanda aurie.
Cat de rochia pusa de mine ma refeream la model, alta culoare nu gasisem.
Josefine, imi place tinuta ta, desi la ea n-as fi pus pantofii aia negrii, sunt frumosi da as fi ales altceva la rochita asta.Boleroul e super.
Ralu, imi place rochita.
Eu inca sunt in dubii, habar n-am cu ce sa ma imbrac maine la comuniune.Nu e cine stie ce ,doar ceremonia la biserica si apoi la un restaurant.LA cum se imbraca pe aici lumea, n-ar tb sa-mi fac probleme,dar totusi in situatii de genul realizez ca sifonierul meu e cam plin de haine sport.Adevarul e ca in ultimul timp asa ma simt bine.Chiar daca e o camasa si blugi, o prefer in favoarea fustei, ca ma simt mai comod.
Lady, rochita e, vb aia, jos palaria pt sotul tau, are gusturi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ladyJ spune:
Fetelor multumesc.
Atunci ma imbrac asa, daca ziceti ca merge in iulie.
Nunta e noaptea, da, nu e rustica si tema n-are..
Ralucis,
andre_ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucis
gata, ieri am fost pe acolo, e langa un pet-shop si scrie pe geam ceva cu "cel mai orice produs", atat am retinut haotic din 226 . Inainte mai e un magazin cu detergenti, pe urma pet shop si pe urma asta, chiar avea niste rochii in vitrina. Deci tot pe dreapta |
Inseamna ca nu e chiar cum intri pe strada, ci undeva mai pe la mijloc. O sa merg sa cercetez ca-i langa mine.
Pentru botez o sa merg sa caut in Prosper. E acolo un magazin cu multe rochii de ocazie sau nu destul de fain, sper sa gasesc ceva.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Sabina spune:
bine, bine;)
am avut opantofi pip toe cu 0platforma si toc, de la vicina, o culoare f faina, un gribej roz;0) (rochia bate spre visiniu). si care merg perfect si cu rochia cealalata cu bleumarin.
Am incerct zeci de perechi...si i-am ales pe astia, ca erau cei mai compozi.
Am avut si niste cercei mai lunguti, cu un globulet mic de argint in partea de jos.
la gat a trebuit sa renunt la orice, pt ca era sa=-mi rupa Gh lantisorul.
ca make up: un gloss, mascara, un pic de argintiu deschis pe pleoape si tenul unifomizat, un pic de blush. Astea ultimele doua am folosit mineral makeup, e f fain, e fata aici pe forum care le face, Inaioana, se numesc puretouch (google it:D)
Nici plic n-am avut, la biserica am intarziat eu cu baiatul ca a dormit...si cand i s-a oferit o bomboana de ciococ a gasit de cuviinta sa-mi pateze si mie rochioa cu 2 pete frumoase in fata:)), de era sa ma apuce plansuo in fata tuturor.
da in rest a fost bine, am fost admirata si am dansat cu gh in brate cateva ore;), dupa care pe la 11 ne-am dus acasa toti trei astia micii sa dormim. N-as fi rezistat mai mult si nici nu aveam babysitter, ca toate rudele erau la nunta:)
N-am inca poze, bn-am apucat sa le descarc pe cele pe care le-am facuit copiiilor. Sofia a fost absolut superba. a avut rochia asta:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/102/6
dati pe poza 3 de jos sa vedeti broderia ei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo