Trucuri pentru a te imbraca super (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Hai ca m-am tinut de promisiunea cu rochia cu fluturi. E dintr-un fel de saten spre matase, adica pare mai natural asa, si e captusita complet. DEci a fost 20 de lei sau aproape 5 euro, sa zic asa http://www.flickr.com/photos/20241237@N00/

nikole, geentile eu zic ca e bine sa fie incapatoare si mari ziua, sa bagi ce ai nevoie in ele si sa nu mai cari si o plasa dupa tine, cum am vazut ca se mai practica, si mai mici pentru seara. Dar asta nu inseamna ca nu poti purta si o geanta mai mica, cu lant, sau una mai mica pe care o porti tip postas, adica cu bareta asa, peste piept, e f chic.

xio, eu n-am reusit niciodata sa ma duc la salon pt machiaj, desi am vrut, din pricina banilor si a timpului (cand am avut cate un eveniment, binenteles). dar nu e oricum o garantie ca va iesi frumos sau pe gustul tau. Eu stiu prietene care au dat 200-300 de lei pe machiaj si s-au sters cand au ajuns acasa si s-au refacut. Cred ca e cu dus si intors. Eu de exp nu ma dau decat cu fond de ten, rimel, ruj/gloss, cred ac pt asat nu merita sa ma duc. S-ar putea sa merite pt un machiaj mai deosebit la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Multumesc fetelor de sugestii!
Tumpi, super rochia asta, dar nu vreau negru.
Deci mi-am luat urmatioarea rochie:

http://www.purseblog.com/images/alberta-ferretti-pleated-chiffon-dress.jpg

Dar este un rosu un pic inchis si stins .
Cum vi se pare?
n-am pantofi....si nici accesorii.

Mai am una, cu bej si bleumarin, ar trebui sa o pozez.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

sabina, mie imi place. Ii trebuie niste incaltari mai fistichii si bijuterii asijderea si o sa fii super! Cred ca merge sa iti iei ceva gri sau cu bej si bineinteles ca poti si cu negru sa o asortezi. Cealalta rochie tot pt nunta asta ai luat-o sau o aveai deja?

Mergi la inceput

cealalta am luat-o mai mult pt un concert pe care o sa-l am pe 24 mai, si care e seara, la ora 20.30.
Tot la bej ma gandeam si eu la pantofi. Dar ca bijuterii habar nu am...

(rochia e rosie, nu uitati:D)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

mai e o problema.
Rochia e putin mare. Adica trebuie scurtate bretelele si nu stiu nicio croitoreasa....oare sa incerc la casa venus, aia pe calea victoriei?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sabina, e super rochia!
Eu as asorta-o cu pantofii negri:-)

Va urmaresc de ceva vreme, numai minunatii gasiti pe internetu' asta mare.
Vin si eu cu toaleta mea de nasa (peste o saptamana).
Am asa:
- bolero
- rochie - scuzati dezordinea
- pantofi din lac negri aici

Rochia e destul de incarcata, eu nu cred ca mai merg bijuterii prea puternice - adica o sa am doar cercei. ce ziceti?

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Sabina, e super rochia!
Eu as asorta-o cu pantofii negri:-)

Va urmaresc de ceva vreme, numai minunatii gasiti pe internetu' asta mare.
Vin si eu cu toaleta mea de nasa (peste o saptamana).
Am asa:
- bolero
- rochie - scuzati dezordinea
- pantofi din lac negri aici

Rochia e destul de incarcata, eu nu cred ca mai merg bijuterii prea puternice - adica o sa am doar cercei. ce ziceti?

Damn it, girl, Louboutin?
Da, si boleroul e superb, si rochia imi place, nu mai incarca cu bijuterii prea bling-bling, mai bine niste cercei mai simpli si un clutch tot simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Blue eyes, exact, rochia aceea a Angelinei, verde, e suuperba dupa parerea mea...ii sta superb si parerea mea, ar sta bine pe orice femeie insarcinata, "aluneca" frumos pe langa burtica...

Sabina, frumoasa rochia...Eu as purta-o cu accesorii argintii sau aurii finute, sau bej, sau gri deschis...Nu cu negru, e aproape vara, zici ca e un rosu stins, eu zic ca negru ar inchide-o prea tare...Cred ca bretelele ti le-ar putea ajusta orice croitoreasa, nu musai cele de la casa de moda venus(sunt centre de croitorie, in apropierea centrelor comerciale, imposibil sa nu ai prin zona unde locuiesti...)

Eu prefer gentile incapatoare. Port si gen postas, dar numai pe drumuri scurte, unde nu trebuie sa iau multe cu mine. Imi plac mult cele cu lant, dar nu as purta zi de zi, mai degraba la un eveniment.

Ralucis frumoasa rochita cu fluturi, sa o porti sanatoasa. La fel si sandalele

Eu acum pentru ca se apropie vara, am facut o obsesie pentru panza topita. Ma uit peste tot dupa rochite din panza topita, bluze imprimate la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ralucis, mersi de sfat, nu eram sigura cum ar trebui sa arate tinuta in final:-)

ai ghicit. ma incalt cu ei in fiecare zi prin casa, loool. da' am zis ca nu imi mai iau ever-ever pantofi asa scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

@josefine: vreau sa te intreb ceva ref la pantofii louboutin. ti-ai luat mas pe care o porti de obicei sau cu 1/2 de nr mai mult? Stiu ca de obicei se recomanda sa se ia cu 1/2 nr mai mare, pt ca sunt narrow fit. Eu vreau sa-mi comand de pe netaporter, dar as vrea sa fiu sigura sa nu ma complic cu returnat, etc. Eu port in mod normal 39, dar la jimmy choo, de ex, 39 ma strang un pic in fata, iar 39 1/2 imi sunt buni (si pantofii de la ei au narrow fit).
Multumesc

Mergi la inceput