Creme de fata - ten mixt
Ma apropii de 30 de ani si parca incep sa se vada efectele - piele usor mai uscata pe obraji, si parca mai putin elastica in special in zona ochilor si pe gat.
Trebuie sa recunosc, ca pana acum n-am folosit creme de fata decat foarte rar. Acum se pare ca a venit vremea sa imi schimb obiceiurile - pana nu incep sa vada si cei din jur ce am observat eu
Precizez ca am tenul mixt, nu am acnee, nu am pielea sensibila.
Ce creme de zi, de noapte sau pt conturul ochilor ar trebui sa folosesc? Nu vreau ceva prea scump, din motive lesne de inteles
Imi puteti recomanda eventual o cosmeticiana de incredere?
Va multumesc.
Raspunsuri
Annie80 spune:
gerovital h3 si multa apa !
crema de zi, cu factor SPF obligatoriu, 15 min, 25 ceva mai bine, de nopate trebuie , (poti folosi crema de zi cu spf si de nopate, dar niciodata cea de nopate pt zi) asta in caz ca vrei sa mai amani sa cumperi una din ele ,
cea de nopate ar trebui sa fie mai concentrata... daci ceva mai buna , si de ochi , pt ca pielea din jurul ochilor este mai sensibila si trebuie tratata ca atare
Danutz@ spune:
Multumesc Annie pentru raspuns.
Am gasit azi pe net cate ceva despre fiolele cu colagen si elastina de la Floritene.
A folosit cineva?
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutz@ Multumesc Annie pentru raspuns. Am gasit azi pe net cate ceva despre fiolele cu colagen si elastina de la Floritene. A folosit cineva? |
Eu l-eam folosit pe cele cu colagen, mie imi plac.Ma dau seara si nu mai aplic creama dupa.In schimb cele cu elastina nu-mi plac deloc, sunt prea lichide ai impresia ca-ti pui apa pe fata.
Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/
crystall spune:
Si eu am tenul mixt, si imi sunt bune Garnier Nutritionist si crema antirid de la Bioten pt ten mixt.
Pentru conturul ochilor nu am gasit o crema asa "minunata", sunt inca in cautari si eu - momentan o folosesc pe cea de la Elmiplant ( dar am folosit si de la Galenic si vad ca-i la fel)
VERZELE - simtul umorului nu a murit
Danutz@ spune:
Dupa ce am mai citit pe forum, si la "sa testam cremele de zi " mi-am cumparat crema de fata si crema contur ochi Aslavital Lift Instant. Acum sa vad daca isi vor face efectul
crystall spune:
@Danutza, poate revii peste cateva zile/saptamani cu impresii
Eu am avut Aslavital din gama mai veche - nu Lift Instant, si mi s-a parut ok, desi nu nemaipomenita.
VERZELE - simtul umorului nu a murit