Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
haircut spune:
Oani, multumim! Nu sunt eroina, nici pe departe... Si eu zic sa nu ratati asa cina, poate gasiti pe cineva sa stea cu baietii...Si sper si eu sa reusesti sa stai departe de tigari
Miremia, e mai bine cu ghetutele ca isi misca si genunchii, nu numai soldurile, doar ca e mai greu pana se invata cu ele. O sa le poarte 3 luni 23h/24(le dam jos la baita si cand o schimb) si apoi pana la 2 ani numai cand doarme...
Si mie imi vine s-o pap pe Maia cand se alinta la titi, gangure
Dastefa, pentru Miruna...Doamne ajuta!!!!
Multumim de vesti CrisD.Felicitari pentru ajutorul in casasi pentru cate ai rezolvat azi...Dar tati poate veni la orice ora de la munca?mereu aud ca va duce cu masina in timpul zilei
Vi4i ce mai faceti?cum e la voi in casuta? ai mai scapat de soacra? asteptam cu drag pozici
Ayana, multumim si multumim si papusicii Daria ca te lasa "sa bati campii aici" tare imi place sa te citesc, asa esti de binedispusa mereu
Ruxita, sa creasca mare feciorul crestin ma bucur ca a fost frumos.Pana la urma invitatii au cotizat?
Nic0le, sa-ti fie de bine noua culoare Si chiar asteptam poze si Maia cred ca e dependenta de suzi, dar nu cred ca-i o pb, nu stiu si Maia creste destul de putin, voi mi-ati spus ca au perioade, nu stiu daca e legat de vaccin, noi abia sapt viitoare il facem.Pupam fetele frumoase
Lorex, felicitari pentru vestile bune de la dr.Noi o cam ducem pe Maia in magazine, nu avem cu cine o lasa acasa, pana acum a fost ok...
m-am intins cat o placinta...
de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le lorex, ma bucur ca sunteti ok. cris.d, multumesc pt votul de incredere! Adineauri a venit si sotul, n-a observat nimic... oani, unde gasesc poze cu voi? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
si la mine intai observa André si doar dupa-aceea taica-sau
Pe webshot, in albumul Lucas, gasesti cu picii. Cu mine...nu obisnuiesc sa pun din 2 motive: paranoia si greutatea
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
A, si sa nu uit, ca deja se maraie aici langa mine, RUXITA sa-ti traiasca micul crestin!Pana la urma au contribuit invitatii cu bani sau nu?
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
sunt pe webshot, pagina 2 din albumul Lucas Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
tot nu gasesc.. da-mi si mie linkul pe PM pls..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
Vi4i spune:
venit de la plimbare,vai ce bine a fost dar cam frigggggg.....
cu Roco vorbisem nu demult,si zice ca e totul bine,dar nu mai posteaza aici deoarece zice se cam simte pe din afara!!!
Nicole si la mine baiatul luase intr-o saptamana doar 60 de gr dar in schimb in urmatoarea luase 450 gr!! deci nu-ti fa griji,recupereaza ea ......
2) si noi suntem dependenti de suzi,si chiar foarte rar e fara ea dar ce sa-i fac daca il linisteste si ii place.... tiocaie si tiocaie de dimineata pana seara si asa imi e draga.... dar si pumnu ii bun...l-a descoperit de cateva zile!!! si le vrea pe amandoua si ce haios e cand incearca sa bage pumnul in gura in timp ce are suzi.....
noi tot nu am mai reusit sa vedem colajul
plange de nu mai poate,merg sa-i fac laptic,revin....
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
Vi4i spune:
haircut noi suntem bine!!! mersi ca ai intrebat!!!! in casuta noua este foarte bine!! cu socrii ne iubim mai mult,stii cum se zice 'mai rarut si mai dragut'!!!!!
cris d. tu ai intrebat cum fu cu mama aici!!! au fost cele mai minunate saptamani din viata!! ce bine e cand ai cu cine sa schimbi o vorba,sa bei un ceai si un pic de ajutor cand ai nevoie!!! si acum iar singura sunt,chiar si socrii au plecat la tara si chiar sunt singura singurica da las ca merg eu acasa pe 9 mai si stau eu acolo o luna jumatate si ma bucur eu si de familie si de prieteni abia astept!!!!
fiu-miu a ras 150 ml in 15 minute
si raportamkk de 2 ori azi!!ouauuuuuuuu cam rarut asa zile
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
sagetutza spune:
Buna din nou!
Noi foarte rarutz pe net!
Scurt despre noi: Teo a ajuns la 5085 grame la 3 luni, nu am avut colici pana acum, dar avem inca probleme cu gazuletze care nu ies... si atunci suntem maraite... Ne-am invatat in brate la mami, il iubim mai tare pe tati... Cel putin el ne calmeaza mai repede, poat el nu e atat de plictisit.
Alte chestiuni:
[ruga ] Miruna de Dastefa din punctul meu de vedere cel mai bine e sa plece cat mai repede la Bucuresti dk nu are incredere in doctoii din Iasi, nu stiu exact ce are, dar am o verisoara care a nascut prematur intr-adevar dar a stat 2 saptamani cu copilul aici pana au aflat ca e destul de grav ce avea si au plecat spre bucuresti, desi asti anu-i dadeau voie, dupa 2 luni copilul nu a rezistat, dar acum sta si se intreaba daca....
Decenuela asta ca mi-a sarit in ochi faza cu garsoniera, alea nu sunt venituri care sa se ia in calcul la CIC. Noi am avut probleme cu unele venituri ca cica astia de la noi, nu stiu dk si din alta parte nu iau in considerare decat venituri in afara salariului din conventiile civile impozitate cu 10%.
Tigari... nu vreau sa-mi cgasesc scuze, dar din cauza problemelor cu verisoara, din cauza stresului m-am reapucat... cate 5 pe zi... nu aruncati cu pietre, si eu imi pun probleme daca o va afecta ce voi face, nu stiu.... asta e...
botez pe 24 aprilie.
Fete frumoase (ma refer la mamici) pe sarite ce am vazut....dar oricum voi suntet toate frumoase....
COLAJ SUPERRRRR!!!!! Si sotul, care nu prea era el satisfacut cu statul meu pe net, a ramas impresionat si m-a pus sa-l salvez, oricum o faceam...
Va pup. Pe toate.. Nu stiu cand revin... Nu am recuperat din urma sunt pe la capitolul 9....