Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mai fetelor am primit un pachet din Constanta, nu mai stiu de la cine, ca am aruncat ambalajul. Dar m-am amuzat copios cand am vazut numele strazii pe care locuieste. Ideea e ca nici numele strazii nu mi-l mai amintesc , dar eu stau pe Crivatului si ea statea pe...(ceva cu viforului, vantului...pe acolo). Am vrut sa scriu atunci dar m-am luat cu altele si am uitat si as vrea sa stiu cum sta treaba . Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Frigului e strada.
Test de semnatura, se vede ceva?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
carminabulina spune:
Vai Dandusa...sunt curioasa cu ce erai incaltata . Poti sa-mi dai repede niste dimensiunui?
Sau iti spun cam cum sunt eu acum: 1,63m si 50 kg. Crezi ca mi-ar veni? Si din poza nu vad exact ce nuanta de maro e dar crezi ca ar merge peste eaa un sacou roz?
matilda33 spune:
citat din mesajul lui dandusa ofer o rochita de ocazie.am pus poza cu mois ca pe umeras n-avea nici un farmeca se citi ca eu am,hahaaaaaaa.ps:daca nu se vede bine,imi fac o poza noua,ca burta inca mai am diamantu' si safira' poarta-ma mami |
licitez pentru!!!
eu sunt cumva xs, asa ca m-ar ajuta tare mult mai multe mesuratori daca ai timp ..., dar imi place mult!
dandusa spune:
Dodo,Ana,
se mai intampla greseli
eu stiu sigur ca optiunea 'se afla la dandusa' exista la fiecare poza a produsului pe care il am eu spre distribuire de la Mihaela 77O.chiar atunci incercam eu sa invat cum sa ajut cu actualizarea.stiu ca mie-mi dadea ok si Alexandrina nu vedea nimic din ce actualizam eu.apoi a actualizat ea si asa ramasase.acum nu mai este.am senzatia ca si picassa da ceva rateuri.nu stiu de ce tine exact,dar mi s-a intamplat sa modific si sa nu ramana modificarea.d-zeu stie
Andreea,
oooo,chiar ca ai ce cheltui.spor la cumparaturi!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
carminabulina spune:
Selene asa e.
Si mai devreme te-am botezat si am ti-am spus Sunny (dar eram pe aproape daca schimbam "S" cu "B".
ana l spune:
am actualizat licitatii si supralicitatiile.
incerc sa mut poza rochitei de ocazie, sa-i dau nr si o mut soi pe la licitatii.
dodod, am vazut ca a licitat dandusa a doua, dar nu retin suma. Mai dau si eu rateuri. Si mie mi s-a intimplat sa editez, sa salvez si sa nu gasesc salvat. sau am pus blugii de le Seelene intr-o zi, le-am dat un nr, erau frumos la rind pusi si cind am dat sa vad pagina intreaga i-a aruncat in alt loc.
Se liciteaza mult ceea ce e bine, dar mai gresim si noi. important e ca vedem si ne anuntam mereu.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
crissandrada spune:
Dandusa am trimis PM cu adresa.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Dodo-pui spune:
sunt obosita
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andreea.2009 spune:
supralcitez H87 35- nu de alta dar peste 2 saptamani am o nunta si nu am cu ce o imbrca pe izabela...mai insist
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
ana l spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 supralcitez H87 35- nu de alta dar peste 2 saptamani am o nunta si nu am cu ce o imbrca pe izabela...mai insist Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
actualizat.
PS daca v-o doriti amindoua asa de mult, de ce nu va intelegeti sa o inchiriezi pentru nunta?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)