Bazar (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

supralicitez H99-12 ron

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

mesaj trimis azi la 16.04.
cand aveti voi timp,fetelor

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Licitam si noi: H93-8 ron, H52 - 8 ron, H87 -30 ron, I95-22 ron

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

m-a anuntat ana ca am castigat azi niste licitatii si mai am maine una,as putea sa platesc si acum prin online dar cum am de facut plati in 5 conturi diferite si imi ia comision 3lei pt fiecare plata nu prea imi iese la socotealaasa ca miercuri imi mut fundul la ghiseul bancii si rezolv problema

de David si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Sunny si alex-andra multumesc frumos de indicatii!

Dandusa nu ai de ce sa te simti rau in vre-un fel dar scriu mesajele mai expeditiv asa si par mai lipsite de "suflet". Ideea era sa-mi trimiti ce e la rand si pe urma restul cand o fi. Si eu trimit coletele fara ramburs, mi se pare mai usor asa.

Astia de la posta romana castiga mai mult daca sunt mai prosti. Evident ca daca au avut adresa gresita nu au avut cum sa trimita coletul dar nici nu si-au batut capul sa rezolve altfel situatia si atunci l-au trimis inapoi la expeditor cu mesajul: prostia se plateste, prostia noastra de catre voi .
Ar trebui reclamati si astia si concediati pe capete. Parca se privatizasera, nu mai erau de stat.
Pe bune cand iau sau pun un colet cel mai mult timp il pierd pana introduc tipele alea in calculator, sau ce-o fi masinaria aia, toate datele. Iar daca suntem 3 la rand gata s-a blocat totul.
Plus ca fiecare oficiu postal are propriile lui reguli de impachetare: hartie alba, ba maro, cu sfoara sau fara sfoara, sa aiba o forma paralelipipedica/cub, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

carminabulina, ai primit coletul de la mine?

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

licitam si L240, L257. merit si eu putin rasfat.Imi veni si mie indemnizati dupa 3 luni!
pupici

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

carminabulina, ai primit coletul de la mine?

Nu inca Mari.
Dar acum 5 min a intrat sotul pe usa si mi-a spus ca a gasit 2 avize. Unul de la tine si unul din Oradea, de la Cristina. Dar e prea tarziu acum, posta s-a inchis. Le iau maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ofer o rochita de ocazie.am pus poza cu mois ca pe umeras n-avea nici un farmeca se citi ca eu am,hahaaaaaaa.ps:daca nu se vede bine,imi fac o poza noua,ca burta inca mai am

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Mai fetelor am primit un pachet din Constanta, nu mai stiu de la cine, ca am aruncat ambalajul. Dar m-am amuzat copios cand am vazut numele strazii pe care locuieste. Ideea e ca nici numele strazii nu mi-l mai amintesc , dar eu stau pe Crivatului si ea statea pe...(ceva cu viforului, vantului...pe acolo).

Am vrut sa scriu atunci dar m-am luat cu altele si am uitat si as vrea sa stiu cum sta treaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Supralicitez H87 - 33 lei

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput