Bazar (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Confirm plata facuta de Liliana83 -15 lei ptr Ionela

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

dandusa, poti sa faci maine plata la licitatia pt ghetutele K69, ca sa -ti trimit si tie maine pachetul?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Carminabulina, acum scot licitatia ta.
Am actualizat pentru K 84
Kid, 215 b e la licitatii. E pina la ora 03. Am presupus ca noaptea asta se termina. Sory, acum il mut. Mai era unul in aceeasi situatie.
Am mutat la finalizate: Kid, Irlandeza, LoraG76, Mercedes.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mesaj de la Flowers, primit pe mailul comun:

Selene, imi pare foarte rau pt situatia creata.Iti dau cuvantul meu ca nu am primit instiintarea in cutia postala.Stiam ca ai pus coletul inainte de Paste insa nu stiam data exacta si apoi m-am gandit ca intarzie din cauza sarbatorilor.Marti, 6.04,a treia zi de Pasti,am fost la posta si am pus colet lui koko_1.Atunci am intrebat si de coletul pe care trebuia sa-l primesc de la tine .A vericat tipa de la ghiseu, dar nu aveam nimic.Sunt curioasa in ce data a plecat coletul din Bucuresti?Ma simt foarte prost pentru situatia creata.Acum eu mai vreau raiatii doar in conditiile in care achit rambus atat taxele postale cat si taxa pe care ai achitat-o astazi, altfel renunt. Si nu-i problema de timp, cand poti tu.Inca o data mii de scuze.Astazi am pus colete pt COSMINIQ si ARCADIA si am primit colet de la BOTICELINA-f frumoase. Coletul de la Kriss79 nu a ajuns cu toate ca ea a trimis prima.

Mamagiuliei, nu aveam nici un motiv sa nu ridic coletul. Nu am fost plecata nicaieri de sarbatori, nici macar la un picnic ,deci timp am avut suficient.Stiam ca Selene nu trimite rambus-asta in cazul in care as fi ramas in pana de bani.Cutia postala este safe, sub cheie.Nu stiu ce s-a intamplat exact, daca Selene a scris adresa mea corect atunci singura explicatie pe care o vad este ca postasul n-a livrat avizul.Dar nu am nici o dovada.Tot ce stiu este ca eu am ajuns intr-o lumina proasta si nu ma simt direct responsabila de situatia creata, se putea intampla oricui.I-am cerut scuze Selenei intr-un mesaj anterior, si am s-o fac si acum.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Licitez K86, 8 lei, pt Bogdan.

Azi am trimis pachetele pt Gratiela, danyalo si Gabi25. Am anuntat si aici ca sa stie fetele ca saptamana asta trebuie sa primeasca avize pentru ele. Stiu ca ocupam spatiul, dar uite ca apar si probleme daca nu anuntam.

Nu va mirati ca se mai ratacesc, la mine la oficiu e o doamna la colete, stau cu okii pe ea ca pe butelie, nu-i data sa nu-i atrag atentia ca a gresit ceva . De-aia ma duc din 2 in 2 zile pe tura oficiantei atente si care nu ma da afara fiindca fi-mea intoarce posta cu fundu-n sus

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

confirm platile lui Ducky si mutr produsele.
Actualizez si pentru boticelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Flowers, eu nu sunt suparata pe tine, si eu m-am gandit ca este posibil sa nu fi primit avizul in cutia postala. M-a suparat faptul ca mi s-a parut taxa mare, cu atat mai mult cu cat m-a prins cu ultimii bani in buzunar, asta este deranjant, taman cand nu ai bani, apar asa probleme.

Cand pot, retrimit coletul.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

FLowers eu ti-am trimis pe 09.04 coletul.ar treb. sa il primesti maine-poimaine cel tarziu.mai du-te pe la of.postal si mai intreaba..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

FLowers eu ti-am trimis pe 09.04 coletul.ar treb. sa il primesti maine-poimaine cel tarziu.mai du-te pe la of.postal si mai intreaba..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

i-am trimis mail lui Flowers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

dandusa, poti sa faci maine plata la licitatia pt ghetutele K69, ca sa -ti trimit si tie maine pachetul?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

da,maine dimineata negresit!
multumesc mult

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput