Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Dodod pui, vezi ca Ancadragoman a licitat prima H 99, nu Dandusa. Ea poate supralicita. Modific eu acum. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
citat din mesajul lui kid Am confirmat plati pentru Boticelina, la castigate pt David, H86, G68, H85 nu gasesc. Am gasit si H85 castigat de Boticelina, erau 3 produse cu cod H85 in finalizate, acum mai sunt doar 2 |
nu stiu ce-i pe acolo,la finalizate n-am intrat azi.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
toate cele 3 sunt la David. le-am vizualizat acum.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
ana l spune:
am mai gasit o finalizare azi: matilda 33.
Ellinia, am primit pachetul de la tine.
ana l spune:
Cred ca trebuie sa fim mai atente la dat numere, sa verificam sa nu avem 2 coduri identice si nici a si b cu acelasi nr la produse diferite. Ca tot noi avem de dezlegat mistere.
kid spune:
Ana_l , doar H85 nu-l gaseam si spuneam ca erau 3 produse cu cod H85 in finalizate, iar acum, dupa ce l-am mutat pe cel castigat de Boticelina au mai ramas 2 produse cu cod H85 in albumul de finalizate.
Imi confirmi si mie licitatia la L215b, te rog?
alex_andra, nu ne putem intalni, sa iau rochitele?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Leditia spune:
confirm plata lui crissandrada.
Alex_andra,ai pus acum niste bluzite asa faine..si m-am tot uitat la ele pana ai dat masurile si gata :((
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui carminabulina Licitez: O 51 - 5 ron Q 147 - 10 ron - cea bej cu piele maro O intrebare daca se poate si e voie... Cam pentru cel fel de persoana ar merge masura 46-48? As vrea ceva pentru mama mea care are cam 1,60 m si vreo 70 kg si nu stiu ce numar i-ar trebui. Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Merge 46. Io is cat tancu', am 1,63 si 80 de kg, port 48 la tricouri si 54 parca, la pantaloni.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
szivarvany spune:
Mi-am mutat si eu produsele deja achitate si confirmate de Ledi pt David, am platit acum on-line 5+3 lei pt Robi - I85 si maine dimineata platesc pt Dodo - G4 si il voi muta atunci
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alex_andra spune:
citat din mesajul lui kid alex_andra, nu ne putem intalni, sa iau rochitele? Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Trec maine dupa servici pe la tine.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ionik spune:
selene,eu am anuntat cand am primit bluzita cu auriu!!!
ii vine ff frumos fetitei celei mari!