Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 49
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Editez: K 65 nu-l vad. |
K66, scuze.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Leditia Anca,pantalonii au 48 dejos de bata ori 2.Iar bata aceea e moale si elastica.Nu sunt pt gravide,adica nu sunt luati din mag special pt gravidutze,dar pt mine au fost perfecti,caci sunt subtiri si tare comozi.Insa repet,e musai ca persoana sa fie scunda,sa-i vina.(eu am 1,56 de ex) POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
mersi mult.o sa masor gravida
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
matilda33 spune:
da, eu am licitat ptr caciulita rosie, (si ptr una albastra)
imi pare rau, dar nu le pot lua pe amandoua, ca cea roz e micutza si nu cred ca as avea cui sa o ofer. nu-i mare suparare daca trebuie sa renunt la ea, inteleg efortul de a le pune separat la posta.
alex_andra spune:
citat din mesajul lui matilda33 da, eu am licitat ptr caciulita rosie, (si ptr una albastra) imi pare rau, dar nu le pot lua pe amandoua, ca cea roz e micutza si nu cred ca as avea cui sa o ofer. nu-i mare suparare daca trebuie sa renunt la ea, inteleg efortul de a le pune separat la posta. |
Matilda, din ce oras esti? Daca esti din Bucuresti, sau daca ai mai licitat ceva de la mine, anuc, ymca sau marrybehappy, se rezolva.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Leditia spune:
Mari,au intrat banutii de la tine-10 lei,deci confirm plata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ancadragoman spune:
Fetelor a mai intrat un caz la umanitare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108 ,stiu despre cine este vb si va rog sa il bagati si pe el iin bazar iar produsele mele sa mearga pentru cazul lui.Mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mistral spune:
Supralicitez L266-36 lei.
La acest produs (in acest moment),termenul de incheiere al licitatiei nu ar trebui sa fie 16.04 ora 12:17?Ada coman a supralicitat azi 15.04 la 12:17 si termenul a fost modificat la 17.04.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
alexandrina spune:
Pana la urma am gasit ce e de confirmat pentru mari_paun.
Era scris gresit userul ei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
Actualizez.
Dupa ce acel caz intra la bazar, anca te rog sa editezi tu produsele in cauza.