Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 48
ana l spune:
Alexandrina bravo!
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
ana l spune:
am actualizat
alex_andra spune:
In caz ca nu s-a inteles, explic:
E196, cele 2 caciulite sunt donate de mine si le dau impreuna, nu separat.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Si le-as fi dat impreuna, cum erau pozate initial, mi-e destul de dificil, la cate pachete am, sa trimit 1 bucata caciula. |
Eu cand am castigat o caciulita, am rugat donatoarea sa mi-o pastreze ca poate mai licitez de la ea. Deci, poate sunteti din aceeasi urbe si va puteti intalni, sau roag-o sa astepte, sau pune-o in pachet la altcineva apropiat ca locatie.
Pe de alta parte, mi-am promis ca nu mai licitez nimic pana nu donez ceva, asa ca bine ca mi-am amintit:
Licitez L133, L194, L200, L229, K61, K63, K64, K65
Acum nu le pot actualiza, dar peste vreo ora da.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
Nu stiu cine a licitat, ca nu scrie.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ana l spune:
Alexandrina, te actualizez eu.
Editez: K 65 nu-l vad.
alexandrina spune:
Tocmai ce-am gasit, matilda33.
Incercati sa faceti o intelegere, ori le liciteaza ea pe amandoua, ori anulam licitatia, ori poate gasiti o cale de mijloc.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ada_coman spune:
Supralicitez L266 - 35 lei
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Leditia spune:
Anca,pantalonii au 48 dejos de bata ori 2.Iar bata aceea e moale si elastica.Nu sunt pt gravide,adica nu sunt luati din mag special pt gravidutze,dar pt mine au fost perfecti,caci sunt subtiri si tare comozi.Insa repet,e musai ca persoana sa fie scunda,sa-i vina.(eu am 1,56 de ex)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general