Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 32
Laura25 spune:
Multumim, multumim! Cum o primesc, cum o luam la probat si facut poze.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gianina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Eseea, kriss79, gianina am primit pachetele. Sunt foarte frumoase toate Multumesc. Ancutza_Bro am pus azi dimineata pachetul pt tine. purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 AN |
Adee, multumesc pentru confirmare
Gianina,mami de Simo si Ade
anca_27 spune:
licitez pozitia R44 pt David.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
carminabulina spune:
Licitez J 49 - 6 ron.
Imi facea de mult cu ochiul dar nu prea vedeam bine produsul. Acum ca s-a marit il vreau .
Dodo-pui spune:
Actualizez
off topic am lipsit din motive de "romantism" cu forta(nu am avut curent electric cca 36 ore)
Am vrut sa adaug si produsele din mail ...dar..:"We’re sorry, but your Gmail account is temporarily unavailable."
...mai tarziu
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
arcadia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
N-am inteles de ce E208 n-ar fi licitabil. |
Pai a fost licitat in comentarii acum cateva zile. Daca nu e valabila licitatia il licitez eu.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arcadia
Pai a fost licitat in comentarii acum cateva zile. Daca nu e valabila licitatia il licitez eu. Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009) |
I-am lasat eu Anei_Maria link catre topic. Daca nu a aparut pe aici, asta e.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Actualizez Am vrut sa adaug si produsele din mail ...dar..:"We’re sorry, but your Gmail account is temporarily unavailable." ...mai tarziu Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
sper ca nu din cauza mea..am trimis 3 mailuri cu multe produse si poze si sper sa nu il fi blocat..
Cristina, mamica de Alessia Stefana
kid spune:
I-am trimis adresa inainte de a face plata pentru pantaloni, am zis ca trimit apoi link la produse, dar am uitat.
Mai licitez si salopeta I62, tot de la Gabi, sa ma mai scot un pic.
Ma si actualizez.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Leditia spune:
Confirm plata lui Sanziana-15 ron.
Mari,banutii de la tine nu au intrat,asa ca nu pot confirma momentan.
Ancadragoman pantalonii sunt de la Mango(scuze) si sunt marimea M,insa sunt scurtati,merg la o persoana scunda.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general