Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 16
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu propun ca mamicile care confirma sa o faca aici si sa se mute si produsele - daca pot tot ele pt ca stiu ele mai bine, mai ales cand vine vorba de persoane de incredere ! Pt ca de exemplu Ledi confirma mereu - apoi i s-a scris sa nu mai confirme, acum ca sa confirme suma tot. Haideti sa facem si pt asta o regula generala pt toate mamicile cu bazar - pana la urma ele sunt cele care pot confirma cel mai usor !!! |
M-am referit ca atunci cand confirma ele in loc de chitanta sa dea datele pe care noi in mod normal le verificam pe chitanta, pentru ca nu au spus clar daca chiar au verificat in albume cati bani si pentru ce produse trebuie sa le intre banii.
Adica eu inteleg prin "confirm pentru X" ca X a facut o plata.
Mi-a raspuns madalina84, avea plata facuta, a fost o neintelegere. Nu poate intra pe forum si le roaga pe Mihaela77O (dandusa tine minte te rugam) si pe andra_bell sa-i trimita produsele. Zice ca le-a trimis adresa.
Daca postul nu e de actualitate ma scuzati ca l-am inceput cu ceva timp in urma.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ana l spune:
Este sosit un mail cu 2 produse, dar eu nu le pot vedea. Se ocupa cineva de el?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
kid spune:
Ana_l Le-am pus eu. Deci, 2 produse oferite de Eseea, aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#
Multumim.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
katty spune:
Am trimis si eu banutii in toate cele 3 conturi (Bogdan, Ema si David) pentru produsele castigate, diseara fac poze dupa ordinele de depunere si le trimit pe mailul de la bazar.
Bogdan:
1, 2 si 3
Ema:
4, 5 si 6
David:
7, 8 si 9
crisis81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Licitezi cu 10 sau cu 15 lei costumul? L-am mutat la licitatii. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Licitez cu 10, dar depun 15, asa.... preventiv.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Leditia spune:
Eu am propus si ieri si doar crissandra m-a luat in seama .Atunci cand depui bani,sa scrii la detalii-"bazar-nick-ul"Eu imi dau seama cine este persoana si pot spune ca x a platit y lei.Apoi se poate verifica mai usor ce anume a platit,in functie de suma.Pt ca intr-adevar nu la toate fetele de aici prenumele coincide cu nick-ul si nu-ti poti da seama,cine,cum si cat.
Nu de alta,dar cum s-a vazut,mai sunt mamici care nu au scanner sau nu pot scana atunci chitanta si in cazul acesta consider ca e bine sa-i pot confirma eu plata si sa nu astepte dupa produsele platite pana face ea rost de un scanner.
M-am exprimat bine?Ca-s treaza de la 6.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Alexandrina fara suparare,dar vreau sa lamurim un lucru.La inceputul bazarului s-a pus regula ca mamicile care au bazar sa confirme platile si sa dea detalii despre caz.Acum,referindu-ma strict la persoana mea,am confirmat ce s-a platit mereu si cand am fost intrebata de David am raspuns.Mi s-a parut de bun simt sa lamuresc lucrurile aici,vazand ca pe blog nu intra lumea sa citeasca..Tu ai fost deranjata de asta,ca ai citit prea multe pagini.ok,imi cer eu scuze ca am umplut spatiul cu detalii pe care tu nu vrei sa le citesti.Apoi imi spui sa nu mai fac confirmari ca iar umplu spatiul inutil.Ma conformez.Fetele insa imi cer sa fac confirmarile,le fac in pofida faptului ca ieri mi-ai zis sa nu mai fac,iar acum te iei iar de mine si-mi spui ca de ce nu am scris nu stiu ce. Pana la urma cum trebuie sa fie ca toata lumea sa fie multumita,inclusiv tu? |
Incepi cu "fara suparare" dar te adresezi acid. Chiar nu stiu cum ai impresia ca ma simt. Pentru mine crezi ca cer atatea detalii?
Pentru mine si multumirea mea am inventat confirmarile?
Te-am rugat sa nu confirmi in bloc (si nu era adresa directa, pe toate v-am rugat), nici nu mai stiu daca am explicat detaliat, nu pentru ca umplii spatiul ci pentru ca e greu de urmarit.
Te rog urmareste ce scriu in continuare.
Cand anunti 10 confirmari din care sa zicem 3 sunt nume concrete de useri, probabil userii aceia au trimis chitantele (1 sau 2 din ei), noi cautam in finalizate si nu gasim, apoi gasim in "David" produse castigate de acei useri si nu mai suntem sigure ca nu-s produse castigate mai demult.
Apoi sunt nume pe care noi ar trebui sa le asociem cu userii, iar e complicat. Sunt multe cautari de facut. Si apoi vine userul si zice ca tu ai confirmat, si trebuie iar sa cautam inapoi si inainte si tot asa.
Zau, sunt necajita acum, nici nu mai stiu cum sa explic dar zau nu-i un subiect unde eu vreau sa fac regulile si sa fiu eu cea multumita.
Vreau sa fac alt sistem in care sa nu ne incalcim atata, dar acum chiar nu pot.
Hotarati cum e mai bine sa facem si asa va fi.
Ledi poti cere parola, sa muti fotografii, dar n-am vrut sa te incarcam cu asta, acum insa am impresia ca poate ti-ar lua mai putin timp asa.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
aka spune:
poate il ofera la bazar.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Selene_Bunny spune:
crisis, katty, astept adresele!
Fetelor, va rog si eu ceva, daca dati clic la mine la semnatura, pe Daria pe coperta! se deschide o pagina cu o poza cu Daria? Ca am avut probleme de ordin tehnic cu sectiunea respectiva a forumului, vreau sa fiu sigura ca s-a rezolvat...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
szivarvany spune:
Ideal ar fi sa intre aici zi de zi toate mamicile care au bazar.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela