Bazar (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am gasit anuntul asta la mica publicitate.Poate are cineva nevoie de scaun de masina
las link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=26308

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu astept sa se mai finlalizeze azi o licitatie iar maine voi achita ambele produse pentru david desigur daca se termina licitatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alexandrina fara suparare,dar vreau sa lamurim un lucru.La inceputul bazarului s-a pus regula ca mamicile care au bazar sa confirme platile si sa dea detalii despre caz.Acum,referindu-ma strict la persoana mea,am confirmat ce s-a platit mereu si cand am fost intrebata de David am raspuns.Mi s-a parut de bun simt sa lamuresc lucrurile aici,vazand ca pe blog nu intra lumea sa citeasca..Tu ai fost deranjata de asta,ca ai citit prea multe pagini.ok,imi cer eu scuze ca am umplut spatiul cu detalii pe care tu nu vrei sa le citesti.Apoi imi spui sa nu mai fac confirmari ca iar umplu spatiul inutil.Ma conformez.Fetele insa imi cer sa fac confirmarile,le fac in pofida faptului ca ieri mi-ai zis sa nu mai fac,iar acum te iei iar de mine si-mi spui ca de ce nu am scris nu stiu ce.
Pana la urma cum trebuie sa fie ca toata lumea sa fie multumita,inclusiv tu?

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze de absenta.... azi vreau sa ma duc si eu sa fac platile si am nevoie de un mic ajutor.

La unul dintre articolele castigate exista specificatia PT ALINA. Eu nu stiu in ce cont trebuie sa depun acei bani.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si strict la subiect..crissandrada,are 2 plati facute..in aceeasi zi,una de 45 ron si una de 50 ron.
Criss nu e o greseala?Te contactez acum pe pm.
Edit:Gata,am verificat,e ok(m-a indus in eroare ca erau doua plati si nu una cu toate produsele si am vrut sa ma asigur ca e ok si n-ai depus tu mai multi bani decat trebuia).Produsele erau deja mutate si nu le mai gaseam.
Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Scuze de absenta.... azi vreau sa ma duc si eu sa fac platile si am nevoie de un mic ajutor.

La unul dintre articolele castigate exista specificatia PT ALINA. Eu nu stiu in ce cont trebuie sa depun acei bani.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146193

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

Cris mami de Teodora

crisis, vezi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146193&whichpage=1

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc mult!
Azi sper sa ajung la toate bancile sa fac platile.

Mai licitez si eu la E157 Costumas de blugi 10 lei si o sa depun tot acum 15 lei in contul pt Ionela ca sa ma scap de un drum. Daca mai trebuie mai depun ulterior.

Cris mami de Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, ma lamuriti cum pot adauga si eu prieteni? Ca nu m-am prins...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:

Multumesc mult!
Azi sper sa ajung la toate bancile sa fac platile.

Mai licitez si eu la E157 Costumas de blugi 10 lei si o sa depun tot acum 15 lei in contul pt Ionela ca sa ma scap de un drum. Daca mai trebuie mai depun ulterior.

Cris mami de Teodora

Licitezi cu 10 sau cu 15 lei costumul? L-am mutat la licitatii.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput