Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
douradoudou spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Stai linistita, la pierderea de sarcina nu ai o dara. Poate ai un hematom, ca si mine pe care til va descoperi la eco. Asa am avut si eu, dar eu nestiind ce se intampla m-am dus la urgenta. Se da tratament cu utrogestan si se absoarbe.
![]() 8+ |
nu e normala nici o sangerare..dar de multe ori nu este nimic grav.totusiu mergi la doc.sa verifce..mie a sarcina pierduta o "dara" mi-a atars atentia..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
MSymo spune:
Am venit de la dr. Epilatul cu ceara nu este contraindicat, dar...ceara trebuie sa nu fie fierbinte si miscarile nu foarte violente, asa...mai cu mila.
Referitor la Rh-ul negativ, Madalina a explicat foarte clar cum stau lucrurile (multumim
). Problema apare cand taticul are Rh poztiv, iar pana la nastere nu putem sti ce fel de Rh are bebe (in alte tari se face un test direct cu sangele bebelusului). Dr meu a zis sa fac in saptamana 14 o analiza de sange, dozare anticorpi anti D (Rh) si apoi mai vedem.
Simona
11+
MSymo spune:
Am trimis mesajul fiindca merge f prost internetul.
I-am spus dr-ului ca sunt f stresata, tinand cont de istoricul prost, cu doua sarcini pierdute in decurs de 10 luni si mi-a facut si o eco rapida, sa vedem inimioara. Desigur...totul ok, bebe era cuminte, poate facea si el nani, iar eu....mama nebuna il stresez cu prostiile mele.
"Racul fiert" n-a fost vazut, am mers la noul sediu Euroclinic de la Muncii si este f modern: te schimbi intr-o camera alaturata, unde gasesti o camasa de noapte de unica folosinta si papuci la fel. Drept pt care dl doctoras n-a avut parte de defilare in toata splendoarea, doar mi-am ridicat "poalele" pt recoltare din col si examen Papanicolau.
Am primit o lista de analize si sapt viitoare facem Drytest (cica la Medlife, acolo se face cel mai bine) si eco de trim 1.
L-am intrebat daca pot merge cu avionul sapt viitoare si m-a intrebat f surprins: unde?, adica durata zborului. As vrea sa merg la Viena la un botez, dar m-a cam debusolat, nu a zis nici nu, nici du-te! Cele care sunteti la a doua sarcina, sau a treia, ati calatorit cu avionul?
Sa dea Dumnezeu sa veniti toate numai cu vesti bune si sa ne bucuram de copilasii nostri!![]()
Simona
11+
douradoudou spune:
eu am fost cu avionul de 2 ori in timpul sarcinii..la 13 saptamani si la 17..mie mi-a facut eco chiar inainte si mi-a zis ca totul e ok mai ales ca zborul nu era lung(2 h)..doar sa nu stau mult in picioare prin aeroport si sa nu car ceva greu..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
ral_eli spune:
de prostioare nici eu nu am chef,iar tati nu ma preseaza deloc chiar se codeste
am intrat si eu un jocul numelui si lu'tati nu-i place nici un nume propus de mine :Maria Brandusa pt fata sau Tudor, dar mie chiar imi plac numele astea. cred ca ma asteapta munci de lamurire cu el
7+
alysa26 spune:
am venit d ela dr...
am vazut bb..e bine merci la locul lui si am vazut inimioara. in schimb suntem mai mari decat am calculat..dr a zis ca am intre 6si 7 sapt. am studiat si de fapt am gresit ciclul..m-am zapacit l-am avut pe 28 febr in loc de 5 martie si asa ca am 6 sapt si 3 zile.
s-a uitat si la sangerare si a zis ca nu e grav sa stau linistita si mi-a zis ca pot fi ceva gen polipi la uter si aia pot sa mai sangereze..dar sapt viit vineri mergem iar la eco sa vada cum evolueaza bb...
sunt multumita...si mai linistita.
mami fericita de
eric si
5+
bb2
alysa26 spune:
mada sunt cateva state cred ca 2 sau 3 care au asigurare d ela stat..medicair se cheama si statul plateste cheltuielile legate de sarcina si nastere la cei care nu au venit. asigurarea asta e in functie de income. la eric am avut ca eram studenta si am beneficiat de 100% asig acum nu lucrez si am sa imi pun dosarul sa vad daca imi da iar.
mi-a acoperit tot la eric..tot..nasterea m-ar fi costat cam 16.000 si nu am platit nimik.
mami fericita de
eric si
6+
bb2