"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata

mai fetelor, ia nu va puneti voi pe nascare d-acuma, ca e timp destul pentru toata lumea. nu va bagati in fata, respectati randul, va rog!!!

am vazut ca vorbiti de aparate de aerosoli, am cumparat si eu unul, cam degeaba, ca fi-miu nu il suporta. am fost nevoiti sa ne internam o data, acum vreun an si ceva si in spitale nu sta nimeni cu lugu-lugu, asa ca il cam tineau cu forta, el plangea neconsolat, asa ca a prins frica de ustensila. n-a uitat nici pana acum, drept pentru care atunci cand ma apropii cu aparatul, incepe circul de pe lume, chit ca nu doare, nu miroase urat, nu provoaca disconfort...

eu am luat sa-i fac doar cu ser fiziologic, ma cam ingrozesc sfaturile aruncate atat de usor pe forum sa bagi dezametazona in copil...pai daca intr-adevar e nevoie de dexa, inseamna ca trebuie sa-l duci la doctor intr-adevar, eu n-as sta cu el acasa. mai cititi si voi ce e aia dexametazona, ce efecte are, cand se da, cum se da...
bine, eu sunt si mai anti-medicamente, am evitat cat am putut medicamentele - chiar si antitermicele gen nurofen si paracetamol le-am dat cu zgarcenie, ca nu-s chiar apa de ploaie nici astea. in plus, organismul, asa mic cum e, trebuie sa invete singur sa-si faca treaba, nu trebuie bombardat cu tot felul de substante chimice, parerea mea e ca trebuie ajutat numai atunci cand chiar sunt semne ca nu face fata singur.

fetele care sunt in domeniul medical ar putea sa ma contrazica sau sa confirme ce zic...

Bia, ce doctorita de la policlinica Titan cunosti? eventual zi-mi pe PM, sa nu fie osaci, ca de la ea am plecat..

Andrada, da-mi, te rog, cand poti, un PM cu coordonatele medicului respectiv .

Alesicoo, bafta la eco, sa fie totul bine .

Sorana, imi pare tare rau ca Matei e bolnavior, uite un sa va treaca repede. primul an e mai greu, apoi trece ...ai grija de burtica.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vivela, cata dreptate ai cu medicamentele... Si o maaare parte din vina o au chiar medicii, mai ales in ceea ce priveste antibioticele. Eu mi-am schimbat doctorita de familie, pentru ca cea veche de cum ma vedea la fata imi scria rete de ampicilina, amoxicilina, cefalexina, etc., indiferent de problema cu care ma prezentam la cabinet. La fel si pediatrul nepoteilor mei, care are o uriasa pasiune in a le prescrie antibioticele injectabil! M-am luptat cu parintii lor sa nu ii mai impunga aiurea ca le curge nasucul, sau ca tusesc, ca au luat nu stiu ce raceala de la gradi; cum naiba sa-si faca bietii copii un strop de imunitate daca imediat ii izolezi acasa daca stranuta cineva in jurul lor, si ii chinui cu antibiotice pentru orice banala raceala?! Slava Domnului ca s-au luminat si au schimbat si ei medicul, ca sa constate cu stupoare zicala: o raceala tratata cu antibiotice trece in 7 zile, una netratata cu antibiotice trece intr-o saptamana, e adevarata... Au inceput sa duca micutii la mare si la Praid in fiecare an, si le merge mult mai bine, nu mai sunt cu mucii la nas tot timpul.

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nana, tocmai ce auzeam ieri o doctorita, la tv, care zicea ca in zilele noastre, ampicilina nu mai e in stare sa lupte cu nicio bacterie. a fost atat de mult data, si cand trebuie si mai ales cand nu trebuie incat bacteriile au devenit foarte puternice si insensibile la ampicilina.
personal, cand aud de antibiotice, mi se zbarleste parul in cap...

oricum, e greu - ca mama - sa nu poti avea incredere in medici si sa fii nevoita sa iei tu o decizie daca sa-i dai sau nu medicamentul respectiv. ca pe doctor nu-l doare mana sa scrie un antibiotic pe reteta, "preventiv" .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Vivela: Prietena mea mi-a recomandat-o pe Dr. Negrea.
tel la cabinet e 021-3400335/118.

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Uf, ce nasol e la munci!
Ieri pe vremea asta dormeam cu cartea in mana!

Frumoasa remarca cu animale a lui Alex!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata mai pe la amiaza !

Ioana, Sabina multumesc de raspunsul legat de scaderea in greutate la nastere

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco !

Cris nu merita sa fii suparata ca sigur bb e bine si daca te stresezi ii faci rau. Curaj ca va fi ok totul

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Tatyana f. bine ca te mai tin in spital mai mult.
Asa e cel mai bine pt. tine.
Mie drumul cu masina imi da niste contractii ca mi se face burta beton de la gropi, si eu ies doar de musai, cand merg la dr. de exemplu, nu la drum lung, nu am curaj sa ies din oras.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum ti-ar fi tie pana la Galati. Stiu ca iti doresti sa ajungi acasa la tine, dar nu mai e mult, comparativ cu cat de mult ai stat pana acum in spital.

Mira abia astept sa vad poze cu rochitele. Cred ca sunt delicioase

Ioana ce bine de tine ca poti iesi afara asa de repede.
Cu Sabina sta taticul ?

Woooow Iubirisca ce vis

Vai Sabina nici nu m-am gandit ca poate fi problema la recoltarea celulelor stem, ci doar la prelucrare .
Ce nasol.
Macar stiu de acum la ce sa ma astept, sa nu fiu socata mai incolo.
Dar ce bine ai slabit
Mi se pare ca ai dat f. mult jos.

Alesico bafta la eco, sa veniti cu vesti bune !

Nati bafta multa si tie la eco !

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici si mamici!

Eu sunt chioara de somn... Am adormit abia azi dimineata pe la 5, iar de trezit m-am trezit pe la 9, caci am fost la medicul de familie si mi-am facut antitetanosul. Maya mea a fost tare miscacioasa ieri si azi, iar cand tin mana pe burta simti cum trece cate o manuta sau un piciorus pe sub ea

Nico, eu iau Dopegyt pentru scaderea tensiuneii, 2pastile/zi si Furosemid pentru eliminarea aperi 2 pastile/saptamana.

Cristina, imi pare bine ca te-ai mai linistit. Chiar nu avea sens sa-ti faci griji inutile. Tu stai bine cu Kg... Eu am luat cu 8 mai mult si sunt cu 2 saptamaniin urma ta

Nikolette, eu am luat cercelusi de aur pentru bebelina si am de gand sa-i pun inca din maternitate.

nana

Sabina, dulce e Ale cu cantecul de leagan inventat Imi inchipui ce greu iti e tie insa... Intotdeauna m-am intrebat oare ce face o mama de gemeni atunci cand incep amandoi sa planga? Cum reusesti sa faci fata situatiei la dublu? Merci mult pt raspunsul legat de burtica!!! M-ai mai linistitBafta multa in lupta cu cele 9 Kg. La cat vei fi de solicitata, cu siguranta o sa le dai jos repede.

Vivela, nanaI TOTALLY AGREE in ceea ce priveste medicatia excesiva, mai ales antibioniticele. Poate si pentru ca, mica fiind, am luat si eu o cura luuunga si inutila de penicilina injectabila ca asa s-a gandit mama, iar cand m-a dus la pediatru a certat-o rau, caci eu aveam bronsita astmatiforma, iar fundul meu a fost impuns degeaba... Si eu sunt hotarata sa-i administrez Mayei pastile doar in caz de forta majora, cand organismul el nu poate lupta cu boala.

Fetelor, voiam sa va intreb daca stiti ceva de produsul asta? http://www.centrofarm.ro/ccC1X001426/detalii_produs/Lytess--Centura-Corectoare-Xxl.html
Vreau sa-l folosesc dupa nastere, ca am inteles ca se retrage burtica mai repede. L-ati incercat sau ati auzit ceva despre aceasta centuta corectoare?

Am pus pozici cu rochitele. Tare mi-s dragi si abia astept s-o imbrac pe Maya in ele. Si o pozica cu burtica de 32s.

Va pupic burtici!

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Mira f. dragute rochitele
dar ce te mai pricepi tu la crosetat

Si eu intentionez sa imi iau centura dupa nastere, dar de firma asta nu stiam, eu am vazut facuta de chicco.
Nu cunosc pe nimeni care a folosit, deci nu stiu cat e de buna,dar tin f. mult sa mi se retraga burta, asa ca o sa fac tot ce imi sta in putinta.

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici !
V-am citi azi dimineata inainte de a merge la servici si bine-nteles ca am uitat ce am citit ; un singur lucru am retinut , ca Sabina si-a reluat serviciul si vroiam sa ii spun ca o admir pentru asta ; sa fie fetele cat mai cuminti ca sa iti poti vedea partial si de treba .
Mai era cineva suparata pe masuratorile de la eco, dar bine-nteles ca nu mai stiu cine ... vroiam doar sa ii spun ca si celelalte fete ca cel mai important e ca bebele sa fie sanatos nu cat cantareste acum, eco da oricum eroare .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput