"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Ruxi - nu ma mir, cred ca daca mai suna cineva vom avea o a treia varianta. Eu tot trag nadejde ca va fi disponibil cat mai curand. Acum ce sa facem, stam si asteptam.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Eu sunt farmacist de profesie si am avut ANM-ul pe cap in inspectie de multe ori si stiu ce pretentii au.
Asa ca eu nu prea trag nadejde ca se va da drumul la productie.
S-ar putea ca ”zilele astea ” cand vor veni la Institut sa ii controleze daca respecta minimul de standarde cerute sa nu fie multumiti si sa mai prelungeasca inchiderea sectiilor de productie cu 3-6 luni.
Acest lucru e f. probabil, cu ANM-ul nu te joci.
Inspectiile lor sunt mult mai dure decat ale Ministerului Sanatatii.

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

azi am reusit sa mai rezolv o treaba si anume m-am programat la cord blood center sa discutam cu ei,sa ne dea actele si ce mai trebuie pt recoltare.pana la urma ne-am decis,desi multi au zis ca 'aruncam banii' dar chiar nu cred asta ba chiar sper din tot sufletul sa "aruncam banii" si copiii mei sa nu aiba niciodata nevoie de asa ceva.e o investitie pe care nu vreau sa o recuperez...dar cred ca merita facuta!

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Asa ne-am gandit si noi , ca la cat aruncam cu banii in stanga sau dreapta mai bine sa recoltam celulele decat sa ne para rau . Si nu ne-a pasat ce ce zice unul sau altu, sau la raspunsurile nu tocmai multumitoare pe care le-am citit aici pe forum date de cei ce recolteaza celule.

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Vivela: ti-am dat si eu nr de la cabinetul tipei aleia. Numai ca de la munca nu merge sa dau Pm asa ca l-am pus pe forum acu vre-o 4-5 pagini.

Cand ne vedem in IOR?

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Eu sunt farmacist de profesie si am avut ANM-ul pe cap in inspectie de multe ori si stiu ce pretentii au.
Asa ca eu nu prea trag nadejde ca se va da drumul la productie.
S-ar putea ca ”zilele astea ” cand vor veni la Institut sa ii controleze daca respecta minimul de standarde cerute sa nu fie multumiti si sa mai prelungeasca inchiderea sectiilor de productie cu 3-6 luni.
Acest lucru e f. probabil, cu ANM-ul nu te joci.
Inspectiile lor sunt mult mai dure decat ale Ministerului Sanatatii.

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Adevarul e ca au si de ce sa fie exigenti , bebelusii nostri au nevoie de produse de calitate , produse in conditii de maxima siguranta . Doar ca pentru noi, viitoarele mamici lipsa vaccinului este foarte stresanta. Dar o sa incerc sa vad si partea buna a acestei situatii in cazul in care nu vom avea vaccinul la nastere ... putem refuza vizitele acasa sau obiceiul enervant al unora sa ii tot pupu ( asta oricum o refuzam cu sau fara vaccin ) .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la noi mai pe la pranz,

Vivela daca nu muncim nu mancam. Cum muncim pentru noi in 2 asta e. Nu prea avem solutie. Eu ma simt bine, asa ca nu vad de ce nu as putea lucra, mai ales ca o fac de acasa.

Nasoala faza cu BCG. Azi vine pediatra, sa o intreb ce si cum, daca reusim ceva sua nu. Deja ma streseaza rau chestia asta.

Pici mi-a zis azi ca mai am un pic si mor. Sper sa nu aibe copilul premonitii

Cris da-o incolo de soacra. tare-s nesuferite. A mea nu a fost in stare sa se inteleaga cu mama cat a stat aici cu fata, s-a purtat mizerabil cu ea, de a luat mama fata si au plecat la ea acasa. Dar nu mi-am mai facut nervi, eram prea fericita ca am 3 copii sanatosi. Oricum ele (soacrele) sunt irecuperabile, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Artu abia pe 14 mai, maaamaaaa! Bine ca ai experienta cu copiii! Asa, asa intreaba de fetitze ca si pe mine ma intereseaza cum o sa ii fac toaleta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Laura, eu ma intreb cum se face toaleta la baietei si am o temere in legatura cu asta... dar poate m-oi descurca cumva. SFATURILE VOASTRE insa sunt binevenite.
NU va mai spun ca am studiat oportunitatea circumciderii baietelului, pentru o igiena mai putin dificila si m-am cam crucit de cele vazute... astfel incit am renuntat la idee. Daca va incearca o curiozitate intrati pe www.circumcizie.org - am visat si noaptea trecuta cele vazute acolo!

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Artu abia pe 14 mai, maaamaaaa! Bine ca ai experienta cu copiii! Asa, asa intreaba de fetitze ca si pe mine ma intereseaza cum o sa ii fac toaleta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Laura, eu ma intreb cum se face toaleta la baietei si am o temere in legatura cu asta... dar poate m-oi descurca cumva. SFATURILE VOASTRE insa sunt binevenite.
NU va mai spun ca am studiat oportunitatea circumciderii baietelului, pentru o igiena mai putin dificila si m-am cam crucit de cele vazute... astfel incit am renuntat la idee. Daca va incearca o curiozitate intrati pe www.circumcizie.org - am visat si noaptea trecuta cele vazute acolo!

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Nu merge...din fericire..am dat sa intru de curiozitate desi nu vroiam sa vad

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

e scrisa gresit o litera ...
incearca www.circumcizia.org/" target="_blank">aici

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Mary : La baietei din cate am auzit, trebuie avuta grija mai mare cu igiena ... nu ca as fi experta la fetite ( ca si eu citeam cu interes sfaturile mamicilor de fetite ) .

Nati : cam slaba activitatea ta pe forum , ma intreb cu ce iti ocupi timpul ?

Astazi am o mare problema cu mancarea ... as servi si eu ceva delicios dar nu ma atrage nimic ; pana la urma parca vad ca iar mananc ceva numai ca sa nu sar peste masa ; pe cuvant ca daca aveam pofte rezolvam problema asta de nenumarate ori , dar cum fac parte din categoria gravidutelor fara pofte ...

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Tatal celei mai bune prietene ale mele e evreu dupa mama, dar nepracticant. Pe prietena mea a cuprins-o "evreizarea" de vre-o doi, trei ani, a invatat limba si anul trecut a plecat in Israel. I-am trimis sa o bazai un link cu ceva de genul ce a pus Mary, sa stie ce o asteapta pe acolo

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput