"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cusa : intr-adevar , mi-ai luat-o inainte cu prenatalul . Motivul pentru care inca merg la servici este ca nu am stare sa stau acasa si imi prinde bine mica iesire din fiecare zi ( program de 3 ore ). Recunosc , ma ajuta si faptul ca ma simt bine , am burtica mica si misc destul de ok ... dar din 1 mai spun si eu stop, tot pentru relaxare .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

nana felicitari si bafta cu demersurile pt apartament asteptam pozici cu voi totzi fericitzi in casa noua

Sorana offfff cu racelile astea nu e usor dar sunt sigura ca o sa treci cu bine si bb sa mai stea un pic la caldurica ...muuuulta sanatate si lui Matei

Rocsyse mai intampla si din astea ce sa-i faci ghinion dar mai bine faci haz de necaz ca nu ajuta cu nimic sa te amarasti prea mult

Corina,Nana,Cusa,Nikol pt incurajari

Acum ne retragem avem si control cu moasa azi desi e o vreme aici numai buna sa stai in casa dar mergem sa auzim niste batai de inimoara speram de un bb happy si alte masuratori de rutina, mai calcam si din hainutze si intram mai pe dupa-amiaza sa vedem ce vesti bune mai aduc burticile si mamicile.

Cusa abia asteptam urmatoarea plimbare mai ales cu carucioarele

32+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Tocmai am sunat la Cantacuzino, la Productie. Se pare ca vaccinul BCG este produs, dar se asteapta avizul ANM pentru a-l pune din nou pe piata. Doamna cu care am vorbit a spus ca probabil ramane pentru luna viitoare.
Macar stim cum stam.

Nana - felicitari pentru gasirea apartamentului. Sa fie intr-un ceas bun.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Din pacate mie mi s-a zis altceva.
Dupa ce am sunat ca nebuna pe nr. pt relatii cu publicul si nu imi raspundea nimeni, sun la nr de centrala si mi se zice ca dl de la relatii cu publ. a decedat...bun
dar imi poate raspunde la ce ma intereseaza si anume ca abia ”zilele astea” (stim ce inseamna asta) ii asteapta pe cei de la ANM sa le vada sectiile si sa le spuna daca pot da drumul la productie.
Si eu intreb : deci vaccinul nu se produce inca ?
ea zice : NU.

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

[quote]citat din mesajul lui R.Cata

Ah, Mary, ce imi mai faceam si eu ganduri de manichiura/pedichiura ptr sapt in care nasteam (urma sa nasc pe 23) dar nu am mai apucat...
Nu reusesc sa inteleg despre ce pete intrebi...

Pete pe fata, sau "masca gravidei" cind apare? Eu inca nu am nimic pe fata si sper sa nu apara... spunea cineva ca apare pe final de sarcina, eu inca mai sper sa nu fie asa...:)

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata burtici!
Astazi m-am trezit asa cu un chef de lenevealaaaaaaaaaa.....mi-e lene sa si cascInsa ieri m-am mobilizat si am facut jumatate din bagajul de spital,mai am sa ma duc dupa amiaza la farmacie sa mai luam una alta
Din capitolul replici neispirate pentru o femeie gravida,(apropo de ce povestea gabriela_s cu sotul)sau"soacre soacre,poame acre",aseara m-a sunat doamna soacra,si ii povesteam ca e micut bebelul,si m-am pus pe ganduri dar eu stiu ca o sa fie bn,bla bla,blala care ea ce credeti ca imi raspunde :"aoleeeuuu Cristina,si fata care mi-a murit mie la nastere a avut 2400 gr"Dobitoaca de-a dreptul.La care eu i-am zis ca nu ma ingrijorez,ca recupereaza el..si ea:"pai da,dar nu o sa poata sa suga,si tu o sa pierzi laptele...vaaai dar nu e bine deloc"Cretina,ce sa-i faci?
De care supozitoare ziceati ca sunt bune pentru durerile de la epiziotomie?Sabina parca zicea ceva...
Offf,am citit tot si vroiam sa va scriu mai mult dar am uitat...Poate fuge "coana Leana" de la mine si revin mai tarziu cu mai multa energie
pupici

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Cris, si noua ni se mai intampla sa primim comentarii din astea "binevoitoare", dar la tine vad ca intra in categoria "horor" deja
Mie mi se pare pare acum amuzant cum cineva poate sa faca o gafa atat de mare, dar imi imaginez ca tie nu ti-a fost deloc placut sa auzi asemenea replici la ingrijorarile tale.
pt curaj si linistire!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ruxi - nu ma mir, cred ca daca mai suna cineva vom avea o a treia varianta. Eu tot trag nadejde ca va fi disponibil cat mai curand. Acum ce sa facem, stam si asteptam.

Cris - eu am folosit supozitoare Diclofenac si Indometacin.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

Sorana, sper sa mai stea bebe un pic la caldurica, sa va faceti amandoi bine . probabil nu mai e asa mult pana o sa-l tii pe Tudor in brate .

Sabina, deja la munca??? dar, mama, iti ridica cineva statuie???? eu as fi stat macar alea 6 sapt dupa nastere, ca nu degeaba dr recomanda repaus fizic...dar tu stii mai bine cum te simti, asa ca spor .

Andrada, multumesc mult pt PM .

Chiar ieri eram cu david, veneam de la gradinita si mi-au dat niste fatuci o fituica cu o noua clinica deschisa vizavi de policlinica titan, se numeste Anima sau cam asa ceva, cica sunt medici de familie, si imi promiteau ca nu stau niciodata la coada. ma invitau sa o vizitez cand pot...o sa arunc o privire si acolo, eventual o sa cer si o lista cu medicii care vor avea cabinetele acolo, poate imi suna ceva cunoscut.
am zis sa scriu asta poate mai sunt fete interesate de medici in zona .

Cata, eu nu ti-as recomanda cantar pt bebe, pe langa ca nu e prea ieftin, mie mi se pare inutil, ba chiar un motiv de stres in plus. eu pe david l-am cantarit doar la vizitele periodice la pediatru, in rest, doar din ochi, vedeam ca manca destul de bine (chit ca il alaptam, deci nu stiam concret cat manca), il masuram si vedeam ca se lungeste, falcutele erau la locul lor ...

r_ocsy, imi pare rau de cardul vostru, dar parca totusi nu dureaza asa mult sa aveti altul. l-a "mancat" bancomatul sau l-a pierdut pur si simplu? ca daca e in bancomat, a doua zi il recuperati, mergeti la banca, indicati bancomatul unde s-a intamplat si vi-l da inapoi. oricum, am impresia ca puteti scoate bani din cont prin prezentarea la ghiseu, dar nu sunt sigura. oricum, distractie placuta in we .

ancutica, uf, ce veste buna cu vaccinul, multumim. chiar aveam un stres, ca daca era singurul copil, treaca-mearga, mai puteam sa aman, dar cand mai ai unul, si in colectivitate, e mai complicat putin.

Laurita, daaaa, vreau sa ne plimbam prin IOR!!!! ar trebui sa facem o gasca cu fetele din zona, mie mi se pare foarte util sa ne plimbam impreuna, mai schimbam impresii, trece timpul mai usor, copiii nostri mai socializeaza si ei in timp...e mare lucru.

cris_o, ce soacra buna ai , cu vorba buna taman la tzanc!. (eu cu a mea n-am avut probleme, in afara de faptul ca dupa ce l-am nascut pe david incerca sa ma convinga ca nu e al meu, ca "poate l-a schimbat cineva la nastere!!" . asta in conditiile in care eu mi-am recunoscut copilu'din prima pt ca semna leit la gura cu taica-su, adica cu fi-su . acum cica vede si ea ca seamana cu mine, cica, si isi cere mereu scuze, dar atunci imi venea sa o impusc!).

madutza, sper sa vii cu vesti bune de la eco .

nana, sa stapaniti sanatosi apartamentul, ce mare e ...ma bucur ca ati gasit ceva pe placul vostru.

Artu, felicitari pt buricut, moment important, deja ai fetita mare . abia astept sa stau si eu cu piciul pe burta, e asa bineeee...

corina, multumim de informatiile cu declararea lui bb, desi am mai trecut o data prin asta, zau daca imi aminteam. oricum, eu din cate imi amintesc - vag - nici celelalte proceduri nu-s chiar asa complicate, faci de la bun inceput vreo 10 copii de pe certificatul de nastere al copilului, de casatorie al parintilor, de pe CI-uri - sa nu stai de fiecare data sa umbli dupa copiator, ca asta pare mai agasant. altceva ce ar putea sa mai ceara?? (la noi a fost si mai "frumos" ca aveam domiciliul in ploiesti si copilul s-a nascut la giulesti, deci in sectorul 6 si a trebuit sa imprastiem dosare si colo si colo...acum ne-am mutat in bucuresti, sper sa fie mai putin de alergat.)

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Cris : apropo de pareri din partea rudelor ; saptamana trecuta cand eram in bucatarie cu cumnata povestind de kg se baga si socru ca musca in lapte si spune cu o figura jalnica ca sunt cam amarata ( in sensul ca nu m-am ingrasat cum si-ar fi dorit el ), ca nu mananc si ca copilul o sa fie micut !!! Ce sa faci, unii tot la conceptiile din tineretile lor au ramas, ca gravida trebuie sa manance pentru doi .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

ancumltumim pentru informare!!!
eu chiar ma gandeam sa il sun pe neonatolog sa il intreb daca am vreo varianta,sa il iau de undeva,de afara sau "pe sub mana".

azi am reusit sa mai rezolv o treaba si anume m-am programat la cord blood center sa discutam cu ei,sa ne dea actele si ce mai trebuie pt recoltare.pana la urma ne-am decis,desi multi au zis ca 'aruncam banii' dar chiar nu cred asta ba chiar sper din tot sufletul sa "aruncam banii" si copiii mei sa nu aiba niciodata nevoie de asa ceva.e o investitie pe care nu vreau sa o recuperez...dar cred ca merita facuta!

hai ca mai bifez din "to do list"

nanadaca esti "ilegala" tot iti trebuie livret de familie-in care nu scrie nimic in plus fata de ce scrie in certificatul de nastere al copilului,dar deh...si pt livret pe mine m-au pus sa fac declaratie la notar din care sa reiasa ca am copil cu X si ca X si doar X e tatal...o tampenie,nervi si bani aruncati.si cand iesim din tara mereu am la mine mapa cu acte,sa le arat ca eu sunt mamaca in pasaportul de copii nu scrie nimic despre parinti

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Vivela : m-am gandit si eu la varianta cu ghiseul , va trebui sa intrebam . Cardul a ramas in bancomat, sotul a sunat la Brd si se pare ca il vor recupera ei ( cand nu stiu ).
Avem 2 variante de raspuns a institutului Cantacuzino , sincer, nu mai stiu ce sa cred .

Madamar : nici eu nu am pete pe fata sau cosuri, sper sa nici nu apara ; nu cred ca exista o regula cand apar , cred ca mai degraba tine de organism .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput