"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello!!

Uraa, azi am imprinit 37 de saptamani, deci pasim in cea de-a 38-a saptamana a sarcinii. Sper sa nu fie si ultima..desi cum o sa vrea Tudor asa facem.
Uff, aseara aveam niste emotii ca m-au apucat contractii la 5 minute fix si am luat no-spa, cand am vazut ca se ingroasa gluma, desi probabil ca dr mi-ar fi zis ca sarcina e avansata si nu are rost sa opresc inevitabilul...Doar ca bagajul e pe jumate facut, mai am de cumparat si de calcat cateva lucruri, si mai ales psihic nu-s pregatita. Matei e tot copt de racit, acum tuseste mai mult ca au coborat secretiile in gat si sper sa nu coboare si mai mult. Pediatrul e un pic dus cu pluta, si eu vreau sa-l schimb..
Iar azi-noapte mi-am dat seama ca ma paste si pe mine raceala, gat iritat, tuse, nas infundat am oricum, sper doar sa nu fie raceala de la Matei ca e tare nasoala. Acum o sa merg la farmacie sa vad ce pot lua, n-as vrea sa intru in travaliu racita fiind, mai ales ca o sa nasc natural si e important sa fiu in forma maxima

Sabina, mersi de raspuns, deci am motive sa am morcovul ca s-a deschis colul, mai e putin. La Matei a fost colul mereu inchis, pana in sapt 40 cand mi-au provocat nasterea. Ce-i drept, atunci nici nu faceam efort, acum cu Matei e altceva.

Laurita, incerc sa nu ti-o iau inainte, mi-e si teama sa vin acasa cu bebelul si Matei sa fie asa racit, unde mai pui ca parca si pe mine ma incearca raceala..Mersi si de sfaturile legate de aerosoli, as vrea sa incerc asa ca o sa-mi cumpar si eu chiar azi, daca gasesc..
Ah, si poate dam si noi (eu cu ai mei baietzi) o tura cu voi in IOR, mie imi este mai aproape la 23 (stadionul national) dar nici ior nu e departe.

Nana, felicitari pt apartament, super ca ati gasit ceva sa va placa atat de repede, noua nu ne-a iesit niciodata asa usor.

Mira, sunt impresionata de ce rochite frumoase ai facut, chiar ca te pricepi. Eu una n-as putea, nici nu am rabdare, nici talent si nici nu cred ca-mi mai amintesc din copilarie cum se tricoteaza..

Azi trebuie sa alerg la primarie pt o adeverinta cu ce indemnizatie am primit de la ei in ultimele 6 luni, ca o vor cei de la serviciu ca sa-mi calculeze corect concediul de maternitate, dupa care tre sa trec pe la serv si temerea mea e sa nu mi se rupa apa in public nU ca ar mai conta...Si nici noaptea n-as vrea sa se intample, aseara chira ma panicasem un pic cu contractiile alea..Cert e ca sunt tot mai dese..

Nu stiu ce mai voiam sa spun, revin un pic mai tarziu, sper..

fetele, o zi frumoasa!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37 fix Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Duc lipsa de energie in dimineata asta , mi-e lene si sa va scriu mesaj .
Ieri a fost 13 si marti dar pe sotul meu l-a lovit ghinionul astazi ... s-a dus sa scoata bani de pe card de la un bancomat din cartierul in care lucreaza ( unul din acelea de care mereu imi spunea sa ma feresc , adica cel care nu face parte dintr-o banca ) si a ramas fara card ; a sunat la Brd sa il blocheze , si se pare ca pana il recupereaza, verifica si ce mai trebuie o sa dureze zile bune ... curat ghinion, vom merge la cele 2 petreceri de sambata pe bani imprumutati ... poate chiar si weekendul viitor . mai bine rad decat sa plang !

Madamar : abia saptamana viitoare stabilim data nasterii , nu vom depasi 20 mai ... s-ar putea sa ne sustinem impreuna .

In ceea ce priveste nasterea, nu stiu cum pot sa fiu asa de calma ... nu am nici un gand, nici un vis cu nasterea , nici un stress ... dar poate dupa stabilirea datei cezarienei imi schimb atitudinea .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Artu : felicitari pentru cadearea buricului
Nana : ma bucur ca ati gasit apartamentul pe care il doriti : sa dea D-zeu sa aveti parte numai de clipe de fericire si iubire in noua voastra casa
Ancutzicab : vestea ca Bcg este gata e cu adevarat buna, multumim !

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

si eu fac azi 35 sapt,controlez acum

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Felicitari pentru cele 35 de saptamani

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, pentru Mateiut, sa-i treaca! Sa nu uiti sa ai grija si de tine, nu numai de el ...

Corina, ma bucur pentru weekendul tau reusit! Felicitari pentru balerina si abia asteptam pozicile de la fotograf!

Ioana, cand citesc ce ne povestesti, abia astept sa imi vina si mie randul sa traiesc o asemenea fericire . Cat despre circuit, n-are rost sa va agitati cu Aradul, ca am eu drumuri destule la Cluj, la ai mei . Si, nu in ultimul rand, felicitari pentru buric !

Virgi, esti o burtica frumoasa . Tienm pumnii pentru eco de azi!

Sabina , cum ziceau si fetele, si pana acuma ai fost eroina.

Cata, eu nu mai dau banii si pe cantar, mi se pare inutil, mai bine dau banii pe altceva. Oricum, daca vreau sa vad cat are, trag o fuga cu ea pana la blocul vecin, la medicul de familie si o cantaresc .

Andrada , la cat de "grasa" esti tu, nu-i de mirare ca dupa o luna de la nastere a disparut burtica!

Mary , promit sa nu mai fac . dar am lipsit doar o jumatate de zi, eu oricum nu prea intru in weekend-uri ca ma giugiulesc cu iubi meu non-stop , pana mai putem...

Laurita, parca vad ce greu imi va fi sa ma trezesc, dar mai ales sa stau treaza cu iubiricea mica, si ce o sa regret eu perioada asta in care as fi putut dormi... Sau poate nu ... sper!!! Abia astept pozicile cu Mirci si burtica! Voi ce-ati mai facut in privinta casutei?

Gabi, si eu sunt "ilegala", dar am pile la stare civila . La mine, cat a persistat amenintarea de avort, eram paranoica rau (daca stau sa ma gandesc, am avut motive temeinice, insa); de cand a crescut fetita si am trecut pragul de pericol maxim, sunt tare relaxata. Poate nu visez pentru ca nu prea dorm .

Madutza, tinem pumnii sa vii maine cu vesti super bune de la eco !

Anca, multumim pentru vestile despre vaccin !

Rocsy , imi pare rau de ghinionul cu cardul...

Corina, Anca, Nikol, Sorana, Rocsy . Multumim de felicitari! Sa vedem cum sunt actele de la imobil si cum iese evaluarea, sa putem avansa cu banca.

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy
In ceea ce priveste nasterea, nu stiu cum pot sa fiu asa de calma ... nu am nici un gand, nici un vis cu nasterea , nici un stress ... dar poate dupa stabilirea datei cezarienei imi schimb atitudinea .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Exact asa sunt si eu... Cred ca inca nu constientizez ce se va intampla. Noi nu stabilim data pentru cezariana, decat pe ultima suta de metrii. De saptamana viitoare mergem cel putin saptamanal la control, sa pazim colul ; cand se va deschide si scurta suficient, facem ceza.

Mergi la inceput

Nana : ultima eco a fost in martie , saptamana viitoare pe 20 dr. stie exact cand are garda la maternitate si putem gasi o data cand e libera ( noi vrem la clinica Eva ). Am inteles ca vom avea si noi control saptamanal pentru a determina daca incep contractiile sau nu ( nascand prin cezariana nu se doresc contractii ).
Asadar, in principiu vom stabili o data , daca ajungem la data respectiva sau nu , sau daca nasc la clinica Eva sau maternitate ( in caz de urgenta sau zi de garda a dansei ) numai D-zeu stie .
Eu in principu sunt linistita, fara stress ... fie ce o fi !

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Neatza si de la noi si multumim de cafeluta dar eu prefer un ceic ca de ieri am o senzatie de nas infundat care vad ca nu mai trece, dar nu il bagam in seama...
Am reusit sa citesc tot din urma, sper ca am mai retinut cate ceva...

Bilica asteptam sa vii cu vesti cum e pe acolo si sa ne pui poze frumoase!
Nana felicitari pt gasirea apartamentului, sa fie intr-un ceas bun si sa fie cel pe care vi-l doreati amandoi! Bafta cu actele si toate cele!
Tatyana, Cris09 stati linistite cu greutatea bebelusilor ca important ei sa fie sanatosi ca recupereaza dupa nastere imediat o sa vedeti, si plus ca aparatele de echo ati vazut pot da erori destul de mari , asa ca nu va stresati ca nu face bine bebelusului...
Mary lasa kg, tu sa fii sanatoasa ca dupa nastere se duc ele asa cum s-au pus, eu am pus 11 kg pana acum ,dar nu ma stresez, important e ca bebelusa mea sa fie sanatoasa ca de kg scapam noi dupa.... Bafta sotului la zugravit si sa iasa frumos asa cum va doriti!
Ioana felicitari pt buricut si pt bebelina ta scumpica si cumintica,
cat despre cantar la fel zic si eu ca daca il ai in casa e motiv in plus de ingrijorare , asa ca mai bine nu.
Sorana mai un pic mai rezista , dar nu te raci acum cand nu trebe, fii puternica!
Laurita si tu la fel mai un pic mai aveti, hai ca trece repede si o sa va tineti bebii in brate in curand!Ce frumos...
Mira f dragute rochitele tale, cred ca ai o rabdare de fier, eu nu as avea si nici nu am talent la asa ceva, te apreciez!
Sabina esti o mamica eroina, mai si lucrezi 6 ore pe zi , bravo, un exemplu pt mine!
NicoletaB felicitari pt glicemia buna!
GabrielaS felicitai pt amenajarea camerei! si sper sa rezolvati cu banii si cu rezervele , stiu cum e , tot timpul apar tot felul de prioritati...
Rocsy nasoala experienta cu cardul mai ales acum cand aveti atatea petreceri programate, uff e cumplit , si sa mergi pe bani imprumutati chiar ca te enervezi, dar las ca se rezolva! Cum mai esti cu contractiile, apropo eu nu mai merg la lucru, vad ca ti-am luat-o pe dinainte parca tu spuneai ca eu am curaj ca vreau sa merg atata si uite ca tu esti mai puternica ca mine, eu sunt bine dar am zis sa profit si sa mai lenevesc un pic o perioada pana vine bebelusa si sa am timp suficient sa ma ocup de bagajelul de spital , de toate cumparaturile...
Madutza bafta pt maine sa vii cu vesti bune!

Despre noi ce sa mai zic, suntem bine, vineri mergem la control, am inceput sa fac bagajul de spital mai un pic si e gata, acum lucrez si la planul de nastere care trebe sa imi fie gata pana vineri.
Vremea e frumoasa pe la noi asa ca in ultimele weekenduri am tot iesit la plimbare, am profitat de soare, sambata trecuta ne-am intalnit si cu Madutza si cu frumoasa ei Cristinica care ne-a declarat pe mine si pe sot prietenii ei asa ca cu siguranta ne vom mai vedea si in curand cu bebeii la plimbare in parcurile londoneze, abia asteptam!

Scuzati mesajul kilometric!

Cornelia
33+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Rocsy, pai in principiu saptamana trecuta mi-a zis medicul ca daca sunt cuminte si bebita coopereaza, el ar vrea sa ne lase 2 in 1 pana in saptamana 39/40 (deci in ultima saptamana de sarcina )... Am ramas intelesi ca la cel mai mic semn de declansare a travaliului sa-l sun si sa ma prezint de urgenta la clinica. La noi, din fericire, nu se pune problema de garzi, medicul este disponibil 24/7, asa ca totul depinde de asta mica. Dar cum am spus, nici eu nu am niciun stres: ma si vad la 40+ mergand de bunavoie la ceza . Oricum, just in case, sambata im pregatesc un pic de bagajel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata burtici!
Astazi m-am trezit asa cu un chef de lenevealaaaaaaaaaa.....mi-e lene sa si cascInsa ieri m-am mobilizat si am facut jumatate din bagajul de spital,mai am sa ma duc dupa amiaza la farmacie sa mai luam una alta
Din capitolul replici neispirate pentru o femeie gravida,(apropo de ce povestea gabriela_s cu sotul)sau"soacre soacre,poame acre",aseara m-a sunat doamna soacra,si ii povesteam ca e micut bebelul,si m-am pus pe ganduri dar eu stiu ca o sa fie bn,bla bla,blala care ea ce credeti ca imi raspunde :"aoleeeuuu Cristina,si fata care mi-a murit mie la nastere a avut 2400 gr"Dobitoaca de-a dreptul.La care eu i-am zis ca nu ma ingrijorez,ca recupereaza el..si ea:"pai da,dar nu o sa poata sa suga,si tu o sa pierzi laptele...vaaai dar nu e bine deloc"Cretina,ce sa-i faci?
De care supozitoare ziceati ca sunt bune pentru durerile de la epiziotomie?Sabina parca zicea ceva...
Offf,am citit tot si vroiam sa va scriu mai mult dar am uitat...Poate fuge "coana Leana" de la mine si revin mai tarziu cu mai multa energie
pupici

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Mergi la inceput