"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

ce faceti?Cum va mai pregatiti pentru nasteri?Pe mine m-a apucat asa o panica,simt ca nu am nimic pregatit (si chiar nu am mai nimic),sper sa nu fie sindromul ala de pregatit cuibul ca e cam devreme.

Sunt fericita ca am reusit sa amenajam camera undeva vom sta in casuta "de vacanta"dar mai am o mie de chestii de facut,unele mai marunte,altele mai importante.Cel mai rau imi sta pe creier treaba cu banii pentru nastere si ce urmeaza dupa,aveam ceva pus de-o parte dar au intervenit altele din pacate,si ieri imi zice sotul ca avem de facut si revizia de 50000 km la masina - costa si aia vreo 10 mil asa ca singura speranta ramane cardul de credit momentan-pe care nu il am,deci am de umblat cu acte si telefoane,ceea ce urasc eu mai mult.
Apropo,sa va faceti rezerve pentru dupa,cel putin in primele zile se tot cheltuie,mereu e nevoie de ceva,observi ca ceea ce ai cumparat nu e bun,cum pateam eu-pompa de san nu mergea,mi-a trebuit alta,hainele ii erau toate prea mari,am avut nevoie si de lapte praf,plus vizite peste vizite din partea pediatrei ca ba nu puteam sa alaptez ,ba nu i se vindeca buricul cum trebuie,si tot asa,trebuia sa scoatem bani non-stop.
nu va aventurati sa luati multe cosmetice de bebelusi,luati doar un sapun si o crema din aceeasi gama sa vedeti cum ii merge cu ele,sa nu aveti surprize.eu o sa merg pe sanosan in principiu,daca or fi probleme trec pe o gama de atopici,dar sanonsan mie mi s-au parut foarte bune mereu.si acum folosesc sampon si sapun lichid sanonsan la fetita si ulei eucerin dupa baie (are pielea mai sensibila).am avut surpriza sa iau de la klorane si sa nu ii mearga bine cu ele,la fel si mustela.

Daca e vreuna "ilegala" ca mine si vrea sa stie despre declararea bebelusului cand parintii nu sunt casatoriti,ask me.E o poveste cu o roaba de documente si un car de draci

Altfel declararea nu e mare branza,te duci cu hartie de la maternitate parca.Indiferent ca sunt casatoriti sau nu parintii,daca mama e de acord,tatal declara copilul la primaria pe raza careia e maternitatea.Pe urma cu dosarul de alocatie si dosarul pt indemnizatie e mai greoi...

Laura ce putin mai ai,cum te simti?

Sotul s-a apucat aseara sa imi toarne povesti horror despre nu stiu ce sora a nu stiu carei colege de la servici,care a pierdut sarcina la 9 luni,ca nu a vrut doctorul sa ii faca cezariana(!!!!) si peste o saptamana cand a chemat-o sa o vada din nou,nu mai misca copilul si bla bla bla bla...cica "stiu ca nu ar trebui sa iti povestesc"de parca nu aud si eu destule povesti horror in jur.e rau,mai ales ca paranoia de sarcina e prezenta,credeam ca a doua oara scap,dar nu...asa ca ce credeti ca am visat eu toata noaptea,ca ma suna doctorul sa ma roage sa vin sa ma opereze,sa scoata copilul mai repede ca e mai bine asa decat sa asteptamDoaaaaaaaaaamneeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!iar in urmatorul cosmar,doctorul imi spunea non salant ca e bine operatia (era cu continuare desi in primul vis urlam la telefon ca nu vin nicaieri)totul doar ca nu mai imi poate baga uterul la loc,asa ca asta e,raman fara -si radea sadicdin fericire in realitate nu este deloc asa
Mai are careva vise de gravida,din astea tembele???

nicoletab trebuie sa te ingrijorezi daca ai si alte semne inafara de tensiune ridicata,gen edeme,urina tulbure.inteleg ca oricum esti cu cezariana,nu?

eu beau aproape zilnic o cafeluta mica si diluata-mai mult apa chioara,doar de aroma si tot tensiune mica am.e drept ca nu reusesc sa beau suficiente lichide si nici mancarea sarata nu ma pasioneaza...dar putina cafeluta nu are nimic a face

va pup,o zi frumoasa va doresc!!!

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Neatza burtici,

Corina multzumim de cafea ...

Artufelicitari pt buricel si pt acomodarea rapida cu frumusetzea mica ma bucur ca merge bine si cu lapticul sa auzim numai de bine

Am citit din urma am vazut si pozici frumoase cu mamici si floricele cu sigurantza e una din cele mai frumoase odisee...normal fiecare se mandreste cu tribul lui dar avem si cu ce...felicitari mamicilor cu rezultate bune de la eco si analize... maine mergem si noi la eco sa vedem un bibiloi frumos. Cat despre noi in rest suntem activi la mami acolo in burtica desi devine din ce in ce mai strans spatiul si numai avem rabdare, am inceput sa aranjam lucrusoarele mai avem cate ceva de cumparat dar cum se spune suntem pe ele...in ultimele zile ne-am procopsit si cu o mica raceala gatul asta nesuferit ne supara dar o ducem asa cu ceaiuri,miere,lamaie si cam atat ar fi de spus... sper sa venim maine cu vesti bune si de la eco mai ales cu dilatatzia la rinichi sa nu se fi marit prea mult intre timp doamne ajuta...

si o zi frumoasa

32+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici si mamici !

Cred ca am gasit apartament, multumim frumos fetelor care ne-au tinut pumnii pentru ajutor . Azi mai am programate cateva vizionari, insa ni s-a cam pus pata pe ce-am vazut ieri - daca va vine sa credeti a fost si sotul cu mine!!! Premiera mondiala, in 2006 n-am reusit sa-l fac sa vina si el sa vada apartamente, pentru nimic in lume - pe motivul ca mie trebuie sa imi placa, ca n-are rost sa-si dea cu parerea ca e afon la chestii din astea; acum a fost suficient, spre surprinderea mea, doar sa il intreb daca vrea sa vina si el - daca nu era burtica ... Nu va zic ca am vazut si niste buzi publice, de genul curat-murdar, ca bietul de el, iesea afara impleticindu-se, aproape vomitand, intrebandu-se intr-una cum naiba pot trai unii in atata mizerie! Incercam sa ii explic ca trebuie sa priveasca dincolo de mizerie, la spatiu, la structura, sa aiba in fata perspectiva amenajarii pe care o vom face noi; degeaba - a ramas blocat pe prima impresie... chiar ca nu se pricepe . Deci, dupa aventura de ieri, azi nu ma mai pot da jos din pat in mai putin de 5 minute (nu glumesc) - imi sunt umflate mainile si picioarele (mai ales talpile), mor de durere de spate, bazin si picioare (burtica a fost tare, contractiile insa nedureroase, rezonabile, obisnuite si de azi dimineata de la ora cinci au disparut fara injectie); dar sunt extrem de multumita!!! Nici n-am cautat mult! Apartamentul are 4 camere, una de trecere, 128 mp, 2 bai, doua balcoane - unul mare cu acces din doua camere, e la etajul 1, scara de bloc super civilizata - termopane, curatenie bec, 3 incinte inchise la parter unde pot lasa la alegere caruciorul (acolo se lasa bicicletele, si chestii din astea), si nu in ultimul rand am garaj cu CF pentru buburuza mea! Dezavantajul e ca e prea in "buricul" cartierului, insa oricum acesta este foarte linistit, mic, si un aspect f important, in zona unde e apartamentul nu circula mijloacelele de transport in comun.

Scuze de off topic-ul asta kilometric, dar sunt tare fericita!
Ma pun sa citesc din urma.

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata, dragelor!

Artu - felicitari pentru buric si ai grija cu poftele astea... eu la prima sarcina am luat 11 kg, dupa 2 luni dadusem jos 9, dupa care am pus 10 la loc (cu poftele astea). Mai zicea cineva, ca manca bine ca sa fie laptele bun. Asa am facut si eu - mare greseala, mai ales ca alimentatia mamei nu are aproape nimic de-a face cu calitatea/cantitatea de lapte. Acum voi sti mai bine.

Mary - uleiul de masline il fierbeam la bainmarie (vorba vine, ca de fapt nu fierbe el, ci apa din cratita de dedesubt - vreo 30 de minute il tineam parca). Asta dupa ce neonatoloaga mi-a zis sa il ung cu vitamina A, pentru ca i se cojea pielea, iar alta doctorita mi-a zis ca nu e bine, pentru ca suprafata de absorbtie fiind mare, vitamina trece in corp si nu trebuie. Ma rog, cate bordeie...

Nicoleta - sfatuieste-ti sotul sa se inarmeze cu muuuuulta rabdare pentru procedura de declarat copilul. E cu atat mai complicat (in Bucuresti) daca maternitatea nu se afla in sectorul in care figurati cu domiciliul. Trebuie cinspe mii de copii, de hartii pentru trusou... Stiu ca al meu sot a injurat nonstop alea doua zile. Plus ca fara certificat de nastere, nu iti da drumul din maternitate (sper sa nu gresesc.)

Pupam celelalte burtici, o zi faina sa aveti!

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

am observat o chestie simpatica pe ticker-ul meu: la 35 de saptamani de sarcina, amr-ul este de 35 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

madutza09, chiar ma gandeam ieri ca n-am mai auzit nimic de tine
Bafta multa la eco, tinem pumnii sa se fi rezolvat problema la rinichiul buclucas

Nana, felicitari!!! Imi imaginez ce sentimente placute de satisfactie te incearca acum. Ai grija sa te refaci cat mai repede!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Tocmai am sunat la Cantacuzino, la Productie. Se pare ca vaccinul BCG este produs, dar se asteapta avizul ANM pentru a-l pune din nou pe piata. Doamna cu care am vorbit a spus ca probabil ramane pentru luna viitoare.
Macar stim cum stam.

Nana - felicitari pentru gasirea apartamentului. Sa fie intr-un ceas bun.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

am observat o chestie simpatica pe ticker-ul meu: la 35 de saptamani de sarcina, amr-ul este de 35 de zile

si eu fac azi 35 sapt,controlez acum
felicitari pt apartament suna tentant ce povestesi tu acolo
cumintica inca putin ca o sa treaca repede

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Taty_ana, Cusa, Bubu30, vad ca avem acelasi DPN… cum Tatiana si Bubu stiu ca … asteptati sa treaca timpul in favoarea voastra, macar poate Cusa imi spune daca vrea sa se inscrie impreuna cu mine in competitia de a naste la termen (39 saptamini in cazul meu, prin cezariana). Sper sa ne mai citesti CUSA!!!:)

BRB

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
[/quote]

Mary sigur ca va citesc, sunt aici cu voi mereu, mai am un pic de recuperat la capitolul asta dar azi o sa fiu harnicuta si o sa ajung la zi.
Acum mai ales ca nu mai merg nici la lucru o sa fiu mai activa!
Ma inscriu cu tine sa mergem pana la termen cu siguranta, la mine s-a mai schimbat DPN printre timp la ultima echo bebelina era mai maricica cu 1 sapt ,deci as avea 20 mai, dar sa vedem, eu ma rog la Dne Dne sa stea bebelusa la caldurica pana in 15 mai, ii tot explic zilnic sa stea cumintica, dar sa vedem cum o vrea ea ca la cat de activa ea cateodata imi da impresia ca acum acum vrea sa iasa....
Eu am ales sa nasc natural, dar acum sa vedem si daca situatia o sa fie bine din toate punctele de vedere, oricum orice ar zice medicul atunci asa voi hotari, important ca viata bebelusului sa fie in siguranta!
Pupici Mary, sa stii ca sunt cu voi nu am disparut!
Acum imi pap bolul de cereale de dimineata si recuperez din urma!

Cornelia
33+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza09

Neatza burtici,

Corina multzumim de cafea ...

Artufelicitari pt buricel si pt acomodarea rapida cu frumusetzea mica ma bucur ca merge bine si cu lapticul sa auzim numai de bine

Am citit din urma am vazut si pozici frumoase cu mamici si floricele cu sigurantza e una din cele mai frumoase odisee...normal fiecare se mandreste cu tribul lui dar avem si cu ce...felicitari mamicilor cu rezultate bune de la eco si analize... maine mergem si noi la eco sa vedem un bibiloi frumos. Cat despre noi in rest suntem activi la mami acolo in burtica desi devine din ce in ce mai strans spatiul si numai avem rabdare, am inceput sa aranjam lucrusoarele mai avem cate ceva de cumparat dar cum se spune suntem pe ele...in ultimele zile ne-am procopsit si cu o mica raceala gatul asta nesuferit ne supara dar o ducem asa cu ceaiuri,miere,lamaie si cam atat ar fi de spus... sper sa venim maine cu vesti bune si de la eco mai ales cu dilatatzia la rinichi sa nu se fi marit prea mult intre timp doamne ajuta...

si o zi frumoasa

32+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Doamne ajuta sa fie bine cu rinichiul,sa veniti cu vesti bune de la eco

Anca multumim pentru info

Lauriciu ne pregatim 5..4..3..,termina-ti treburile sa fi gata de marea intalnire,ne permiti sa ne antrenam asa cate putin pe ultimile 5 zile?

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput