"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Artu eeei, cand vii acasa??? te asteptam la plimbareala!
ce bine ca e cuminte Sabinutza, ooof, sper sa o mosteneasca si cealalta SAbinutza de pe forum
a mea adica hehe! Cu poftele...am bagat azi 3 napolitane, nu de pofta, de nesimtire
asta e!
Sabina hai ca vad ca ai descris si cum arata masa la fete!
pacat ca nu ai facut poza!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 9 de zile
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Artu eeei, cand vii acasa??? te asteptam la plimbareala!! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca SabinaAMR 9 de zile |
venim peste vreo 3 ani

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Alysh spune:

Buna dimineata fete dragi! Apar si eu acum, la spartul targului
, macar sa felicit proaspetele mamici, Arturicii si Ioana: sa va traiasca fetitzele frumoase, sa fie cuminti si papacioase, sanatoase si fericite!!!
Noi suntem bine, si sper, ca pe ultima suta de metri sa devin o leaca mai activa, aici, la odisee, avand in vedere Vlad (baietelul meu de aproape 2 ani) a inceput gradinitza la program scurt. Deci, am diminetile mai libere!
Si tre sa devin activa ca sa agitam aici in curand multe majorete pt prietena mea draga si scumpa LAurita!
Va pup cu drag pe toate!
ALI, mami de Vlady si
30+ cu
Luca
NicoletaB spune:
Neata si de la mine!
Nana- spor la gasit apartamentul dorit!
Arturicii- felicitari pt buricut! Of Doamne abia astept si eu momentele astea!
Fetelor care ati mai nascut: care e procedura de recunoastere/inregistrare a copilului? Chiar de dimineata ma intreba sotul ca el nu stie ce trebuie sa faca! De la spital iti da o hartie si de aici mai departe?
O zi frumoasa! La 8 plec la doctor dupa rezultatul analizelor!
29+ 
Reallaura spune:
Neata
Ali eeei, scumpa mea, ce ma bucur ca ai dat si pe aici si ca pregatesti fetele
!!
tare cu dor
Artu felicitari pentru buric! SI eu m-am simtit asa usurata! Deci peste 3 ani, te asteptam ![]()
NicoB se va duce sotul la primarie si va declara copilul. Cred ca iti elibereaza spitalul o hartie cu care se duce si ii elibereaza certificatul pe loc la primaria de sector de care tine spitalul.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile
corinasmile spune:
Neatzaaa! Cine se baga la o
cu mult lapte cu mine? ![]()
fetele care ne-au felicitat pt rezultatele si aventurile noastre ![]()
Nico, uite ce am gasit pe net, referitor la declararea nasterii:
Inregistrarea nasterii
Se face la Oficiul Starii Civile, la Biroul de Inregistrarea Nasterilor din sectorul/localitatea in care se afla maternitatea unde s-a nascut copilul.
Inregistratrea se face pe baza declaratiei verbale, cu prezentarea urmatoarelor documente:
* Certificatul medical constatator al nasterii intocmit pe formular tip, avand un numar de inregistrare, data certa, sigiliul unitatii sanitare, semnatura si parafa medicului
* Actul de identitate al mamei
* Certificatul de nastere al mamei - daca este divortata sau necasatorita
* Certificat de casatorie
* Declaratia de stabilire a numelui copilului in cazul in care parintii au nume de familie diferite
* Actul de identitate (buletin, carte de identitate, pasaport, etc.) al declarantului nasterii in situatia in care parintii copilului nu sunt casatoriti
* Certificatul de casatorie al parintilor
Termenele de declarare a nasterii
Copilul trebuie declarat in termen de:
* 15 zile de la nastere, daca copilul se naste viu si este in viata.
* 3 zile de la nastere, daca copilul s-a nascut mort.
* 24 ore de la deces, daca copilul s-a nascut viu dar a murit in primele 15 zile.
Daca declararea nasterii se face la mai mult de 1 an, pentru a se efectua inregistrarea este necesara o sentinta judecatoreasca.
Daca nasterea nu este declarata in termenele prevazute de lege persoanele care aveau obligatia sa faca declaratia sunt sanctionate cu amenda.
Nedeclararea nasterii în termenul prev#259;zut de lege, se va sanctiona în conformitate cu dispozitiile articolului 23 din Legea 119/1996, cu amend#259; de la 30.000 la 60.000 lei.
Sa aveti toate o zi cat mai buna! 
Corina
29s+ cu Maria
![]()
NicoletaB spune:
Laura- 5 zile?
Multam de raspunsul cu inregistrarea!
M-am intors de la doctor, glicemia provocata a iesit super in limite si soc tensiunea 12/8. Oricum am luat trimitere si la cardiolog, ca tot ma va trimite anestezistul sa fac una alta si asa ma pregatesc din timp!
29+ 
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Corina, ce frumos zici tu de we vostru! De-abia astept sa incepem sa iesim si noi. E super Sabina dupa ce papa.eu stau semi-intinsa, cu genunchii ridicati si o tin pe picioare sa scoata aerul; si cum e ea ghiftuita, sta asa, abandonata cu manutele pe langa corp ca un ursulet; apoi o las sa doarma pe burta mea si se face ghem cu manutele sub Barbie insa; e o scumpa. Acum doarme de o ora pe mine; si tare bine e! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Vai, Ioana, eu zic frumos?!?!
M-am topit toata cand am citit cum adoarme Sabina pe burta ta...

Abia astept sa traiesc si eu aceste experiente!
Felicitari pt caderea buriculuuuui

Corina
29s+ cu Maria