"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hola burtici!

Sorana, deci esti pe ultima suta de metri Oricum, daca maine intri in 37 s e foarte bine, fii fara grija! Colul e deschis la interior sau la exterior? Ca in prima varianta nu e asa o pb mare... Si mai conteaza cat de mare e deschiderea...
Sanatate multa lui Matei, incearca sa-i dai ceva remedii homeopate, copiii raspund asa bine la ele...

Cris, stai linistita, in afara de faptul a aparatul ecograf nu prea e de incredre, cum ziceau si fetele, eu stiu ca si bebeii au perioade si perioade de crestere, in sensul ca nu cresc constant, pot sa nu ia deloc intr-o sapt si sa compenseze cu varf si indesat in alta

Mary, felicitari pentru alegerea datei, sper sa nu se confirme preeclampsia iar bebe sa stea cumintel acolo pana-i vine randul

Nikol, T_Ioana, felicitari pentru eco!

Tatyana, uite cum e tot raul spre bine, ca mai ramai in spital sa te monitorizeze, cu masuratorile astea asa diferite la acelasi ecograf e clar ca e vorba de unde au pus dr-ii cursorul aparatului ca sa masoare, ca fiecare milimetru inseamna zile in plus sau in minu pt bebe, asa ca nu te ingrijora

Mira, adorabile rochitele!

pup fetele

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Mira, legat de centura, oare dupa cezariana la cat timp avem voie s-o folosim?

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mira in general nu plang amandoua o data. Se scoala cu randul, ceea ce mie imi convine mai mult. Daca se intampla totusi sa planga ambele o data e tati prin preajma si ma ajuta. Sunt mult mai relaxata decat la primul copil. La Ale saream imediat daca plangea, ma treceau toate transpiratiile, plangeam, acum nu mai am nici un stress. Chiar si noaptea cand ma freaca sunt mult mai calma. Sa vedem cat ma tine. Totusi conteaza mult experienta primului copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Alta perla de a picei. Asear avenea cu tati acasa si intreaba unde suntem aici, el zice in Piata Victoriei si ea zice dar cladirea aia ce e, el zice cladirea guvernului, la care picea adica tati aici tin niste animale?

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

sa stii ca nu a gresit cu mult

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Am trimis mail la Cantacuzino si am intrebat de productia vaccinului BCG.
Acum sa vedem daca o sa imi si raspunda si cand
Au un program f. strict la relatii prin telefon, doar intre 12 si 13, si cum e trecut de 13 nu am putut suna, dar daca nu imi raspund la mail pana maine, sun.
Macar sa stim daca e alba sau e neagra.

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Ruxi : ma indoiesc ca o sa iti raspunda in curand , mai degraba spre deloc ... sper sa ma insel .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ruxi : ma indoiesc ca o sa iti raspunda in curand , mai degraba spre deloc ... sper sa ma insel .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Tot asa cred si eu de aceea o sa ii sun si atunci poate ma aleg cu o minciuna

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira , ce te invidiez ca stii sa faci asa lucrusoare frumoase! Nu-i tot una sa le cumperi sau sa le faci tu si sa pui atata dragoste in ele! O sa incerc si eu, totusi, sa vad ce imi iese, desi n-am mai tricotat din scoala generala . Si e asa de frumoasa burtica ta ...

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Ruxi : stii ce ma enerveaza cel mai tare ? Au promis ca de la inceputul lunii aprilie reiau productia de vaccin ... sunt niste mincinosi , indiferent de cauza nerespectarii termenului promis institut sau stat , ii bag pe toti in aceeasi oala .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Wow Mira , dar ai fost harnica nu gluma. Felicitari ! Tare dragute rochitele .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput