Aspirante si Gravi Nou-Venite-LMA mvb!(89)
Raspunsuri - Pagina 10
babiela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele aici am asa: DOURA - Alexandra + CORA - Mariana Corina + Sorin Florin MVB - Monica + Vasile SUNSET - Gina + Virgil Adrian TRUTZI - Andreea + MArius LIA - Liliana + BABIELA - Gabriela + LORINN - Loredana + ARIANNA - Ana MAria + ALEESICOO - Alexandra + DRAGAICA - Andreea + VIOLAB - Violeta + va astept cu completari cu numele sotilor si al copiilor, corecturi, etc http://davf.daisypath.com/WBynp2.png nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!! |
saru-mana ca m-ai trecut pe lista, numele meu e Anuta-Gabriela si sotul e Gabriel
trutzi sa-mi treci si mie numele pe prima pagina
va pup pe toate fetelor si va imbratisez, am fost sch II si acum ma duc la dus si la somnic.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
bebelu86 spune:
Babiela, Polo v-am trecut
babiela ce frumoase nume aveti, amandoi la fel
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
cos_minutza spune:
Imi pare tare rau ca nu pot sa fiu mai mult pe aici cu voi dar de joi revine colega din concediu si recuperez eu
Pt linstuta: Cosmina si Andrei.Multumesc frumos
Va pe toate!!!!
Cosmi
sunset_zuzi spune:
neata gagici
bebelu multumesc fff frumos ...undeva acolo Sus ai o bila alba
Doamne ai grija si de noi 8+
bebelu86 spune:
neata fetelee
sa aveti o zi frumoasa si usoara
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
lorin7774 spune:
buna dimineata
multi la fete...
completam si noi listuta :
Loredana Floriana
Florin Nicolae
Miruna Teodora
Bebelu, multumim
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata multi la fete... completam si noi listuta : Loredana Floriana Florin Nicolae Miruna Teodora Bebelu, multumim LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Albumele noastre
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
douradoudou spune:
buna diminetzul...va pe toate...polo unde esti?cand faci test?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
JoAnn spune:
buna
polo multumesc de invitatia la ceiut, dar eu la ora aia cred ca eram deja pe taramul viselor
ca nu mai rezist sa stau mult seara
fetele
babiela spune:
buna dimineata si de la noi, cam tarziu dar acum am deschis calc, si azi sunt sch II, si am facut ceva mancare dimineata. maine si poimaine sunt libera , vineri ma duc la morfo de 22 sapt, abia astept sa-l vad pe bebita.
va pup fetelor
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE