80% dintre noi nu isi aleg CORECT sutienul!!

80% dintre noi nu isi aleg CORECT sutienul!! | Autor: andre.andre

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

M-am gandit ca topicul va fi de interes pentru noi toate! Gasirea unui sutien bun care sa ma avantajeze si nu in ultiumul rand in care sa ma simt bine este o super provocare mai ales la oferta de pe piata noastra..
Recunoasteti! De cate ori nu vi s-a intamplat sa va alegeti masura sutienului in mod gresit sau poate nici nu stiati ca e gresit aleasa??

80% dintre femei fac acelasi lucru. Sincer, nici nu ai putea garanta daca ce scrie pe spatele sutienelor alese se si potriveste cu grila conventionala.
Secretul unei lenjerii ideale este sa ne faca sa visam, sa incepem ziua intr-un mod frumos,care sa ne dea incredere in noi!.

Astept pareri,
A

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre.andre

Dragelor,

M-am gandit ca topicul va fi de interes pentru noi toate! Gasirea unui sutien bun care sa ma avantajeze si nu in ultiumul rand in care sa ma simt bine este o super provocare mai ales la oferta de pe piata noastra..
Recunoasteti! De cate ori nu vi s-a intamplat sa va alegeti masura sutienului in mod gresit sau poate nici nu stiati ca e gresit aleasa??

80% dintre femei fac acelasi lucru. Sincer, nici nu ai putea garanta daca ce scrie pe spatele sutienelor alese se si potriveste cu grila conventionala.
Secretul unei lenjerii ideale este sa ne faca sa visam, sa incepem ziua intr-un mod frumos,care sa ne dea incredere in noi!.

Astept pareri,
A

Daca imi spui si unde pot gasi sutienul perfect.........as fii in culmea fericirii...

PS Poate gresesc, dar postarea pare ca premediteaza o reclama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Avand in vedere ca sutienele se pot proba, sincer nu mi se pare greu de gasit sutienul ideal. Eu, cel putin, nu am probleme in gasirea produsului potrivit pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Daca imi spui si unde pot gasi sutienul perfect.........as fi in culmea fericirii...

PS Poate gresesc, dar postarea pare ca premediteaza o reclama....

Ba eu chiar "as gresi" pana acolo incat as zice ca seamana izbitor de mult cu un alt mesaj postat cu mai mult timp in urma si care continea un link catre blogul persoanei respective, care persoana vindea lenjerie intima adusa de la VS

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu mi-am gasit sutienul perfect pt mine .....cu greu dar l-am gasit ......da faza este k nu ma face sa visez

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput