tuse fara antibiotic?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ioana, e normal in cazul unei viroze , ca dupa 3 zile inca s amai tuseasca.
Lasa viroza sa isi faca de cap, atat cat trebuie, 7-10 zile, asta este!
Daca copilul nu face febra, nu este apatic, nu acuza dureri de gat, urechi, daca nu are o tuse urata (suierat,harait) de ce vrei sa te grabesti cu antibiotic?
Nu rezolvi problemele virale cu antibiotice.
Eurespal-ul nu stiu cat de mult il ajuta in tuse, dar ii poti da , daca tusea este productiva HUMEX sau PROSPAN sau Plantusin.
Daca are si mucozitati ii poti da ACC pulbere, concentratia necesara varstei lui(te ajuta medic/farmacist) si il ajuta extraordinar de bine sa elimine mucozitatile.
Si il pot ajuta si cu AERIUS sau KETOF seara .

As putea sa itit scriu si despre remedii homeopate, foarte eficiemte in cazul nostru, dar nu stiu daca folositi.

Si da, daca te-ai hotarat sa il duci lamedic si ai dubii, e f bine ,dar ....daca, ma repet, dupa consult ,medicul constata ca totul e ok in privinta plamanilor, gatului, urechilor, nu insista cu antibiotice.Nu fac tot timpul minuni.

SANATATE!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaandone spune:

Are gatul cam rosu.Lulu chiar te rog sa mi recomanzi remedii naturiste nu am incercat pana acum dar vreau sa incep, sa i dau antibiotic cand este absolut necesar , cand face temperatura sau haraie.nu mi a prescris antibiotic

Mergi la inceput

ioana,trebuie sa imi spui ce varsta are copilul ,ca sa iti pot spune exact concentratie.
Ca si remedii homeopate , iti fac o lista mica , de urgente sa zic asa :
Ptr febra aparuta brusc ii poti da BELLADONA 3 granule /3ori/zi
Tot ptr febra dar si cu mucozitati in combinatie merge foarte bine ACONITUM - 9 CH sau 15CH

MERCURIUS SOLUBILUS - 9 CH - merge acum f bine,cand are putin rosu in gat, si mucozitati.
Lasa-mi o adresa de email si iti trimit mai multe remedii, ptr mai multe boli.
Pup.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaandone spune:

Adresa mea de mail este ioanaandone65@yahoo.com si copilul are 5 ani.

Mergi la inceput

ioana, ti-am trimis email.

Mergi la inceput