Magnifice Senioare-La multi ani,Bruni! (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

vio...doctorita ta nu ti-a spus cand sa mergi la monitorizare?

eu merg asa....in a 3z de cm adica cand incep sa iau closty dupa acea z 9,12,14 iar in z 10 injectie de spargere a folic
eu cred ca este foarte important sa te monitorizeze din mai multe motive ...sa vada cum reactionezi, sa vada daca ovulezi si nu in ultimul rand si cel mai inportant chisturi
suno si vb cu ea
sa dea Dumnezeu sa reusesti cat de curand

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Bruni cu intarziere. Si Doamne-Ajuta azi! sa fie un beta mare.

galli ai dreptate, insa ea mi-a recomandat in ideea ca oricum nu am ce sa pierd, si poate ovulez mai repede. S-a dat exemplu pe ea (este de varsta mea), care a ramas graviduta in a 6-a zi. Sora-mea cea mare, a ramas cu nepoata-mea (acum are 15 ani si jumatate) in a -8-a zi. Dar ai dreptate, o monitorizare ar spune mai multe. Daca ar fi sa fac o monitorizare, care ar fi frecventa si de cand sa o incep? Eu m-am gandit sa ma duc sa fac o echo TV in ziua a-10-a, Closty il termin in ziua a-9-a. Imi cer scuze pentru intrebarile poate prostesti pentru voi.

Pupici la toate fetele

Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi

Adriana

draga mea, pe mine ma chema din z8-10, sa vada cum evolueaza lucurile. acelasi dct facea si ecografii.nu stiu la voi cum e....
si surorile tale au apelat la stimulari?
nu sunt prostesti deloc, vio, cu noi poti discuta orice!!
te rog!sa nu mai spui chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bruni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

cred ca am racit ieri
am o stare nasoala, mi s-au impaienjenit ochii,ma ustura gatul...offf ce stare nasoala dupa ce ca este luni

Manu

Mergi la inceput

menics....hop in patut la caldurica .un ceiut caldut ....si o sa vezi ca o sa fie mai bine

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Doctora nu este specializata in fertilizari. M-am dus practic la ea sa-i povestesc doar ce am facut ( nu mai fusesem la ea de vreun an si jumatate) si am facut HSG. Asta am vrut eu, nu mi-a spus ea. Dupa HSG, vazand ca o trompa este permeabila, probabil s-a gandit sa-mi dea acest tratament (timp de 3 luni), sa incerc si acest lucru. Ea este medic ginecolog la Caritas. Diseara oricum o sun sa vorbesc cu ea.
galli ambele surori au cate 2 copii. Eu sunt singura cu probleme. Asta este, nu se putea sa fim toate 3 norocoase.
alinutzu nu mi-a zis de vreo injectie de spargere a foliculului (banuiesc pentru faptul ca nu este de specialitate).

Va multumesc mult pentru ajutorul vostru.
Acum sunt oricum cam speriata, ma gandesc ca mai bine imi vedeam de treaba mea si nu ma apucam de tratament.

Va pup

P.S.: pentru Bruni!

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

menics....hop in patut la caldurica .un ceiut caldut ....si o sa vezi ca o sa fie mai bine

buburneak

as vrea eu..dar hop la birou...imi aduce un coleg un coldrex si pana la 16.30 aici stau...

Manu

Mergi la inceput

mencs....serviciul asta ....naspa...insanatosire rapida

vio dar daca nu se pricepe de ce scrie tratament...daca citesti prospectul de la closty si acolo este scris ca daca esti sub tratamen trebuie sa fi si moitorizata....cat despre injectie ...eu tot timpul am primit ...eu doar atata te pota ajuta ...succes

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

neatza fetele?vio sa inteleg ca ai facut tratam cu closty si nu ai facut monitorizare deloc?e periculos asa.eu nu am facut injectie ptr ca nu a fost nevoie.am ovulat pe partea dreapta,in ziua 13 cand am fost la eco s-a vazut corp galben si am impresia ca am ovulat si pe partea stanga pentru ca vazuse dr foliculi pregatiti de ovulatie.acum astept.doar D-zeu stie ce va fi

Mergi la inceput

codra Doamne ajuta

buburneak

Mergi la inceput