Magnifice Senioare-La multi ani,Bruni! (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

astazi este z.20. ce folicul sa fie acesta? cand cm-ul meu este de 29 si rar la 30 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!
Eu cam nocturna, am stat sa pazesc un peste la cuptor si am intrat sa vad ce mai faceti.
Luminita42 saru'mana . Doamne-Ajuta sa functioneze.
Ce spuneti, ecografia sa o fac la sfarsitul tratamentului, adica in ziua a-10-a?
O sa sun si doctora sa o intreb, sa vad ce spune.

Va pup si ne mai auzim.
week-end-ul asta s-ar putea sa fiu plecata la Brasov, la sora-mea, insa nu sunt hotarata, din cauza vremii care se anunta rece si ploioasa.

Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

astazi este z.20. ce folicul sa fie acesta? cand cm-ul meu este de 29 si rar la 30 zile?

nu stiu simonia, mie o doctorita mi-a zis ca numai ce este peste 30 mm este considerat chist. restul sunt foliculi, s-ar putea sa involueze si sa dispara.

dar nu asta era istoria.eu am vrut doar sa-ti raspund la intrebarile initiale.
dincolo de chestia cu foliculul sau chistul (cum vrei tu sa-i zici) eu m-as duce la bucuresti sa fac analizele complete luna asta. cine iti garanteaza tie ca luna viitoare nu vei mai avea un chist/folicul in z20? asa ca eu zic sa nu pierzi timpul.
succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Buna seara fetelor!
Eu cam nocturna, am stat sa pazesc un peste la cuptor si am intrat sa vad ce mai faceti.
Luminita42 saru'mana . Doamne-Ajuta sa functioneze.
Ce spuneti, ecografia sa o fac la sfarsitul tratamentului, adica in ziua a-10-a?
O sa sun si doctora sa o intreb, sa vad ce spune.

Va pup si ne mai auzim.
week-end-ul asta s-ar putea sa fiu plecata la Brasov, la sora-mea, insa nu sunt hotarata, din cauza vremii care se anunta rece si ploioasa.

Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Adriana

si eu cam tot asa ma duceam , parca luam closty din z5-z9 si ma duceam in z9 sau z10 la prima eco. faci inseminare?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata scumpele mele!

Vad ca astazi dau eu cafelutza

Pofta buna!

Eu sunt...un pic cam in pom!
Nici nu stiu cum sa va spun....dar ideea in mare ar fi cam asa: cel mai probabil nu am SOPC(pt ca potrivit dr endocrinolog nu am profil hormonal si nici echografic de SOPC).
Atentie! Mi-a zis ca raportul LH:FSH mai mare de 1 nu mai este cel mai relevant in sindromul ovarelor polichistice. Asta e bine de tinut minte.
Eu doar pe asta il aveam aproape 2, iar echografic se vedea ca nu ovulam.

Stati ca asta a fost partea de incalzire
Urmeaza adevarul nasol, pt mine si care m-a cam bulversat nitel...inca ma clatin..
Am chist dermoid pe ov drept de 2 cm si un chist mic endometriozic. Pe stangul, mai am un chist mic de 1 cm, tot endometriozic.
Verdictul clar al dr Neamtu a fost: laparoscopie inevitabil!
Si sigur am endometrioza, si cel mai probabil nu am SOPC.

End of story!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Dupa ce am fost la dr Neamtu, m-am dus si la dr Niculescu Mihai, cu care a vorbit doamna dr sa ma vada si sa-mi faca laparo. Diagnosticul a fost confirmat si de el, asa ca urmeaza la prima menstra sa sun si sa ma programez pt laparo.

Asta este...
De ieri, nu am plans, nu m-am lamentat...nu nimic. Cred ca sunt in stare de soc

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna diminieata dragelor,

ellysor , cu Dzeu inainte...
eu sunt in pom din alte cauze... de reorganizare pe aici...nu ca m-ar paste vre-o disponibilizare, nu deocamdata, dar e o situatie dificila...iar acum fug la o sedinta...
si la Cta a plouat, e inchisa vremea dar macar e cald si miroase a primavara...
uite aici garnitura la cafea sa nu o beti pe stomacul gol, si voi reveni mai tarziu...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Pupam toate fetele!!!!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Pupam toate fetele!!!!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimi si aici.
Ellisor nu te speria, laparo este o operatie usoara, nu simti nika, in 3 ore pleci acasa pe piciorusele tale.
si eu gravi Libra si nu numai.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput