Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela, yupii! Vine tati! Ce bine!

Raluci, sper ca ati gasit in sfarsit schema potrivita pentru burtica de Bubu!

Fac capitol nou!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cap.60

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Ionela, yupii! Vine tati! Ce bine!

DADADADADA

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

In primul rand vreau sa multumesc mult tuturor mamicilor care mi-au scris cuvinte de incurajare.
Indraznesc sa ma si rasfat un pic: tocmai ce am gasit un articol despre tehnologia asistiva folosita la scoala noastra ( http://www.setbc.org/success/2009-10/diana.html ), in care Diana e personajul central - pe site sunt articole lunare ale organizatiei, toti copiii protagonisti fiind luptatori si castigatori.

Ieri mi-am recuperat in fine netbook-ul, reparat, si nu mai trebuie sa pandesc un loc liber la calculatorul Dianei.

Doris, unde sunt pozele cu Matteo adormit la calculator? Vreau sa le compar cu cele ale Sophiei, autoadormita cu fata in tava cu jucarii in timp ce eu ma ocupam de altele… http://www.flickr.com/photos/11882381@N02/4508463350/

Many_bani, ce-am mai ras la faza cu lasatul la “tzitzi pana la un an cand cere singur supa si friptura pe gratar”. Am mai citit eu undeva de cineva care mergea pe principiul sa alapteze pe bebe pana cel mai mult in momentul in care ajunge copilul sa multumeasca pentru masa (nu mai stiu cine a zis, dar tare m-a amuzat). Ce mai face Vlad?

Lumi, Anabelle arata ca o adevarata campioana la papa in poza cu bananuta!...

Apropo de introducerea solidelor, acum cateva zile ii dadeam Dianei niste cubulete de branza cand am surprins-o pe Sophia cum ne fixa cu niste ochi mari mari; era cu gurita deschisa si ii mai si curgea salivuta Instinctul meu imi zice ca e pregatita sa inceapa si ea diversificarea..

Stumfy, asa m-a impresionat cand am citit cum ti-a tras Andra manuta ca sa o imbratisezi… Si eu o vad pe asta mica a mea cum e mai tandra decat imi amintesc eu ca era fata mai mare- prima a fost clar mai independenta si mai putin impresionata de imbratisari, junioara insa arata clar ca ii place sa fie mangaiata si tinuta aproape.

Ariadna, sa-ti traiasca baietii.
Noi avem deja un patut cu plasa montat in sufragerie si in care fata mea doarme mereu in timpul zilei. E foarte practic, sigur, si e usor de demontat/transportat. La vara ma gandesc ca pot sa-l scot zilnic in curticica si sa-I pun un fel de acoperis de plasa contra insectelor.

Am vazut ca ati discutat despre babycook. Nu auzisem pana acum despre el, asa ca am cautat pe internet informatii si pare foarte interesant, dar cum se intampla sa am deja si steamer si robot vertical, le voi folosi pe astea deocamdata. Eu am invatat de la sotul meu ca atunci cand ma intereseaza vreun aparat sa uit pe Amazon.com la review-uri. La Beaba Babycook, de exemplu, sunt 42 de clienti care au dat 5 stele si au zis de ce sunt multumiti, dar sunt 7 care au dat o singura stea si descriu ce nu le-a placut. Drintre minusuri, cel mai rau se pare ca e ca de la apa folosita pentru abur s-a creat in vas un deposit care e greu de curatat si e si mirositor, ceea ce poate afecta calitatea mancarii. Dar ma gandesc ca poate fi si pentru ca apa e atat de diferita de la localitate la localitate, nu mai zic de tari diferite. Cineva a spus ca i s-a recomandat de catre fabricant prin telefon sa foloseasca apa distilata- si asta nu scrie in instructiuni-, dar ma gandesc ca poate e ca la masina de spalat, unde trebuie sa lasi usa deschisa dupa ce ai spalat rufele, ca sa apuce sa se usuce in interior, altfel sigur va capeta un miros… Daca vreti mai multe detalii si sugestii, intrati pe site si cititi comentariile.

Diana, felicitari pentru mersul pe bicicleta si al fetitei, si al tau! Cand Teo va sta in fundulet bine, daca vrei poti sa-ti iei un carut care sa-l atasezi la bicicleta ca sa biciliti impreuna, toata familia… noi asa faceam cu ani in urma si Dianei ii placea tare mult.
Felicitari si pentru cusutul la masina. Mie fermoarele mi se par cel mai greu de prins (pentru ca trebuie sa am grija sa nu alunece materialul, sa cos drept ca “se vede”, etc.)…

Mariaandrei, si pe mine m-ai impresionat cu perseverenta si realizarea de a alapta exclusiv. Te admir pe tine si pe toate mamicile care au reusit, cu atat mai mult cu cat eu nu ma pot lauda cu asa ceva cu nici unul din cei doi copii.

Shtephy, o imbratisare si un gand bun pentru tine, Stefita si pentru micul crestin. Tin pumnii sa fie bine si saptamana asta la radiografie, si sa scapi cat de repede de gips.

Am reusit sa termin capitolul 58. Incerc sa ajung la zi cu cititul si scrisul- sper sa fie fie si fetele mele de acord

toate mamicile si copilasii

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Acu ceva timp in urma una din voi spunea ca oala cu calcar se curata cu otet...dupa ce am incercat cateva "produse chimicale" mi-am adus aminte de tet..si chiar a functionat. mamica si multumesc pt pont
si imi cer scuze ca nu-mi aduc aminte cine era.

Mami fericita de strumfita

Si eu tot asa mi-am amintit.....parca Monis a spus asta

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

al meu bebe s-a ridicat ieri un fundulet

bravooooo.Cred ca si pediatra o sa fie incantata

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Nu stiu ce e cu starea asta generala de la noi: fete suparate, fara chef de scris...avand impresia ca nu are rost...IMi pare rau ca s-a ajuns aici...pt ca eu va citeam cu drag ori de cate ori aveam timp.

Eu vreau sa cred ca nu mai au timp de scris pt ca stau cu bebeii afara
Si eu am avut aceasta ocupatie saptamana trecuta

ps: si eu "te urmaresc", si pe Dym .....un pic mai special decat pe celelalte fete. Nu ma intreba de ce ca nu stiu

Mergi la inceput