Fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
floricik spune:
Neata.
Felicitari LauraG & Krelia pt micutii crestini.
Simina, e o scumpa Maya.
Stephy tare mult ma bucur ca esti mai bine cu mana.
Ionela ce bine ca vine acasa tati de Mihnea. O sa-ti fie mai usor sa treci peste tot.
Laurairina, si Ema se foieste in pat pana ajunge de-a curmezisul...Si se impinge cu capul in zabrele...ca vrea sa se intinda si nu are loc... Tot ea se supara.
Lylyana, multumim ca ne-ai vizionat filmuletul. Cat despre mesajul de pe body...lasa sa vada tac-su ce il asteapta
Imi pare rau pt prietena ta. E tare dureros sa pierzi sarcina.
Gabitza, ce bine a luat Eva in greutate.Dragos cat are? Pupam mucosii.
Alexa, ce mai face burtica ?
Fata mea a facut ieri 4 luni, a reusit pt prima data sa se intoarca de pe spate pe burta ( tot incerca dar era kuru greu ),
a dormit in patut asa pe o parte(ea doarme numai pe spate) si am spalat-o pt prima data pe dinti. E asa faina 'periuta'. E ca un degetar. Ii place mult...
Deci ieri am avut numai premiere.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
ralu_seby spune:
Buna dimineata, iaca si fiica risipitoare
L-am pus pe miorlaila in patut sa se , timp in care profit si eu putin sa forumesc.
Aseara a dormit bine cu o singura trezire la 05, cand a supt 45 min (ma luase somnul cu el in brate) si apoi trezirea la 08.
Am atatea sa spun ca tare imi e ca am si uitat ce si cui vroiam sa-i scriu..chiar asa, voi notati pe o hartie ??!! sau poate inca nu retin eu pe toata lumea
Asadar, cu curaj...
Sa va traiasca micii crestini, fetelor care au sarbatorit in wee botezul: Krelia, Laura G si...(nu dati cu rosii) Coque!! Ma bucur ca v-ati distrat si ca bebeii au fost cuminti. Mah...si pe Matei l-a scufundat in apa, dar trag concluzia ca sunt o mamica sa zicem..mai detasata, pt ca eu nu am temeri de genu: se ineaca sau e prea mult pt bebe lingurita de vin de la mir sau cu ce lingurita ii da vinul. Chiar l-am impartasit de Paste si am observat ca preotul servea copii dintr-o cupa separata cu lingurita aferenta. Ma rog, ca erau copii inaintea noastra raciti e alta poveste. Aaaa, nu v-am spus ca am si trecut in Vinerea Mare cu Scuipinol (a se citi fi-miu) pe sub masa. A fost o adevarata provocare sa trec prin multime (ne-a lasat in fata ca il aveam pe bebe in brate), sa tin si florile si lumanarea aprinsa si pe Matei in brate si sa trec pe sub masa ca nu era prea inalta. Am supravietuit.
Stephy, mamica, ma bucur ca bratul e mai bine, hai ca mai e putin si poti sa il alinti pe piticot in brate!
Laura B, m-a cutremurat povestea Dianei, mi-era si teama sa intreb ce s-a intamplat cu ea, nu vroiam sa iti rascolesc sufletul..plus ca nu stiam daca ai mai vb despre acest lucru pana acum. Te pupic si te admir f mult pt curajul de a lupta pt copilul tau si de a o lua de la capat cu "proaspata" surioara!!
Aaaaa, mie imi place ideea de Autodiversificare (BLW parca?), tell me more
Laurica (sper sa nu ma-njuri ca te-am botezat) stiu si eu cazuri cu mestecarea bucatelelor..e chiar cazul sotului meu. Mic fiind si parintii la serviciu, il lasau in grija unei tanti, care ca sa nu se chinuie baiatul sa mestece, "rontaia" ea inainte bucatica si apoi se chinuia sa i-o indese in gura....pe copil il apuca scarba si vomita tot ce "manca", pana cand intr-o zi l-a intrebat taica-su ce si cum si au renuntat la serviciile lui tanti.
Lavi,te kissulesc fatooo!! Mi-esti tare draga, dar asa dulce esti tu, ca nu cred sa fie cineva care crede contrariul. Nu inteleg ceva: lui Rares nu-i place in carut, de va tot intoarceti voi acasa fuguta cu el in brate?
Dragonitza, eu nu am dormit cu Matei in pat nicio seara. Cred ca nici lui nu-i prea place, plus ca nici sa suga ca lumea nu reusim lungiti. Asa ca, fiecare cu asternuturile lui, ca nu degeaa are lenjeriile si aparatorile de la patut cu personaje Disney, ca sa aiba cu cine discuta domne'
Diana, nah ca nu stiu cum sa fac cu babycookurile astea. M-am tot uitat pe youtube, la filmuletele cu Babycookul de la Baeba si pare misto..si micut. Aaa, mi-a placut tare ca te-ai plimbat cu "bicla"..nu cred ca v-am povestit ca in wee cu Kidex-ul, era la Romexpo si Targul de Sport si Agrement, unde erau si firme cu vanzari de biciclete. Si ce credeti?!?! nu am apucat sa cercetez asa de mult Kidex-ul pt ca sotul meu era afara si cumpara evident...biciclete si un croozer pt Matei (www.croozer.co.uk/croozer_kid.html" target="_blank">asa ceva). Ideea e ca eu nu am apucat inca sa ma urc pe bicicletaaa, sper sa reusesc. Si intr-un avant total, am cumparat si suport pt masina ca sa le putem transporta
Lili, nu reusesc sa vad linkurile cu pozeee, niic macar cu rochita de Paste
Lyly, sper sa treaca ragadele si sa nu mai fie un chin alaptatul!!
Dankutza, pup mama grijulie, eu cred ca Cezara e f bine si cum bine a zis cineva...parca Camy, copii se nasc cu greutati diferite (al meu s-a nascut cu 4kg), deci nu poti sa il compari cu Cezara pt ca e nerealista baza de comparatie. La multi ani pt cei 10 ani de iubareala!
Ionela, emotii emotii?!?! Mai e putin si vine tati acasaaaa!!! Iupyyyyy. Sper din inima sa treceti cu bine peste durerea pricinuita de boala tatalui.
Simina, balesc la cozonacii tai!!! Si DA, Maya il mosteneste pe tati f tare! Sa va traiasca frumoasa
Raluci, nu mai retin daca ti-am felicitat Bubulusul pt crestinare si pt poze, le-am cercetat si eu, mi-a placut cum te-ai dichisit si tare mult biserica.
Tina, ma bucur ca Stefan a reintrat in program, pupam mamica cu muult laptic
Ramonika, frumoasa ciufulita mai ai sa-i lasi cosite luuungi, ca e tare reusita!
Lumi, ce bine ca Anabelle a devenit de gasca si a inceput sa pape. Imi imaginez ce distractie trebuie sa fie sa manance dupa degetele!
Lorelix, stiu ca am citit o postare anterioara si vroiam sa iti scriu ceva...dar nu imi mai amintesc despre ce era vb
sabatoritilor de astazi!!!!
Trimit placinta si revin, poate imi mai amintesc ce vroiam sa mai scriu!
Ce fac fetele disparute? Italiencele, Monis, RamonaC...
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
grigore_tina spune:
myani,mersi dar eu mereu zic ca seamana cu tatal lui.
acum incep sa ma indoiesc.
oricum e scumpul meu indiferent cu cine seamana.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
laviniablaga spune:
Ralu_seby! Mai lui rares ii place in carut pana se plictiseste.Daca e adormit si il scot la aer in carut, sta acolo si 5 ore legate..dar daca se trezeste si ne vede penoi...sta cam jumate de ora si ii trebuie in brate! De aia de obicei ne intoarcem cu el in brate.Bine, de cele mai multe ori, plecam cu masina pana in parc...si deja cand se lamenteaza...punem carutul in portbagaj. Sa iti mai spun ca avem un portbagaj asa mic, ca nici carutul strans nu incape in el si nu se inchide complet usa.Plimbarile noastre cu carutul sunt o adevarata aventura! Abia astept sa mai creasca Rares sa ii pot cumpara un carut sport usor de manevrat, nu ca mastodontul pe care il am acum!
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 si tot azi am fost la ortoped. cica eco de sold la 5 luni , nu se mai face, doar radiografie. am zis pas . control de kk , am dat 100lei degeaba . i-a rotit de 2 ori piciorusele , in dreptul soldului, de a facur copilul sa planga cu lacrimi, si ne-a zis ca la dreptul sa ii facem masaj sa ii dam un pic talpita piciorului spre interior .ca are o mica tendinta sa calce spre exterior . controlul a durat 5 min ! cu tot cu dezbracat si imbracat ... pe ceas ! Gabi are pe soldul drept mai multa grasime si noi ne-am speriat . NU il recomand pe dr Fodor de la Medicover . tzeapa mare ! parerea mea personala . |
Si noi am fost la Dr Fodor cand avea Ema 1 luna. Am fost la Grigore Alexandrescu,si tot asa controlul a durat 5 minute cu tot cu imbracat si dezbracat...si pt asta 50 ron A zis ca e totul ok, dar daca noi vrem putem veni si la Medicover. Am zis PAS.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
raluci_b spune:
neata
fuseram la doctor, ne-am procopsit cu debridat (reglare), infacol (aduna gazele), protectis (probiotice pt flora intestinala) si in loc de para ne tratam cu mar copt+banana+ cereale cu orez de la milupa, vedem ce-o iesi. e clar bubu are un tranzit mai greoi, para cica baloneaza mai mult. 6720gr (de la ultima cantarire acum 1 luna a luat doar 350gr) 63 cm. ne-a placut de d-ul doctor, mi-a dat si schema de diversificare am sa o scriu si o trimit, dar nitelus mai tarziu.
Am comandat de la germanica babycook+geanta+2 recipiente mancarica 134 euro, abea le astept
plec un pic, revin
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Lavi ni s-a stricat ruterul si cum eu nu am de lucru pe net...ci doar sa forumesc...a trebuit sa cedez in fata sotului...el sa aiba net..iar eu sa am fata...dar s-a rezolvat
Felicit si eu mamicile pt botez...si sa le traiasca micii crestini.
Eu la botez nu am avut "ganduri negre" dar preotul a fost fff dragut...m-a chemat sa verific dak apa e la o temperatura buna...si nu a bagat-o cu capul in apa...doar i-a turnat apa in cap.
Ramonika vreau si eu filmulete
Simina felicitari pt cozonaci...seamana cu cei facuti de mama...eu inca n-am incercat sa fac cozonaci...doar pasca cu ciocolata
Lumi cand ai putin timp sa te sacai si eu cu cateva intrebari da un buzz
Ionela cred ca esti in al noulea cer...ma bucur pt voi..si sa profitati la maxim de fiecare secunda...
Mai am si o caruta de intrebari despre diversificare...dar sa vad cand reusesc sa le adun...
Sa va zic cate ceva si despre noi... Noaptea asta a fost cred..cea mai greade pana acum... nu mi-a plans deloc..dar s-a trezit cam din ora in ora si manaca 2-3 guri si adormea.
Despre plimbatul cu carutul...e o placere pt Andra...dupa 5 min adoarme..si se trezeste cam cu 5-10 min inainte sa ajungem acasa..
Am inceput sa scriu mesajul cand a adormit acu s-a trezit...revin, dar pana atunci va pupik pe toate
Mami fericita de strumfita
ralu_seby spune:
Raluci, ma bucur ca e ok Bubu, sper sa se regleze cu noua combinatie Question: 130 eur cu tot cu transport?
Floricik, felicitari pt progresele Mariei! Ce tare ca ai incercat degetarul! Acum mi-am amintit ca am cumparat si eu unul, dar am uitat sa-l folosesc..il folosesc simplu asa?
Miany, ma bucur ca Davidutu doarme bine si tu pe langa el
Ali, cum te mai simti cu durerile de spate? Mai nou la baitza si pe mine ma cocoseaza fi-miu ca deh..deja are 8 kg
Gabitza si Ariadnna, pup mamicile cu gemeni frumosi! Am vazut pozicile cu ei, ce frumos cresc! Cand povestiti ce diferite sunt personalitatile fiecaruia...nici nu stiu dc m-as descurca..
Sa va mai spun 2 vorbe si despre Matei al meu aka Scuipinol ca tare mai baleste tot: se intoarce de pe burtica pe spate si mai are putin si invers. Apuca tot ce-i fluturi prin fata, trage de tot ce apuca. I-am pus 2 jucarii la cativa cm de el si usor-usor le-a apucat si bineinteles ca a inceput sa le roada A descoperit ce misto e sa traga de par si pe mine ma trage cu fata spre el, da sa ma sarute. Daaaar, nu mai are stare si vrea sa se ridice in fundulet. Nici nu stiu cand ar trebui sa se intample asta. Cand il pun in bouncer se trage si cu capul si cu manutele si cu piciorusele in sus, in fata ca n-are stare. Ideea e ca dc va reusi sa se ridice, cum il voi convinge sa stea mai pe spate ca sa nu afecteze coloana? Adica dc nu il fortez eu sa se ridice si totusi el reuseste..mai e vreun pericol?
Toaza ziua buna ziua gangureste, tipa, miorlaie
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Alinus25 spune:
Neata si de la noi
Lavi multam de cafea
LauraG si Krelia sa va traiasca crestinii!
Simina, fain ti-au iesit cozonacii, te pricepi. Tare, tare scumpa e Maya
Floricika felicitari pt intoarcere. Bursucul meu inca nu se intoarce.... acuma parca da ceva semne, ca se tot impinge cu picioarele. E bine ca ai inceput sa o speli pe dintisori... cica ar trebui sa-i obisnuim sa-i spalam cu apa si musetel de pe la 3 luni, chiar daca nu au dinti, ca se obisnuiasca cu gurita curata ...
Ralu_seby si Dragos se ridica... daca-l tin in brate cu spatele la mine, se apleaca in fata si nu-l mai pot tine drept...
cristina_boc spune:
Buna dimineata si de la noi,
Piticul doarme, deci eu pe forum, savurand cafeaua de la LAvi, multumesc.
Spunem La multi ani sarbatoritilor de azi. Felicitari fulgusorilor crestinati in acest weekend.
Raluci imi spui te rog cat/cand Debridat ti-a spus sa-i dai. Eu ii dau la Andrei 3ml dimineata si 3 seara. Nu prea s-a reglat. In prima saptamana a facut zilnic, urmatoarele doua la 4-5 zile, si acum iar face zilnic.
Pentru diversificare nu m-am pregatit deloc. Am un storcator de fructe, un blender vertical si robot de bucatarie (pe care nu l-am folosit niciodata). Pentru fiert cred ca voi folosi oalele din dotare. Castronele pentru mancare am primit de la nasa. Oricum nu suntem pregatiti de diversificare: nici eu, nici Andrei.
Mai aveam ceva , dar intai sa vad daca gasesc raspunsul pe net.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE