Gravidute cu trombofilie -cap1-
Raspunsuri - Pagina 7
draghiluiza spune:
Maine merg in nou la eco. Voi la cate saptamani ati vazut activitatea cardiaca? La mine ieri se vedeau veziculele viteline, sa speram ca apar embrionii.
ariadna33 spune:
Multumesc de urari!![]()
Miki
, din pacate baietii mei au exclusivitate asupra timpului meu si sunt foarte posesivi
, imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu prima pagina... dar sunt sigura ca sunt multe doritoare aici, gravidutele se bucura de mai mult timp liber 
Pentru cine e interesata, mie mi-au mai ramas 2 cutii de clexane 0,4 care expira in 2011, imi puteti scrie pe mail accesand pliculetul de deasupra mesajului meu cu email autor (pe forum ma loghez foarte rar) - l-am dat la mica publicitate.
va pupez!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draghiluiza Maine merg in nou la eco. Voi la cate saptamani ati vazut activitatea cardiaca? La mine ieri se vedeau veziculele viteline, sa speram ca apar embrionii. |
la mine la 6 sapt fix unul din bebei avea activitate cardiaca iar la 6 sapt si 3 zile aveau amandoi
bafta!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
draghiluiza, eu am facut toata sarcina de 0,4... fara clexane am pierdut 2 sarcini... ca sa nu te doara deloc trebuie sa astepti sa se usuce bine spirtul pe piele si sa injectezi mai spre lateral, spre sold unde ai putina grasimuta, eu asa le faceam... asta pana cand nu am mai putut sa prind pielea deloc pentru ca se marise burta si pielea era intinsa gata sa plezneasca ![]()
rocris75 spune:
Luiza, eu la 6 sapt. si 4 zile am vazut prima data activitate cardiaca.
Iti tin pumnii!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 11+

mrnscmnc spune:
luiza eu in ianuarie am pierdut o sarcina la 11 sapt si totul a inceput cu acele scurgeri maronii care usor usor au devenit mai abundente. Nu am luat clexane ca nu stiam, dar cand am ajuns la Fundeni dupa o sapt de la pierderea sarcinii d-na Uscatescu a zis ca daca ajungeam cu 2 sapt inainte la ea salvam sarcina. Am avut hematom retro placentar care desi parea ca se absoarbe in fapt s-a marit. Cat am luat duphaston 6/zi a fost ok, cand am redus la 2 au reaparut scurgerile maronii si....pierderea sarcinii.Eu am apucat sa fac o singura eco la 6 sapt si 5 zile si avea 158 batai pe minut, deci era bine.Sfatul meu e sa nu renunti inca la tratament, incearca sa-l mai iei cateva zile.Mie mi-au spus ca sarcina era oprita in evolutie deja de 2 saptamani, dar ca din cauza tratametului sangerarea nu s-a declansat imediat. Incearca daca mai ai puterea sa consulti si alt medic care are paciente cu probleme de acest gen.Iti tin pumnii stansi pt cei doi mititei si astept sa ne dai vesti bune.Anda
danny1 spune:
ariadna,ti-am trimis.
mami de
, premiata la concursul de dans
16+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
trombofilia spune:
Am facut lista de mamici fericite
pe prima pag, cine mai doreste modificari sa scrie cu rosu aici si o atentionare Trombofiliei pe PM.
Astept in continuare fata care se ofera sa aiba grija de prima pag.(rog PM Trombofilia sau Miki-Miki pt parola)
Ariadna
dc doresti o modificare pe prima pag spune-mi.
Miki
letzy81 spune:
Miki
imi pare asa rau ca nu ma pricep...de fapt stii cat mi-a luat sa-mi fac semnatura!
Fetelor nu mai ziceti nimic?
Eu am observat ca trebuie sa fiu foarte atenta ce mananc ca unele mancaruri imi fac mult rau.Azi m-am luptat cu greturile...
Am inceput sa ma misc mai greu,obosesc usor.E cam devreme nu?
Sotul meu ma tot intreaba ce-o sa ma fac mai tarziu?
Si burtica creste
,dupa echografia de sapt viitoare ma pregatesc sa-mi innoiesc garderoba.Sper ca-mi gasesc niste blugi draguti pt gravidutze ca rochite mai am si nu prea le port.Salopetele nu-mi plac deloc.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+
letzy81 spune:
Danny a inceput sa miste bebe?
De abia astept sa-l simt!...inca un pic
Doamne ajuta!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+