Gravidute cu trombofilie -cap1-
Raspunsuri - Pagina 6

letzy81 spune:
 Rocris eu am un cumanat farmacist la Sensi blue si mereu imi spune ca nu are clexanne 
.A gasit sotul o farmacista draguta la Medimfarm parca care i-a zis sa-o anunte cu cateva zile inainte ca sa se aprovizioneze.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+

rocris75 spune:
 Noi de la Sensi Blue am luat ultima data Clexane.Eu sunt bine, au reinceput greturile seara, dupa vreo 10 zile de pauza, dar sunt suportabile. Acum ma doare un pic burta, am luat un no spa.
Si apropo de mers la lucru...eu cred ca o sa-mi iau prenatalul cat mai repede posibil, am calculat cam 80 de zile (126-46, 42 fiind minim dupa nastere), asa ca cu tot cu concediul de odihna din august nu mai merg la job (poate chiar mijlocul lui iulie). Abia astept!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 11+

danny1 spune:
 luiza, graviduta,paula,care a avut hematom si luand clexane a scapat de el.da-i un PM si cere-i detalii.ea atunci a inceput sa ia,nu a incetat.mai ales ca sarcina ta e viabila,am inteles.
mami de 
, premiata  la concursul de dans

16+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

draghiluiza spune:
 Eu aseara am facut clexanul desi dr.uscatescu a zis sa intrerup tot.Dar stiti ce ma doare? Dupa fiv 2  a zis ca incepem clexanul la urmatorul fiv, ba chiar mi l-a dat din octombrie, ca numai asa voi tine sarcina. Marti am fost la Fundeni, eu luam acid folic, clexane,centru materna si mi-a bagat celelalte vitamine spunand ca este un tratament f.tare, dar in caz de probleme imi va dubla doza. Si acum ce-mi spune? Eu am auzit ca unei fete cu sangerarai i-a recomandat clexane cand eram intr-o zi acolo. Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac. Dr.ginecolog a zis ca este posibil sa mai sangerez, dar de duminica nu am mai sangerat, apare dor cate putin moroniu.

letzy81 spune:
 Luiza ma bucur ca nu mai sangarezi!
La subiectul "Trombofilia o cauza a infertilitatii",Miki
 gasise un articol despre vitC care in doze mari poate fi abortiva in primele sapt.Eu m-am speriat un pic atunci si desi dr Uscatescu imi daduse 1gr eu am luat la inceput doza mica 180mg,pt copii.Acum am inceput sa iau Cetebe care are500mg.De asemenea eu nu am vrut sa iau vit E pt ca mi s-a parut ca are multe efecte secundare.Am intrebat-o si pe ginecoloaga si mi=a zis ca pot sa nu o iau.Restul medicamentelor le iau cu sfintenie,inclusiv de Medym forte am facut rost in scurt timp.Am avut norocul sa-mi soseasca repede comanda.
Am si eu unii pitici pe creier ce sa fac?![]()
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+

letzy81 spune:
 Am mai citit o data mesajul Luiza.
Incearca sa te linistesti.Imi pare rau ca nu a mai intrat Terry sa iti spuna cum a avut ea scurgeri maronii pana in sapt 12.Acum e trecuta de sapt 20.Incepuse Clexanne inca de la ovulatie.
Cine este ginecologul tau Luiza?
Mie dr Uscatescu inainte sa raman insarcinata mi-a zis ca mai vedem daca facem Clexanne si uite ce am la semnatura!Probabil ii e teama si ei sa riste cand i-ai spus ca ai sangerat tare.
11+

draghiluiza spune:
 Dr.Albu de la MedLife. Eu am mai pierdut 2 sarcini fara clexane sau alte tratamente. De aceea am trecut pe clexane de 0.4 caci spunea ca nu voi tine altfel sarcina, si acum...
Nici nu stiu ce sa fac. Clexanul poate cauza cu ceva? Eu am vazut fete care au facut aceste injectii si puii au inceput sa se dezvolte.
Eu i-am trimis paulei PM, despre ea era vorba?

letzy81 spune:
 Si Paula a avut hematom in sarcina dar e vorba despre Terry.Nu a intrat aici la Odisee la celalalt subiect despre trombofilie din Asteptand un ingeras in viata noastra.
Poate vorbesc prostii dar cred ca dr Uscatescu s-o fi temut sa nu fi eliminat sarcina si de aceea zicea sa renunti.Dar tu ai vazut echografic ca e bine.Nici eu nu as renunta la clexanne.Oricum e un lucru bun ca nu mai sangerezi!
11+

danny1 spune:
 Luiza din cate imi amintesc, paula a continuat sa ia clexane deoarece sarcina era viabila.poate ai eliminat hematomul de s-a oprit sangerarea.eu as face mai des eco sa vad viabilitatea sarcinii,si daca ea merge bine nu as renunta la nici un medicament.si eu am avut probleme cand am luat vit C.poate de la ea,poate nu.cine stie?dar uitati si mcrissa a luat vit C si a fost ok.
mami de 
, premiata  la concursul de dans

16+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Creatza11 spune:
 luiza, imi pare rau ca treci prin asta, si eu sunt de parere sa nu opresti clexane atata timp cat sarcina e viabila. Uscatescu poate a crezut ca s-a terminat totul si, daca va fi nevoie de chiureaj sa nu sangerezi prea rau din cauza clexanlui.....sti ca si la cezariana trebuie sa-l opresti cu nu stiu cate zile inainte. Daca poti, mai du-te si mai fa un eco......si poate o mai suni pe Uscatescu s-o faci sa inteleaga ca bebe e inca acolo, poate iti mareste doza de clexane....

Fetelor, nici eu nu gasesc clexane....am colindat ieri peste tot, iar eu mai sunt si la medic de familie de la Casa Opsnaj, casa cu care nu lucreaza toate farmaciile, doar cateva, Sensi Blue,de exemplu, nu lucreaza....
   23+  cu un 
 invingator