Anestezie generala ptr dentist

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Nana baietelul meu a avut nevoie de interventie chirurgicala acum fix un an! nu avea inca 2 anisori atunci si eu am fost ingrozita dar trebuia. Am mers cu el la un dentist pediatru si desi la control nu a cooperat prea mult dentistii, mai ales cei pediatrici au experienta cu copii in astefel de cazuri si nu insista sau forteaza. Nu stiu cum a reusit sa vada ce era in gura lui si sa nu-l traumatizeze si mai rau dar a fost totul ok. Din pacate pentru noi a trebuit neaparat sa-l operez ca avea un dinte rupt exact la baza si se putea infecta.

Iti pot spune cum a fost la noi. Ne-am dus la spital, ne-am cazat chiar si pentru numai cateva ore. Au venit cei doi anestezisti si mi-au povestit ce si cum, i-au dat sa bea un ceiut cu ceva calmant in el( pe care l-am dat eu pe gat intr-un final), apoi a venit doctorita, m-am schimbat si eu in haine de OR si ne-am dus in sala de operatie. Aculo a fost mai dificil pt ca Matei nu vroia sa stea cu masca pe fata ca sa-l adoarma dar cand in sfarsit a mirosit gazul a devenit moale dintr-o data si pe urma i-au facut anestezia generala. Eu intre timp am iesit din sala ca nu e nevoie sa asist si am asteptat cam o ora in camera de spital. Cand l-au adus era cumva in stare de soc, anestezia nu trecuse, el plangea dar fara sa fie treaza, avea sange in gurita, m-am cam speriat. Dar m-au asigurat ca asa se intampla si intradevar s-a mai linistit si a adormit. Cand s-a trezit dupac ateva ore mi-au adus inghetata sa-i dau. Pe urma am plecat acasa.

Din ce am discutat eu cu dentista in general prefera sa nu se bage la tratamente la copii asa mici. E de preferat ca daca situatia nu e urgenta sa se astepte pana mai cresc si coopereaza mai mult tocmai ca sa evite anestezia generala.

Mult succes!

fianna cu printisorul Matei

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fianna. multumesc din suflet pentrud etalii.

Anul trecut in okt, a mai fost sedat Andrei o data, ptr a i se face un RMN. Procedura a fost exact aceeasi cu ce ai povestit tu ca s-a intamplat la dentist. Asta vroiam sa ma conving, daca este la fel sau sedarea se face pe o perioada mai scurta. Speram cel putin. Bineinteles, in cazul in care va fi nevoie de sedare.

Multumesc mult inca o data!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Cu placere!

Mult succes si sanatate!

fianna cu printisorul Matei

13+

Mergi la inceput