vopsea palette semipermanenta(iese la 24 spalari)

vopsea palette semipermanenta(iese la 24 spalari) | Autor: miss_dana

Link direct la acest mesaj

am o mare problema m-am vopsit neagra cu vopsea semi-permanenta,acum cateva zile.din nefericire nu imi sta deloc bine. nu stiu cum sa mai scap de ea. mam spalat in ficare zi cu sampon antimatreazta. puteti sa-mi dati un sfat, o solutie,un tratament, un sampon ,ceva sa scap de aceasta culoare , de aceasta vopsea semipermanenta cat mai repede , inafara de cea cu decapaj , decolorare. va rog mult. va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miss_dana

am o mare problema m-am vopsit neagra cu vopsea semi-permanenta,acum cateva zile.din nefericire nu imi sta deloc bine. nu stiu cum sa mai scap de ea. mam spalat in ficare zi cu sampon antimatreazta. puteti sa-mi dati un sfat, o solutie,un tratament, un sampon ,ceva sa scap de aceasta culoare , de aceasta vopsea semipermanenta cat mai repede , inafara de cea cu decapaj , decolorare. va rog mult. va multumesc anticipat.

Rabdare multa, n-ai ce-i face fara sa-ti innebunesti parul. Il speli si se duce cit de cit si peste o luna poti sa te vopsesti cu ceva mai deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

du-te la un salon si cere sfatul unui profesonist adevarat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput