*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Repede doar pt Zoze ca nu mai am timp in rest: da, orice fel de lapte fara lactoza OBLIGATORIU minim o saptamana si apoi trecut TREPTAT la alt lapte; cereale fara gluten, orezul e ideal; ceai de menta cat se poate; grisine, mar copt, banana coapta si...cam atat (a si supa, eventual si cu carne dar nu cu zeama in care a fiert carnea)
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Repede doar pt Zoze ca nu mai am timp in rest: da, orice fel de lapte fara lactoza OBLIGATORIU minim o saptamana si apoi trecut TREPTAT la alt lapte; cereale fara gluten, orezul e ideal; ceai de menta cat se poate; grisine, mar copt, banana coapta si...cam atat (a si supa, eventual si cu carne dar nu cu zeama in care a fiert carnea) Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler |
Doamne-ajuta!
Multumesc,din suflet!

lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mihatp spune:
bubu ma bucur de "chimia" de inceput cu mari. semn bun!
nico, mi-am amintit... ce dulci sunt copiii in naivitatea lor inocenta. cum indragesc neconditionat! si-mi pare rau pentru rautatea adultilor, iar faptul ca nu raspund la salut e semn de proasta crestere, nene! NU se face asa ceva.
eu raspund la salut la fiecare fost "client" pe strada.
pana la urma si occidentalii au minusurile lor... ca sa nu zic ca poate voi sunteti mai titrati poate decat ei! dar na, ati avut ghinionul sa va nasteti in romania.
locul unde am intalnit cea mai clara si onesta modestie este oxfordul... un loc unde altfel ar avea n-spe mii de motive sa fie cu nasul pe sus. jos palaria
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Miha, multumesc, dar sarea au gustat-o prima data furnicile si... le-a placut!! Apoi am dat cu otet (de mere), placut si ala, marsaluiau fara nicio treaba! Am incercat si cu lamaie, si cu un fel de capcana... pana nu am dat cu spray nu s-au potolit! Acum insa sunt in masina de spalat vase! Am dat cu spray pe sub mobila, pe langa masina... tot gasesc in masina cateva dimineata... problema este ca nu cred ca iese si substanta, ca tin spray-ul inclinat... mai incerc in week.end...
Zoze, merge laptele praf fara lactoza! Numai sa-i placa... sanatate, trece si asta, vei vedea! 
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Nicoleta spune:
Miha, stii ce e culmea? Ca parintii astia sunt imbracati modest spre ponosit (nu toti sunt asa)(or fi crezand ca le furam joburile bune?)... raspund la salut altii, imbracati bine si pe care se vede buna-crestere (nici astia toti, fireste) (nu intelegeti gresit, nu am nimic nici cu unii, nici cu altii...)! Dar stii ce? Fetitei lor, Helena, de cate ori il vede pe Stefan, i se lumineaza fata! Si pe strada se intorc unul spre altul si isi fac mereu cu mana. Nu "suspectez" nicio idila sau ceva de genul asta, oricum nu in stilul de "iubita de la scoala etc.", insa uite cum unii copii trec (deocamdata) peste prejudecatile parintilor...
Si inca ceva, tot culmea: o mamica, din Bulgaria cred, nu raspunde nici ea la salut NICIODATA (mai degraba imi arunca o privire dezgustata, iar de cele mai multe ori nici nu se uita)! S-o fi crezand o emigranta mai valoroasa decat noi (nici macar emigranti nu suntem, dar ea nu stie... ca altfel nici nu ne-ar mai privi...). Ei, eu m-am obisnuit si ignor pe cat se poate. Cine nu are nici macar curiozitatea sa afle ce fel de oameni suntem, si apoi sa traga concluziile, nu merita efortul. Corect?
mihatp spune:
ati vazut ca dupa noua lege a invatamantului, astia vor sa introduca profesori pe materii si la clasele primare. vi se pare normal? oare e adevarat?
nico, cum e in austria?
eu sunt oripilata... ce tehnici diferentiate o sa aplice?! cunosc ei specificul varstei? am multe intrebari, nelamuriri si temeri pentru cum va fi vand ai nostri vor intra in scoala...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Din ce stiu eu (de la scoala lui Stefan) au invatatoare care-i duce pana in clasa a patra. Si in afara de ea au profesoara de religie (o data pe saptamana) si alta profesoara in "Sala de tesaturi" (un fel de activitati manuale...). Deci nici gand cum se gandesc sa faca astia la noi (oricum, aberant, se mai face asa in vreo tara din lumea asta??)...
sovietica spune:
dua ce ca-s vai steaua mea, mi s-a sters si mesajul partial scris 
Olgu, m-am linistit :D
recunoaste, ca si voi erati destul de relaxati. (sasa e tot "de ziua a 7-a"
si la ana e si mai crunt, cam de ziua a 5-a, or so! de-as putea sa imi scot fertilitatea la vanzare...)
Nico, e ok la gradi, doar e intr-o perioada mai trista, cu mari dureri de gingii si nu mananca nimic. in rest, ii place.
Sa va fie de bine vizita la romanika
v-am admirat si pozele in parculetul "personal". imi pare rau ca ai primit vesti triste de la bunel :( .. va doresc sa va fie usor sa acceptati ceea ce urmeaza, sper sa fie intr-un viitor cat mai indepartat.
Simo si voua sa va traiasca micul crestin
cat de frumosi sunt baietii vostri!
Stela, ce tort
, ce petrecere
, ce fata
, ce mami de fata 
Ariel, noi n-am taiat motul. si nici petrecere n-am facut. si n-as face nici acum, la 2 ani... doar daca vine mama sa ma ajute.
Mimo, mi se pare crunt sa nu stii cat costa swarovski
si cu imbracatul... nu vrei sa stii cat m-am scremut sa inchei pe mine o fusta si o camesa.
Bubu, ti-ai luat o d-na mari? : ) sa va fi de bine, si sa va intelegeti. poimaine imi vine si mie o d-na stela. cat se mai da pt curatenie?
muah! am picat la datorie!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
Multumesc pt. urari! asa e, a fost o chimie! ea tare relaxata, eu putin agitata sa-i arat tot dar sa nu o zapacesc din prima zi cu toate informatiile, ea saritoare si sa faca de toate...i-am spus ca nu vreau nimic altceva de la ea decat copiii si sa stranga dupa ei, pe Vlad sa-l lase sa faca multe singur si doar ajutor cand cere el. S-a oferit sa-mi calce, sa-mi stearga praful, a scpus ca se plictiseste cat dorm ei si nu are stare si sa nu-mi fie rusine sa-i cer. I-am zis ca nu e cazul, ca-mi calca mama, dar daca voi avea nevoie o sa o rog. Deja am rugat-o joi si vineri sa mi-l duca pe Vlad la gradi la ora 8.
Sper sa stea cat mai mult la noi, Doamne Ajuta!
Zoze, eu le dadeam Milumil fara lactoza, HN. Spaghete cu telemea, pilaf cu morcov. A, laptele il faceam cu zeama de orez...biscuiti maxi-mix, din aia sarati sa rontaie, grisine, plus ce-au mai zis fetele. Sa se faca repede bine 
Sovi, 50 ron dau la curatenie, bafta multa cu d-na Stela. Sa inteleg ca vine doar la curatenie? Pt. o curatenie mai ampla, cum am facut de Paste si toate facute in aceeasi zi, cam 6 ore, am dat 1 mil. Eu am vrut sa stea 8 ore si s-a grabit putin pe final...ca nu avea cine sa-i ia copilul de la gradi...iar la curatenia normala sta cam 3 ore.
ariel_7000 spune:
zoze, pt diaree le-am dat lui Teo si lui Alex asa: prima zi NUMAI supa de morcov pasat si orez fiert si lapte Humana HN, apoi de a 2 a zi introduceam putin branza de vaci, grisine, dar pastram ca aliment de baza supa de morcov, care e SFANTA la diaree. se face asa: pui jumatate de kg de morcovi la fiert cu 1 litru de apa si fierbi pana scade, apoi adaugi apa pana la cantitatea initiala si mai fierbi jumatate de ora. se indulceste cu glucoza daca e cazul si se pune 1 vf de cutit de calciu carbonic.
i-am mai dat si furazolidon, moment in care au incetat necazurile noastre. nu sunt fan medicamente, insa ti-l recomand, pe noi ne-a scapat de spital...
sanatate mihaiului!
fetele, mersi de raspuns. eu, efectiv, nu am energia si puterea psihica sa mai fac o reuniune ca "asa trebuie" ... am ajuns in faza aia in care vreau liniste si pace, asa ca Teo nu va avea "corvette" 
trebuie sa-l conving si eu pe al meu sa cautam o "d-na stela", caci nu se mai poate. casa mea e cu fundul in sus, eu la fel, nu mai am timp si energie fizica de asa ceva. oricum, la mine e ca intr-un depozit, ma apuca si depresia cand vad...
apropos de depresii...azi am inceput cura...care, nu stiu? cred ca voi incerca un montignac. azi am mancat doar 2 banane (total ne-monti, insa cadeam in cap daca nu le infulecam) si o salata mareeee...
maine, cica trebuie sa-mi si gatesc ceva de regim
. minunat! sper sa ma tina de data asta, caci s-a nasolit rau treaba. nu mai suport sa ma uit in oglinda, ma simt aiurea in toate hainele, ma apuca jalea cand ma gandesc ce am fost si ce am ajuns. mi-am pus target -20 kg....
, asa ca, numai gandindu-ma ma apuca depresiile.
mihaaa, vrei un pacient???? aici sunt
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"