LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pai daca OLI nu a zis nik atunci zic eu: maine la 16 in Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Ne auzim la telefoane!

OLI, e OK asa? Noi probabil o sa ajungem un pic mai tarziu, daaarrr sigur ajungem!

Buna dimineata. Intrai un pic la cafea, ca am ceva de umblat azi si mi-era ca ratez vestile.

O fi frumoasa vremea azi? Ca astia anunta cam uratzel... (la plimbareala in Herastrau ma refer)

Monn, ne auzim.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitolul 194

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza fetelor!

PISIK06 - Nici Mara nu merge singura, doar tinuta de ambele manute. In patru labe e experta. Mi se pare ca nu are echilibru deloc, cum ii dau drumul la o manuta, se sperie si se clatina ca betzivanul . Dar am observat ceva: daca in manutza libera ii dau o jucarie, parca uita de spaima, se concentreaza asupra jucariei si merge! Chestia e sa ii distrag atentia si sa uite ca e tinuta numai de o mana...LA presiunea familiei am intrebat pediatra, a zis ca merge ok. Mie mi-e putin teama ptr ca ea la 3 luni a avut piciorusele in ghips, le avea intoarse inauntru si a trebuit corectata pozitia. Sper sa nu-i fi strambat ceva..

Scuze daca scriu aiurea, Mara mi-a "aranjat" tastatura si abia merg tastele

INAPREDA - daca vaccinul ar fi fost contra ceva maladie grava, nu as fi stat pe ganduri. Dar sincer nu mi se pare atat de important comparativ cu riscurile. Nu sunt medic, e doar parerea mea. Nu-mi place ideea ca "e bine" sa-ti vaccinezi copilul pentru orice, in curand se va inventa vaccinul contra stranutului :) Am intrebat mai multi doctori, toti mi-au spus la fel, ca "e bine sa-l faci". Pe mine nu m-au convins. Ar trebui sa-ti explice toate aspectele problemei.

Din cate am citit, nu vaccinul in sine ar provoca autismul, ci anticorpii declansati de organism din cauza acestui "bombardament" de 3 virusi pe care-i contine vaccinul. E un raspuns autoimun. Intr-un articol numeau vaccinul "adevarat detonator imunologic"! De aceea multi spun ca e mai bine sa faci vaccinurile separat..

Vaccinul nu ofera imunitate pe viata. Prefer sa fac bolile astea cat e copil decat sa fie protejata acum si sa apara la maturitate. Repercursiunile sunt mult mai grave.

Eu nu inteleg ceva: inca nu s-a stabilit CE ANUME cauzeaza autismul. Atunci cum s-a putut stabili CE NU-l cauzeaza? Ma refer la vaccin. Nu cred ca iese fum fara foc.

Nu in ultimul rand: eu am facut bolile astea in copilarie si sunt bine - copilul meu de ce nu ar fi?

Citind despre vaccinuri,am aflat ca vaccinul care l-a facut Mara pana cum - Tetraxim - e nou introdus pe piata!. Asta i l-a facut pediatra, nu am pus nicio intrebare, credeam ca asta se face si gata. Nu stiam ca exista si alte variante (Infanrix de ex). Daca stiam ca e noutate va dati seama ca nu-l faceam, alegeam unul mai "cu vechime"...a mai facut cineva Tetraxim?

V-am pupacit pe toate!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput