Ati emigra in alta tara? (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Llaura, eu m-am referit strict la pozitia mamei care e nevoita sa isi ia o bona. Si da, ai dreptate, ar trebui sa se poata angaja cu forme legale. Sunt facute demersuri din cate stiu, dar , reiau, ca poate nu ai citit ce am scris in postarea mea anterioara, NU EXISTA momentan cadru legislativ pt a angaja o bona. Nu poti tu, persoana fizica, sa faci contrat de munca unei alte persoane fizice. De asta si mare majoritate a bonelor sunt femei pensionare, care mai castiga un ban pe langa pensie.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

da bona poate sa-si faca o firma si yo guestus persoana fizica sa angajez firma bonei sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Guestus, posibil sa isi poata face PFA si sa faci contract de prestari servicii, bona urmand sa isi plateasca singura impozit pe venit, CAS si celelalte. Teoretic, practic habar n-am. Pt ca si bonele daca pot lua 800 ron in mana, de ce ar vrea sa mai dea din astia la stat?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Imi lipseste teatrul din Romania, emotia, socul cand ne-am trezit pe scena la Trilogia antica, doua spectacole pe sapt, dar nici una din astea nu face rost de medicamente pt batrani,...

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Asa! Si?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
Citat:
citat din mesajul lui vikinga.... in germania nu-s crese multe chiar putine rau, copiii tot de la 2 ani jumate trei merg la gradi, femeile stau intr-un fel de CIC tot 2 ani, comparabila situatia cu Ro. Si string cureaua si aici la vremuri grele.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vik, nemtoaicele care fac, 2, 3, 4 copii au niste facilitati, reducere de impozit si altele. plus ca primesc alocatii pentru copii infintit mai bune decat in Ro. poate ca strang cureaua, dar in alt mod decat mamele din Ro.
Bazar general pe DC*********************VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAM-am nascut pentru succes!
nu toate kari. noi n-avem scutiri din astea, numai mamele fara bani, fara sot, fara job dispun de ajutoare si vad asta ca fiind f corect. asa nu mai exista dependenta femeilor sarace de soti abuzivi ori a mamelor sufocate de amante. e un cerc vicios al societatilor disfunctionale si in care ajung sa sufere tot aia saraci.si in ro moda e de 1-2 copii nu ca prin nord unde cam toti au 2-3.in fine tocmai asta era ideea, ca multe au zis ca de fapt armata de bone si-o permit cele cu bani si dc-ul nu e un etalon.no pai daca au bani atunci sa plateasca mai consistent luxuri de genul sclav non stop si mai ales sa plateasca si-un impozit pt amuzamentul asta. ca din impozitul ala poate trai si-o amarita ajutata un pic social, nu tre sa pupe miinile doamnei bogate pt asta. si uite o taxa de colo un impozit de dincolo ar fi bani si de o alocatie mai mare.soferul domnului latino-roman sa fie platit exact pt 8 ore ori cit e contractul si sa faca doar munca pt care e angajat.chiar nu-nteleg ce irita treburile astea.pe asa teme nu ar trebui sa existe doua tabere.si da eu intru si pe un fel de dc nemtesc si tot de alaptat, borcanele si olite se vorbeste. mamele-s mame peste tot.de bone si menajere nu am vazut subiecte.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Vino-ti in fire, denizel, gandeste-te o secunda ce scrii la subiectul asta si ce scrii la altele. Ca eu tocmai am gasit un exemplu la zicerea aia a lui akamanah, aia cu violenta. In 2002 inainte sa moara tata eram cu el la coada la reteta de medicamente de diabet boala cronica. Zeci si zeci de amarati bolnavi, noi am intrat in fata, rar in viata m-am simtit mai de rahat ca in momentul ala, ce sa-i faci copilul doctoritei era la matusa-mea in clasa. Doctorita era nepieptanata, cu unghii lungi cu oja sarita si fuma calma in cabinet la policlinica judeteana. Trebuia s-o bat, ca fizic n-vea nici o sansa. Asta trebuia sa fac si cred ca s-ar fi trezit la realitate, altfel nici o sansa.
Ma culc, scandal placut. Dar mai bine un pahar cu apa rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura]
Hannen si maru: apropo de problema cu comisia, exista o metoda si functioneaza, o prietena de-a mea da 1200 de euro (cred ca in fiecare an dar nu sunt sigura) si rezolva fara probleme (provincie, nu Buc) iar mama ei nici macar nu e bolnava. Ai vostri fiind (imi pare rau), ma gandesc ca costa un pic mai putin dar de fapt nu se stie niciodata.

Llaura,poate din cauza celor descurcareti ca prietena ta au ajuns si doctorii asa suspiciosi si inumani.Desi suspiciosi n-ar avea de ce fi,din moment ce bolnavul face o comisie si are de-a lungul anului un dosar grooos cu bolile si tratamentele pe care le urmeaza.

Valentina,reclamatie,unde?Ca apoi dosarul cu reclamatia sa se intoarca inapoi pe biroul celui reclamat ,bineinteles cu numele reclamantului in el.Te-ai aranjat pe viata.Nu te mai ajuta nici presedintele tarii...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hannen, era numai o ironie amara. Stiu eu bine ce spui tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Vino-ti in fire, denizel, gandeste-te o secunda ce scrii la subiectul asta si ce scrii la altele. Ca eu tocmai am gasit un exemplu la zicerea aia a lui akamanah, aia cu violenta. In 2002 inainte sa moara tata eram cu el la coada la reteta de medicamente de diabet boala cronica. Zeci si zeci de amarati bolnavi, noi am intrat in fata, rar in viata m-am simtit mai de rahat ca in momentul ala, ce sa-i faci copilul doctoritei era la matusa-mea in clasa. Doctorita era nepieptanata, cu unghii lungi cu oja sarita si fuma calma in cabinet la policlinica judeteana. Trebuia s-o bat, ca fizic n-vea nici o sansa. Asta trebuia sa fac si cred ca s-ar fi trezit la realitate, altfel nici o sansa.

Repet: Si? Ce vrei sa demonstrezi cu asta?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

a,am uitat.
Eu nu vreau sa dau 1200 de euro pe an ca s-o pensionez pe mama cind asta este dreptul ei.Nici macar 500,nici macar 100.
NU VREAU !
Vreau ca institutiile statului sa-si faca datoria.
Mama nu trebuie sa-i plateasca pe ei ca o hoatza care se pretinde bolnava cind de fapt ea este foarte bolnava(operata de hernie de disc,osteoporoza,diabet ,glaucom +plus una noua care deocamdata ne tine cu inimile pe jar)Mama asteapta ca ei sa-si faca datoria si sa-i acorde drepturile pt.ca are dovezi ca este asa cum spune si pt ca se supune unei comisii care ii verifica aceste afectiuni...dar ce sa faci,daca nu le umpli buzunarele pleci tinindu-te de pereti cu recomandarea sa pui osul la munca pt. folosul societatii.

Scuza-ma Laura,nu ai tu nicio vina.m-am dezlantuit pt. ca s-a intimplat sa-mi dai tu ocazia cu exemplul acela.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:

Hannen, era numai o ironie amara. Stiu eu bine ce spui tu.

am inteles

Mergi la inceput