Ati emigra in alta tara? (5)
Raspunsuri - Pagina 24
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Vedeti ce inseamna sa lipsesc eu si sa nu scriu pe un topic? Inseamna sa se intinda topicul ala aiurea, ca o placinta tembela si, mai inseamna sa-si piarda alde Ileana si Xeno si Buli (oameni care NICIODATA nu au scris pe asemenea topice!!!) vremea cu ironia fina si postari pline de bun simt si simt al ridicolului, drept raspuns la grobianisme si snobisme si bleah-bleah-uri. Inseamna sa nu fie nimeni care sa moara de ras cand vede de ce/cine depinde fericirea unora. Si mai inseamna sa nu fie nimeni care sa moara de ras la citirea convingerii ca nu poti fi fericit in Romania, in schimb poti fi fericit intre oameni care nu raspund la salut mamicilor singure. Ha ha ha!!! Si mai inseamna ca ati putut vedea cu cine nu mai trebuie sa pierdeti vremea de acuma cu mesajele-raspuns. Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
te-ai contagiat si tu de "bun simt". ce legatura au mamicile singure aici, alta decat tot lipsa celor 7 ani de-acasa? mai bine stateai unde ramasesei, daca tot la nivelul asta de insulte ai ramas. bleah.
denizel spune:
Vad ca am avut succes din prima : a dat imediat Conchita citat din mesajul meu :)).
De scris, numai ea (si voi) stie ce a scris :)).
Daca vi se pare ca merita un raspuns din partea mea, faceti in asa fel incat sa-mi dau seama ce-o mai fi vrut si de data asta .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
Conchita, foloseste-ti renumitul simt justitiar si raporteaza-ti singura ultimele doua mesaje la moderator.
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana Conchita, foloseste-ti renumitul simt justitiar si raporteaza-ti singura ultimele doua mesaje la moderator. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
aha, deci a fost un mesaj naspa . Sa vezi acuma cleopatrisme .
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
conchita spune:
citat din mesajul lui iileana Conchita, foloseste-ti renumitul simt justitiar si raporteaza-ti singura ultimele doua mesaje la moderator. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
insulta am proferat-o la adresa mea ca am "discutat" cu doua vajnice ale dc. eu cel putin am o scuza si e recenta, la voi e mai veche si e mai grava, altfel nu se explica hartuirea. ca n-o fi dragoste cu nabadai si resentimentele respinselor?
bye bye, circoteca tipic mioritica, sa-ti traiasca nashu' mare.
denizel spune:
Ce zice, maica, ce zice? :))
Sa ma anuntati cand apare infasurata in covor .
Guestus spune:
citat din mesajul lui vikinga Fetele din vest, USA, Canada, Australia voi aveti bone si menajere permanente? Cunoasteti multi din jurul vostru care au asa ceva? E in Ro o moda ori chiar o necesitate? De fapt ce inseamna in Ro asta? Un standard de viata, daca nu ai e o jena ori cum e? Eu chiar nu stiu. Nemtoaicele din jurul meu, femei cu copii (mai mari de trei ani cind sunt de gradi) si job nu au decit maxim un ajutor o data pe saptamina la curatenie, eventual f putini au pair la copii. Mi-a ramas in minte ceva de la un anumit subiect, cunascatoarele stiu la ce ma refer, chiar nu vreau sa aduc in discutie persoana pt ca o simpatizez, dar sincer am fost f mirata. Ea acasa, el cu afaceri dar in datorii, dar totusi platesc si bona si sofer cu toate ca e un efort. E asta un caz izolat ori ceva frecvent? Pe aceeasi treapta cu mercedes in fata si fara bani de benzina, ori ultimii bani, vindut si sufletul la banci pt cea mai mare casa, etc etc? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
da ai verificat si la unghiile de la picioare cum pretena ta...adica sint taiate french sau nu la salon?...si poate da banii aiurea si pe mincare
sa te fereasca ala de sus de grija asta exagerata a prietenilor
Guestus spune:
citat din mesajul lui Ramona J Activitatile organizate de scolile publice sint gratuite. De curiozitate m-am uitat pe site-ul liceului de care apartinem si am gasit urmatoarele activitati: Sport: bachet, baseball, cross, fotbal, golf, soccer, softball, inot si diving, tenis, atletism, volei, lupte. In plus cheerleading si drill team. Curricular Clubs: Academic Decathlon, Advertising Design, Art Club, Advancement Via Individual Determination, Chinese Honor Society, Computer Club, Destination Imagination, Economics Club, Fashion Forward, German Club, Java Book Club, Latin Club, Math Club, Mock Trial, National Honor Society, National French Honor Society, National German Honor Society, National Spanish Honor Society, National History Club, Quill and Scroll, Robotics Club, Student Congress, Thespians, Whiz Quiz si inca vreo 5-6 care au doar initialele si nu mai stau sa caut ce inseamna. Arta: band, cor, orchestra, teatru. Toate sint gratuite. S-a uitat cineva la linkul pus de mine cu preturile la scoala americana din Bucuresti? De aia spun ca-i mult mai scump sa ai aceeasi calitate a vietii in Romania. In fine, nu despre bani era vorba. A explicat foarte bine Conchita de ce e greu pentru unii dintre noi sa traim acolo. Lara, la tine este complet diferit. Tu nu ramii in Bangladesh pe vecie si nici nu ai legaturi prea multe cu localnicii. Asta-i OK daca traiesti intr-o tara pentru o perioada determinata, in interes de serviciu sau din alte motive. Eu nu vreau asta ca stil de viata, accept asa ceva numai daca-mi da si mie cineva job bun in Bangladesh. Atentie: pentru o perioada LIMITATA. Edit sa adaug ca aici in sud e o adevarata cultura a pianului, de la elita la opinca (redneck) toata lumea are pian in casa, sau toti stiu sa cinte. N-am vazut asa ceva! Lume multa, oameni putini |
pai daca vine guestus si face analiza la CV la scoala americana din Buc o sa constate cu stupoare ca nici macar facultatea lui ruxij nu are asa anagajati. ..
Deci e stupid si complet iesit din orice tipare alea logicii sa compari o scoala de duzina din alabama cu scoala americana din buc.
Auzi si tu..cica sint identice ..ca au aceeasi programa. ..aceeasi programa cu MIT o are si facultatea dde inginerie in zimnicea.
Guestus spune:
citat din mesajul lui denizel Ce zice, maica, ce zice? :)) Sa ma anuntati cand apare infasurata in covor . Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
aaaa..ai venit dupa 3 saptamini de madive
hannen spune:
citat din mesajul lui maru si ma suna mama plangand, are Parkinson si nu are voie, e absolut interzis sa intrerupa tratamentul si macar pentru o zi, ca nici acum nu s-au eliberat retetele pentru tratament, nici gratuite, nici negratuite! Si daca ea mai are inca tratament pe luna asta ca i-a gasit fratele meu la Cluj parca printr-o pila (ai mei sunt la Galati), dar prietena ei cea mai buna, care are Parkinson de asemenea, nu a luat tratamentul de la 1 ale lunii si a fost luata cu salvarea. Si mi s-a facut inima varza tocata, si abia m-am abtinut sa nu plang, si am incercat sa o consolez, dar mama zicea in continuare cum tremura tanti Dorina toata, si cum ea nu a putu sa o ajute (nu au acelasi tratament, ca i-ar mai fi imprumutat din pastile). Si asta dupa aventuri la comisii de doctori selfabsorved care probabil ca isi imagineaza ca mama descopera din 6 in 6 luni tratamentul minune pentru Parkinson si o taraie prin comisii... Si asta dupa ce a venit Ana Stroe din tara unde si-a vegheat tatal in ultimele ceasuri, si asta dupa multe alte aventuri... si noi ne luam de enterocolite si ce teatru e posh de frecventat! nu asta e tragedia Romaniei! nu astea sunt motive de emigrare! tragedia e ca nu se face nimic nici pentru generatia mica, nici pentru generatia senioara. Pe primii, las ca or sa creasca ei cumva, pe cei din urma, oricum or sa moara, sa ii ingrijeasca copckii, ce mama ma-sii mai vor de la noi? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
am zis ca nu mai scriu dar postarea asta m-a facut sa pling!
Personal traiesc o drama,sunt cu inima cit un purece si mi-am ros unghiile pina la sange(am doua saptamani de cosmar!)...ADEVAR ai grait!
Cunosc sistemul comisiilor unde mama a fost trimisa la munca in anul in care nu a bagat milioanele in buzunarul cui trebuia(aka,cea mai tare din parcare ,care taie si spunzura si trimite invalizi la munca-da,batrani in scaun cu rotile pt. ca nu au avut bani sa o sature)
Anul acela a trait fara pensie!A facut contestatii peste contestatii si anul urmator s-a dus cu plocon ca sa binevoiasca monstrul acela de femeie sa o pensioneze .
Ce va mai fi,Dumnezeu cu mila!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson