Sugestie

Sugestie | Autor: floaredemac

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiu ca nu sunt demult pe aici, dar am o sugestie: ce-ar fi sa se modifice numele temei, din "Asteptand un ingeras in viata noastra!", sa fie, de exemplu "Asteptand o minune in viata noastra!" ? Nu stiu, dar "ingeras" pe mine ma duce cu gandul la lucruri mai triste...sau poate fiindca am pierdut eu o sarcina si ma gandesc mereu la ea, si printre fetele care scriu aici sunt multe care au avut experienta asta sau chiar mai rau. Si recent am citit un blog despre "mamici de ingeri" care m-a intristat foarte tare, sigur l-ati citit multe dintre voi.
Daca nu sunteti de aceeasi parere cu mine, va rog nu dati cu pietre, era doar o sugestie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ar fi o ideea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Si eu sunt de acord. Am pierdut sarcina in februarie 2010. Inainte, nu am reflectat prea mult la titlul topicului, cu toate ca mi se parea un pic ciudat.
Acum insa pe mine ma infioara cuvantul "ingeras", nu un ingeras astept, ci un copil. De ce sa nu zicem "asteptand un copilas"?...poate e mai prozaic, dar dupa ce pierzi un copil nu prea mai apreciezi metaforele.
Sper sa nu o ia nimeni personal, este ceea ce simt, asa ca subscriu la sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna.floare cred ca ai dreptate.pt ca fiecare intra pe acest site au avut si au probleme cu sarcini.si intradevar"asteptind o minune in viata noastra"este un bun nume al temei.pt ca fiecare de fapt asteapta o minune.un "copilas"suna,nici nu stiu cum sa-i zic.dar o minune suna foarte bine.pt ca dupa doua pierderi,eu chiar astept o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Si eu ma gandesc la acelasi lucru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu sunt de aceeasi parere cu voi...sa se schimbe titlulll

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Si eu zic ca e binevenita aceasta schimbare. Mami de "ingerasi" suntem multe.

Va pup si o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

si eu sunt de acord cu modificarea titlului. si ingerasul meu a plecat la DD si sigur nu mai vine inapoi, dar o minune astept in viata mea, cu siguranta, curand! Eu vreau o minune, nu mai vreau un ingeras!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Subscriu la tot ce ati scris fetelor. Si eu am 2 ingerasi, si astept o minune in viata mea.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Si eu cred ca ar trebui schimbat titlul,ar fi un lucru foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

anunanti moderatoarea fetelor ptr schimbarea titluluiiiiiiiii

ASTEPTAND O MINUNE IN VIATA NOASTRA

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput