Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare burtici...

Moamaaaaaa...ce ati mai scris... nu pot recupera din urma oricat as vrea... abia am citit vreo cateva pagini din capitolul asta...
Sper ca toata lumea e bine si are numai vesti bune.

Florentina, si eu am programare la sanador vineri. Hi hi. Ce coincidenta.. Eu la 14,00 am programarea. Eu sper sa nu am surprize, ca de...vin de la Galati pentru asta. De obicei ei trimit mesaj si suna pt confirmare, dar cred ca o sa sun si eu ca sa fiu sigura. Pupici!

Elena, sa-ti traiasca scolarita si sa ii fie draga scoala. Nu ai emotii? Eu una am, si al meu intra abia in toamna urmatoare la scoala.

Va mai citesc si mai intru cand mai apuc. Sanatate si pupici tuturor!!!

Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Uite ca am gasit reteta pe un topic vechi

Tort diplomat

3 oua
300 ml lapte
1 l frisca lichida
50 g gelatina granule, nu praf
100 g zahar
Piscoturi de sampanie ( 2 pachete duble)
Fructe
Compot de ananas sau de orice fel
Zahar vanilat

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa. Laptele se amesteca cu zaharul si cele 3 oua si se pun la fiert. Cand da in clocot, se stinge focul si se adauga gelatina inmuiata. Se amesteca bine, pana se topeste toata gelatina.
Frisca se bate bine (daca vreti, adaugati zahar vanilat) si cand prima compozitie este la temperatura camerei, se adauga si frisca si se amesteca prin rasturnare.
Tapetati vasul in care faceti tortul cu folie transparenta si adaugati cateva fructe pe fund (pentru ca va fi intors si fructele vor fi deasupra). Pe margini asezati vertical piscoturile inmuiate foarte putin in compot. Apoi puneti un strat de crema, unul de fructe si tot asa, pana cand la sfarsit sa se termine cu crema. Atentie sa nu faceti ca Alinutza (Bumblebee) si sa puneti prea multe fructe, pentru ca se va lasa. Se da la frigider si a doua zi se rastoarna, ajutandu-ne de folia de pe margini.
Sper ca ati inteles cum sa faceti si daca il incercati, sa va iasa bine. Eu iubesc tortul asta pentru ca e usor de facut si light.
Succes!

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Haaaaaaaa, Alinuta/bulinuta... am bagat reteta la sertarel. Cand e nevoie... 'search' la mine si gata.

Cu semanatul... eu cu mama deloc, pe bune. Cu matusa mea (sora tatalui) DA,

ucenic(aspirant) burtica

pup eu pe ea de fata strangatoare

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Racusor, o sa puna si emisiunea aia pe site probabil, dar cum spunea si Creatza, tu erai cea mai slaba, si bineinteles cea mai cea

Alina 23+ cu
gargarita

mercic astept, sa vedem...nu de alta, sa ii arat si sotului, ca el zicea ca de fapt a aparut el la TV daca tot eram cu burta si cu tricoul lui

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetele, pe voi nu va deranjeaza chilotii? Pe mine ma strang, oriunde i-as pozitiona, asa ca in casa am renuntat la ei
Elena, ai fete mari deja!
Acum ma apuc si eu de sters poze din picasa.

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari, si eu sper sa fie totul bine la eco. o sa va zic ce o sa-mi zica medicul in legatura cu prenatalul si cu programul redus.
Am o intrebare: daca imi iau program redus nu-mi afecteaza cu nimic salariu??? adica sa mai scada ca de, o sa lucrez 6 nu 8. Eu stiam ca nu-ti afecteaza cu nimic dar ...cine stie...voi stiti ceva?
va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

nu afecteaza cu nimic salariul...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

mersi pt lamuriri

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neatza fetelor,deja v-ati obisnuit cu mine asa " matinala",nu?

Dragaica,ce burtica dulcica,si ce lucrusoare dragute am vazut!!!!!Dar perna care ti-ai luat-o acum ceva timp pe care dormi e si perna de alaptat.De ce ti-ai mai luat inca una mai mica??
Asteptam vesti bune cu carnetu!!
Creatza lasa ca va fi bine.Tot nu simti mari meciuri in burtica?Cum ti-am zis,poate sa fie mai in spate pozitionat si asa nu se simte f bine,la fel e la mine cu baietelul,pe el il simt rar si firav.
Am vazut burtici noi frumoase: Crispro,Grety,Nela,Coteasca!!!!

Bamboletta ce frumoasa mamica cu burtica intr-un peisaj superb de Gradina Botanica!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica,saltele de cocos ai luat?

Fetele eu de ieri simt multe miscari jos,sub buric,chiar aproape de zona V.Iar sus nu mai simt asa miscari!!!E normal??S-au mutat oare amandoi cu piciorusele in jos?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Hello burtici,

Nu am scris de foarte mult timp pe forum, desi am mai intrat sporadic si v-am mai urmarit. Noi am stat prin spital putin, avem colul deschis si e mai greu sa stam in fund la birou…

bumblebee sa stii ca si pe mine ma inspaimanta ideea ca as putea naste prematur si mi-ar fi teama sa nu fie bebelusul ok. Am citit pe un site ca 80% din copiii nascuti dupa 24 de saptamani sunt perfect normali si nu prezinta riscuri de malformatii etc. Sa dea Domnul sa fie asa, desi mai mult ma rog sa nasc atunci cand va fi cel mai bine pentru copilasul meu.

Noi avem 22 de saptamani acum si nazdravanul creste frumos si bine. Ma laud peste tot cu el, ca doar am cu ce.

Cred ca s-a mai discutat asta pe-aici pe forum, dar am pierdut sirul discutiilor si as avea si eu 2 intrebari:
1. Calculul indemnizatiei de pre si post natal se calculeaza ca fiind cat la suta din salariu?
2. Calculul pentru CIC se face in functie de salariul net de pe ultimele 12 luni sau brut?
O colega mi-a zis ca pre/post natalul se calculeaza ca fiind 85% din media salariilor brute din ultimele 6 luni, iar CIC-ul – 85% din media salariilor brute din ultimele 12 luni. Asa sa fie oare?
Aaaaa, si se iau in calcul si al 13-lea salariu si bonusurile de performanta?
Noi am ajuns la capitolul “buget” si taurul din mine isi spune cuvantul cand e vorba de “finante”.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput