Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nu ma lasa sa incarc mai multe poze, de ce?????????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Nu ma lasa sa incarc mai multe poze, de ce?????????

Mc de compliment.

Este folosit tot spatiul din cauza asta..trebuieste facuta curatenie generala pe cont

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica

nu mai este loc in folderul de poze trebuie sa facem curatenie...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dragaica-nu mai este spatiu pe picasa..si eu am incercat sa pun poze si nu mi le accepta...am pus pe alt site..
am vazut o parte din lucrusoare pt bb

Racusor-daca as avea bani mai multi as alege 100% coletto matteo e super fain

Btz_ovi-am uitat sa zic de burticatot mai rotunda si mai frumoasainca iti mai vin blugii?sau sunt din aia pt gravide?eu de la 3 luni nu mai suport blugii

gata stingerea la noi...o saptamana cat mai placuta...somnic usor

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va!
Acum am bagat o aterizare fortata pe la stupul meu. Cred ca ziua de azi a avut 30 ore... dar tot nu mi/a ajuns, si cand ma gandesc ca maine e luni... ma apuca o 'jale fara mangaiere'.

Aelita, pozele sunt pe Picassa si de obicei le pun la inceput pe cele noi.
Eladea...nu seman nici cu mama nici cu tata, 'ma arunc' in neam... cu sora tatalui meu... cine ne vede impreuna crede ca e mama mea.

Va iar... dar de noapte buna ca iar trece Mos Ene pe la mine... sa vada daca sunt copil cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Gata le incarc la semnatura..........m-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bamboletta nu sunt blugi speciali,sunt o pereche de inainte de sarcina,cu bata foarte joasa si elastici..i-am luat de prin Pacurari acum un an...Insa cum toate kg s-au depus la burta ii mai pot purta o luna si ceva.
Deja ma uit cu jale la hainele de inainte,nimic nu imi mai vine,port blugi cu burta si haine largi

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Uite ca am gasit reteta pe un topic vechi

Tort diplomat

3 oua
300 ml lapte
1 l frisca lichida
50 g gelatina granule, nu praf
100 g zahar
Piscoturi de sampanie ( 2 pachete duble)
Fructe
Compot de ananas sau de orice fel
Zahar vanilat

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa. Laptele se amesteca cu zaharul si cele 3 oua si se pun la fiert. Cand da in clocot, se stinge focul si se adauga gelatina inmuiata. Se amesteca bine, pana se topeste toata gelatina.
Frisca se bate bine (daca vreti, adaugati zahar vanilat) si cand prima compozitie este la temperatura camerei, se adauga si frisca si se amesteca prin rasturnare.
Tapetati vasul in care faceti tortul cu folie transparenta si adaugati cateva fructe pe fund (pentru ca va fi intors si fructele vor fi deasupra). Pe margini asezati vertical piscoturile inmuiate foarte putin in compot. Apoi puneti un strat de crema, unul de fructe si tot asa, pana cand la sfarsit sa se termine cu crema. Atentie sa nu faceti ca Alinutza (Bumblebee) si sa puneti prea multe fructe, pentru ca se va lasa. Se da la frigider si a doua zi se rastoarna, ajutandu-ne de folia de pe margini.
Sper ca ati inteles cum sa faceti si daca il incercati, sa va iasa bine. Eu iubesc tortul asta pentru ca e usor de facut si light.
Succes!

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Haaaaaaaa, Alinuta/bulinuta... am bagat reteta la sertarel. Cand e nevoie... 'search' la mine si gata.

Cu semanatul... eu cu mama deloc, pe bune. Cu matusa mea (sora tatalui) DA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica, m-am topit dupa lucrusoare cumparate

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata delfinariu, la noi e urat afara vreau soare .....
Maine am examenul practic pentru carnetul de soferita, sunt varza calita la capitolul sofat, sunt o catastrofa, mi-e tare teama sper ca bebeii mei sa-mi poarte noroc.
Daca nu veneau copii eu tot nu dadeam de carnet offf....fac lucrurile numai impinsa de la spate

Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Dragaicoooo, tin pumnii ptr maine sa fie bine, dar daca te pica... dau pumnii... la nenea politist.

Mergi la inceput