Strumfi de iulie-august 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
ddanagh spune:
Nikole exact cum ai descris tu leucoreea aia o are si Daria, inca si acum. Am mai scris eu, nu- i curge pe chilotel, doar intre labii e aproape permanent, indiferent de cate ori o spal pe zi. Prin urmare am dus- o si la ginecolog, i- am recoltat si din secretie si rezultatul a fost normal. Cica sunt multe fetite care au asa ceva. Ginecologul mi- a recomandat sa o las in pace, insa sa nu o mai spal cu sapun ca o irita si, din cand in cand cu apa cu bicarbonat. Pediatra specializata si pe homeopatie ne- a dat in plus si niste pulsatila 200 insa inca nu i- am dat nimic.
Vivela ai un stil de a povesti de ma faci sa rad mereu. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
16 + cu un mare dolofan
ddanagh spune:
Stefania si mie imi este frica de cuc
. Cand ma gandesc ca trebuie decalotata mi se face pielea gaina.
Ce- or fi avut strumfii nostri azi noapte ca si Daria s- a trezit urland ca i- a furat nu stiu cine cutia verde ( cea de bomboane, bineinteles).
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
16 + cu un mare dolofan
mychydutza spune:
neatza......
ei dana, cum sa-ti fie frica de cuc??????? eu nu cred ca ti-a fost prea frica.....am eu asa un feeling!!!!![]()
![]()
![]()
of, fetele astea au probleme de mici, cand cresc incepe CM, dupa aia menopauza si tot asa pana dai coltu'. de aia am vrut eu neaparat baiat!
cu decalotarea......e mai mult stress "pisihologic".....eu inca cred ca daca lasi natura sa-si urmeze cursul nu tre decalotat la doctor. insa e presiunea prea mare din toate partile( are fimoza!!!) asa ca nu poti sa te culci pe o ureche. daca ii luati din timp, la baita putin cate putin , cu crema de galbenele...se rezolva fara interventie. la noi era decalotat cand ne-am dus la dr, doar ca trebuia sa mai tragem putin sa iasa capul ![]()
. s-a rezolvat fara sange si usturimi. asa ca viitoare mamici posesoare de cuculeti, luati-o din timp ca sa nu ajungeti la cutit.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
musso17 spune:
neatza
ca posesoare de baiat vin sa intaresc cele spuse de mychy..io nu l-am decalotat decat putin la inceput dar citind si prcaticile din strainatate si gandindu-ma ca poate aia sunt mai luminati am lasat natura sa-si faca treaba si slava domnului nu am avut probleme,ba mai mult acu la baie si-o aranjeaza singur...intr'adevar trebuie stat deoparte de "parerile avizate" si intrevenit doar daca se observa probleme de genul inrosire,usturime,jet intrerupt...dintr'astea pe care oricum nu le poti trece cu vederea.
asa ca o parere personala,mie mi separe mai scary pasa decat cucul![]()
musso17 spune:
vin si eu cu o intrebare..acu in aprilie il inscriu pe fii-miu la gradi si nu stiu pentru ce grupa sa optez,tipa care ma ajuta vrea sa -l bage la cea mijlocie caci educatoarea este foarte buna,insa mi-e teama de diferenta de varsta si sa nu mi-l transforme in sensul sa ajunga supus..are tendinta asta in prezenta copiilor mai mari dar in acelasi timp ma gandesc ca avand 1 an de gradinita la activ nu vor reactiona asa urat cum se intampla la grupa mica..el este un sociabil si se adapteaza foarte repede dar ma gandesc ca daca vede copii plangand se va sesiza si el...aaa si mi se tot spune ca la grupa mica copiii nu fac cine stie ce...incotro s-o apuc???
mychydutza spune:
musso, eu l-as da la grupa mijlocie!
O tipa intreaba un vanzator cat costa un palton cu blana.
- O noapte de amor!
Tipa se intoarce catre bodyguard-ul sau, care statea mai departe si spune:
- Achita!
Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:
- As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni...
Vanzatorul: - Si eu ...
Se apropie un chelner cu o tava:
- Cafea? Ceai?
Clientul: - Cred ca... cafea.
Chelnerul: - Nu ati ghicit, ceai...
Dupa o impuscatura, vanatorul ii spune colegului sau:
- Du-te si vezi, ce animal am impuscat.
Dupa un timp acela se intoarce si spune:
- Judecand dupa buletinul de identitate, il cheama Ion.
Serviciul pompieri: intra seful in vestiar, cu mainile in buzunar, spune incet:
- Baieti, pregatiti-va incetisor, arde cladirea politiei economice...
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
fianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Stefania si mie imi este frica de cuc Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 16 + cu un mare dolofan |
Nu Nu Nu Dana draga! Asta cu decalotarea e mit/aberatie romaneasca! Nu trebuie umblat la cuc decat daca sunt probleme. Toata lumea se socheaza cand le spun de recomandarea din ro cu trasul de putza zilnic. Nu doar soc ci oripilare. Ma refer mai ales la australieni, neozeelandezi, sud africani, americani, oricine din Europa de vest si chiar si indieni. Zau ca nu cred sa mai existe tara in lume unde sa se recomande decalotarea automata si fortata!
Asta-i offul meu...
Acum stau in pat ca iar mi-e rau
fianna
cu printisorul Matei
14+
fianna spune:
Musso la gradinitele Montessori copii nu sunt in grupe pe varste ci toti la un loc. Cred ca e ok la grupa mijlocie, invata sa interactioneze altfel. Care e diferenta de varsta?
fianna
cu printisorul Matei
14+
Cygni spune:
neata. sunt mai bine dispusa astazi. nu ca as avea vreun motiv, dimpotriva dar asa am hotarat eu
. imi spune sotul aseara sa duc azi dim masina in service ca a facut programare pentru nu stiu ce. eu ma duc, la 9 juma eram acolo. si imi spune nenea ca programarea era facuta pentru 8. hello? si-l sun pe dragul de sot care e ametit rau si uitase sa-mi spuna si ora... asa ca doar s-a uitat un mecanic la ea putin, si apoi am plecat. m-am si ofticat c-o parcasem asa frumos....![]()
Nimeni nu vrea sa vorbeasca cu mine despre scolile libere?![]()
S-a uitat cineva pe pozele alea de la Albany?
stefania pana la urma ce-ai gatit atunci cand n-aveai chef de carne?
Nikole sa-si revina Kevin cat mai repede. Sfaturi mai bune in privinta igienei Luanei nu pot da, Luna ti-a spus tot ce e important.
mychy vad ca ne tratezi frumos de dimineata.
Dana mi se pare foarte amuzanta faza "cutia". Acum vreo cateva nopti, Alise se trezeste si incepe sa strige mami, ma mananca o pisica de picioare. Am crezut ca mor de ras. Ce-o fi visat saracuta.