baby wipe warmer

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

eu l-am avut pt ca l-am primit ca nici nu stiam ca exista. am vazut ca e $20 prin magazine aici.
ceva in genul asta:
http://www.walmart.com/ip/Prince-Lionheart-Ultimate-Wipes-Warmer/2700598
l-am folosit cam 2 luni - 3 luni, mai mult noaptea.
cred ca depinde de preferintele copilului.
si eu as prefera sa ma stearga cineva cu ceva cald in toiul noptii decat sa simt dintr-o data ca cineva ma dezbraca si ma sterge temeinic cu ceva ud si rece. nici pe fata nu suport atingerea aia de servetel rece si ud :)
am folosit mult robinetul si apa calda, servetelele mai mult in deplasare sau noaptea cand nu mai aveam energie sa merg la baie cu bebele.

Foarte buna ideea cu apa calda. Poti lua apa calda cu tine in masina, intr-un termos.

Eu din pacate nu am centrala termica..iar apa calda imi vine dupa ce tin o juma de ora sa curga in gol pana se incalzeste....nu se putea tine atat copilul neschimbat.

Mi se pare cam scump 20-30 euro pentru atata lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Cred ca e un pic de moft. Ideea cu apa calduta mi se pare ieftina si mai buna. Dar daca totusi vrei sa cumperi, eu te pot ajuta. Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu stiu cum arata pachetele voastre de servetele dar cele care sunt in punga de plastic si nu in cutie de plastic, se pot incalzi la microunde.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si baietelul meu cel mare a fost mai sensibilos cand il stergeam cu servetelele umede,asa ca eu am gasit solutia sa tin pachetul de servetele umede pe pervaz deasupra caloriferului,din octombrie pana in martie/aprilie,a apoi s-a mart si el si nu se mai :infrigura" cand il stergeam.Dar daca stiam de acest aparat atunci,poate il luam,la cate chestii nefolositoare am luat

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Eu am folosit cand era BB mic mic
fiindca servetele umede dau senzatie de rece si facea iar pp.

Era cam incomod ca trebuia pus-scos din priza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cel mai simplu este sa mototolesti servetelul si sa-l tii in mana 2-3 minute, se incalzeste imediat; abia apoi desfaci scutecul copilasului ca sa-l stergi

servetelele mai pot fi incalzite si cu uscatorul de par, daca operatiunea de schimbare a scutecului se face acasa

sau, mamica poate tine un pachetel mic de servetele umede (din acelea de voiaj) in buzunarul de la blugi, in sutien , undeva in apropierea pielii, se incalzesc uniform

sau, puteti folosi o gentuta termoizolanta, in care puneti o sticluta de 0,5 cu apa calda (aproape fierbinte, daca drumul este prea lung) si pachetul de servetele, garantat raman caldute

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput