baby wipe warmer

baby wipe warmer | Autor: sarandu

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde se gaseste de cumparat Baby vand wipe warmer. Am cautat asa ceva dar nu am gasit.Ma intereseaza si pareri de-a mamicilor care folosesc asa ceva sau au folosit. E chiar util sau doar un moft?

si Alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Chiar nu inteleg de ce este nevoie de asa ceva :)

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarandu

Stie cineva unde se gaseste de cumparat Baby vand wipe warmer. Am cautat asa ceva dar nu am gasit. E foarte util.

mami de Sara si Andu

Recunosc ca n-am auzit de asa ceva pana acum. Dar ce util este!!!!!. Eu ma chinuiam sa incalzesc pachetul de servetele pe calorifer..fii-mea cat a fost bebe mic o apuca tremuratul cand incercam s-o sterg cu un servetel la temperatura camerei.

Nu am vazut pe nicaieri de cumparat, ca-l remarcam cu siguranta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Chiar nu inteleg de ce este nevoie de asa ceva :)

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Sunt bebelusi sensibil si mai frigurosi. Baietelul meu n-a avut probleme de acest gen dar fetita mea da...tremura si plangea numai daca o stergeam cu un servetel umed rece..adica la temperatura camerei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nici n-am stiut ca exista asa ceva, dar recunosc ca nici nu mi-a trecut vreodata prin minte sa incalzesc servetelele.
Bine, eu le dau iaurt din frigider, iar mama ma cearta ca racesc copiii, desi n-au racit niciodata de la alimente reci.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Nici n-am stiut ca exista asa ceva, dar recunosc ca nici nu mi-a trecut vreodata prin minte sa incalzesc servetelele.
Bine, eu le dau iaurt din frigider, iar mama ma cearta ca racesc copiii, desi n-au racit niciodata de la alimente reci.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Nu cred ca raceste bebelusul daca il stergi cu servetel umed la temperatura camerei...e vorba doar de discomfort. Cum am spus, eu pt fii-mea cat a fost bebelus, as fi cumparat asa ceva...c-o vedeam clar afectata (tremurat si plans) de procedura "stersul cu servetel umed" si nu numai..ii incalzeam si prosopul cand o scoteam din cadita.... Pt frate-su mi-ar fi parut ridicol si inutil. Copiii sunt diferiti.
Acu noi n-avem probleme de genul asta, ca au crescut..amandoi imi tzopaie desculti pe gresie, mai nou se dezbraca singurei si-i vad in pielea goala alergand prin casa. Nu-mi racesc din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarandu spune:

Se intampla de multe ori sa schimb copiii in masina mai ales ca la noi nu exista baie special amenajata pt mama si copilul si servetelele erau reci. Am incercat de multe ori sa le tin in masina sa se incalzeasca sau sa le incalzesc eu un incalzzitorul de bib. dar deageaba. Primul era cald iar urmatoarele reci. Depinde si de copil cat de senzibil este. Fetita cea mare nu era deloc sensibila. Cel mijlociu se irita des indiferent de servetelel umede folosite si avea preferinta sa fie caldut servetelul iar mezina se pare ca este si ea sensibila. Parerile sunt inpartite. Unele mame spun ca este doar un moft dar eu sunt de parere ca e practic. Am cautat si pe siteurile romanesti dar nu am gasit asa ceva. Poate stie cineva cum pot face rost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

acasa mai bine il stergi cu un prosopel cu apa calda, e mult mai sanatos pt piele

depinde in rest cat de des il duci in calatorii, daca nuu se intampla foarte des e cam de moft. sti ca vazusem undeva pe un site si costa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nici eu nu am cumparat la nici unul din copii, imi amintesc insa ca Philip a avut o perioada cand nu le suporta reci (ma rog, la temperatura camerei) si le bagam sub jetul de apa calda la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Cumparat (sotul), complet nefolositor. Moft modern. Apa calda de la baie e solutia fezabila, daca bebe e sensibil, dar al meu n-a fost.

Risipa de curent, inconvenient si nefolositor.

Parerea mea!

edit ca vazui problema cu masina: incerca sa tii un pic servetelul umed in mana inainte de a-l folosi, e mic si subtire, nu-i ia mult sa isi urce temperatura.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu l-am avut pt ca l-am primit ca nici nu stiam ca exista. am vazut ca e $20 prin magazine aici.
ceva in genul asta:
http://www.walmart.com/ip/Prince-Lionheart-Ultimate-Wipes-Warmer/2700598
l-am folosit cam 2 luni - 3 luni, mai mult noaptea.
cred ca depinde de preferintele copilului.
si eu as prefera sa ma stearga cineva cu ceva cald in toiul noptii decat sa simt dintr-o data ca cineva ma dezbraca si ma sterge temeinic cu ceva ud si rece. nici pe fata nu suport atingerea aia de servetel rece si ud :)
am folosit mult robinetul si apa calda, servetelele mai mult in deplasare sau noaptea cand nu mai aveam energie sa merg la baie cu bebele.

Mergi la inceput