Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 12
DanaMi spune:
hello,
multumim fetelor,intru si eu tot pe fuga sa va pun pozele de petrecere, am facuto mai devreme pt ca sambata asta avem o nunta in familie plus ca a fost si ziua nasicii pe 10 asa ca le-am serbat pe amandoua
http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/PetrecereBianca?feat=directlink
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
laurraa spune:
buna fetele!!!!
azi am avut ore si a,a fugit ziua imediat!!!
andata,foarte bine zis si pt alte mamici sunt extraordinare sfaturile
beca,pupici chiar ne era dor de tine; vaaaaaaaaaaiiiiiiiiii da ce pletoasa mumoasa e finuta, a mea e cheala,iar Sara va inebuni baietii cu ochii ei; fain meniul,mi-ai dat si mie o idee cu firma si pt mot si ziua lui Radu daca se anunta acasa prieteni; Maya are o ciuda pe batista bebelusului numai cand o vede miorlaie zici ca o doare de nu mai poate cand ii scot mucisorii;multumim pt vot
ganesha,vitamina C sau nu stiu ce sa zic,maine sun o prietena sa vad ce i-a dat fetitei pt pofta de mancare; lapte praf seara ionainte de culcare ai incercat? cand Maya nu accepta bibe eu ii dadeam lichidele cu seringa si lingurita,chin mare,dar se merita; poate nu e satul,Maya nu se mai trezeste asa de cand mananca seara lapte praf;
nicuratze,nu vrea sotul nimic si e solemn; poate face la motul fetei ceva
strunfita,multa sanatate
anda_magda,fetele te asteapta aici si te pupa
coraly,pup,bine ai revenit
Regulamentul forumului pc.16, nu sunt acceptate concursurile de pe alte site-uri.
noapte buna si usoara
maria,ce faci?????
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
andata spune:
ganesha, felicitari pt iesirea cu Amir. Aveti baiat mare!
Otilia, sanatate multa lui Matei, sper sa fie totul bine, nimic grav. Catelul ce zice cand e luat pe post de minge?
Lauraa, felicitari pt taiatul motului. Sper sa nu fi racit Maya
iubita, detasaza-te un pic... Ce ai sfatui pe cineva in situatia ta? Gandurile negre sunt normale, dar... curaj, ai toata viata inainte. Nu vad de ce ti-ai amana proiectele? Examenul cand ar trebui sa il dai? Eu inca am in minte imaginea din facultate a unei colege gravidute, radioasa, care trecea razand prin sesiune cand noi ne rodeam degetele de stres si care, culmea, desi nu invata mai deloc, lua note mai mari decat noi, pt ca toti profesorii suradeau cand o vedeau si nu vroiau sa o streseze (wow, ce fraza lunga!). Casa pe care o aveti deocamdata, dupa ce il expediati pe socru (se poate?) o inchiriati pt birouri si eventual puteti face alt credit pt o casa adevarata pe care sa il platiti din chirie. Nu stiu cum e cu doi copilasi apropiati ca varsta, nu am experimentat, ma gandesc insa ca desi pe de o parte poate fi mai dificil decat daca ar fi o diferenta mai mare, ar putea fi si mai simplu, pt ca cel mare nu constientizeaza inca notiunea de copil unic. Sa vezi cum e cand cel mare are 5 ani si se trezeste ca are "concurenta".
Planifica de parca ar trebui sa iti ajuti cel mai bun prieten (gen: in situatia x, ce l-as sfatui pe y sa faca?). Si nu dispera. Viata e plina de surprize si cred cu tarie ca fiecare are un destin. Iti tin pumnii si te astept cu un suras si gandul ca totul va fi bine.
SoriLea, frumoase gandurile tale cu copilasii multi si cu un fratior pt Razvan. Si sa nu dai cu rosii in mine, dar am auzit despre atatea cupluri care au avut un copilas dupa ce au infiat unul...
Motul Ioanei noi il vom lua dupa 1 an, pt ca eu vreau neaparat sa fie si tati cu noi. Si cum el vine inapoi in august...
Andreea, wow, Italia. Fain proiectul. Distractie placuta
Clody, frumos tare Razvanel, iar genele lui sunt mai frumoase ca ale unei fete. Imi place la nebunie cum l-ai prins aici http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/4510560027/
Anda, sorry, dar eu ma gandeam ca daca nu stiu ce sa te sfatuiesc si nici ce e un "cir de mamaliga", e penibil pt mine sa scriu asta. Eu de obicei ma consider desteapta dar tu m-ai bagat in ceata si mi-a fost rusine sa recunosc . Mea culpa
Elena,, bv, toata admiratia. La multi clienti fericiti care sa recomande altor clienti care sa recomande... si care sa iti aduca banuti cat mai multi. Un link, ceva, pui?
LauraO, ici lui Sebi sa se faca bine mai repede
Iar ma opresc...
Am inceput mesajul ieri la pranz si tot nu reusesc sa recuperez. Ioana e tot ma agitata, ziua nu reusesc sa o mai adorm, noaptea are n treziri, nici nu mai stiu cate. Iar aman pt dimineata... Dar voi intelegeti, nu-i asa?
Va pup dulce
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Serialbastre spune:
Cezara de vreo doua saptamani face mofturi la masa de pranz. Dupa cateva inghituri incepe smiorcaiala si scandalul. Am incercat si blendaruit si pasat cu furculita. Banuiam ca se plictiseste. Ieri i-am pus pe masuta cateva boabe de mazare si bucatele de ardei din mancarica ei, a avut ocupatie - le ducea la gura - si a mancat tot ce-i pregatisem.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
DanaMi spune:
'neatza
va invit la o cafea , eu sunt deja la a doua cana
Ancy, bine ati revenit in tara
Laurra, pupam grasunica sa treaca mucisorii, la noi nu au trecut inca
Andata, felicitari sotului pt job
SoriLea,multumesc, bine ai venit si felicitari pt Razvanel, e un copilas tare frumos . Bianca a ales oglinda, pixul si banii .
Andreea felicitari pt kg date jos, despre mine nu pot sa spun decat ca adaug,se vede in poze cat m-am facut , dar acum am inceput si eu o cura, sper sa ma tin de ea. Intru si eu in randul fetelor care-ti spun ca ai doi baieti minunati
Cosminica, multumesc
Elena am pus pozele
Ioana, Bia e mai bine cu burtica, ieri nu a mai facut deloc, petrecerea ar fi fost foarte frumoasa daca nu ar fi racit, am inceput pe la 17.30 si la 8.30 am duso acasa ca avea febra; am petrecut la unul din restaurantele la care lucrez si am avut gustare rece, gustare calda, tort, fructe, alune....dina astea, ne-am distrat pana la 5 dimineata . Rebeca e bine? ai mai tinut legatura cu Becheanu?
Strunfita, multa sanatate
Ma duc sa ma apuc de curatenie ca nu am facut de 2 zile si parca ca nu am facut de o luna
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
alynta27 spune:
Salutare!
Baietii tot mucosi si tusesc! Inca pe tratament! Azi mergem la control!
Cirul de mamaliga e o mamaliga moale, care curge! In Moldova se face cand ai branza sarata si faci pe stratri:mamaliga- branza-mamaliga! Se da apoi la cuptor daca vrei!
La noi nu se rupe truta ca in partea Bucurestiului! Se taie motul printr-un colac!
DanaMi ce radioasa a fost Bianca la petrecere! Si voi!
Bebe Beca cat de repede a trecut anul! Ce s-a schimbat Sara! E inalta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Andata succes sotului!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ganesha spune:
Salamalecum,
coraly... saru'mana de sugestii.Am sunat pediatra aseara si ne-a dat un sirop de vitamine cu Fe si Zn. A fost si ea de acord cu mine ca nu e bine deloc cum mananca si cat. O sa incerc si sa-i scot branzica, cu toate ca nu cred ca este de la ea. Adica aceste nopti super agitate sunt de vreo 4 zile, iar branzica mananca cam de o luna. Dar sunt dispusa sa incerc orice. or fi dintzisorii, ca altceva nu vad nimic schimbat la el.
Problema cu siropelul este ca scrie pe el ca este energizant si vitalizant, i-am dat de dimineata si acum vad ca nu reusesc nici cum sa-l adorm pt somnicul lui de dimineata. Nu de alta dar el si asa e super energic
Dana... am vizionat pozicile de la petrecere. Foarte frumoase sunteti amundoua, iar tu stralucesti toata.Daca nu ma insel a ales oglinda, pixul si banii? orientata fata
laurraa... ii dau lapte praf cu cereale, nu mananca el f mult, intre 75 si 120 ml, depinde de seara, dar nu de foame se scoala toata noaptea. Daca ar fi foame s-ar scula o data de doua ori, dar el se trezeste mai mult de 10 ori. De multe ori nici nu vrea sanul ci doar sa fie sigur ca sunt langa el.Si e f agitat si nervos, ar sta numai calare pe minee, se baga in mine de mi-e teama ca se sufoca. Avem o cunostinta pediatru, o sa-l sun astazi sa vad ce spune si el si am de gand saptamana viitoare sa mai facem si o vizita la pediatra noastra.
andata... nici nu ai idee cat imi incarci bateriile, chiar daca sugestiile din mesajele tale nu sunt cu adresa directa pt mine. Vorba ceea unde dai si unde crapa
Si noi cred ca o sa luam tarziu motul, pt ca deocamdata nici nu am idee cand o sa plecam in concediu, dar asta este nu tine de noi...
Ca vorbeati de kg trebuie sa ma laud si eu, mai am 2 kg de dat jos si ajung de unde am plecat cand am ramas insarcinata, adica am dat 19 kg josdar... mi-a ramas burtica urata, ar trebui sa fac exercitii dar cand si ceva celulita in plus
stupul
Flobaby spune:
Hello-o-o-o-o!
Abia acum am reusit sa ajung la zi dar nu stiu ce am retinut.
Anda, sorry, dar eu nu am vazut intrebarea. iarta-ne, intoarce-te in stup si fii in continuare gotobina nevoie mare
LauraO si Ana , scuze pentru intarziere.
LauraO, imi pare rau ca Seby e bolnavior. sa se faca bine cat mai repede.
Lauraa, votat printesa. Ioana, votat plantatia Brendei.
Fetelor, allium cepa nu e denumirea stiintifica a cepei?
Andreea, superbi N si P iar tu, nu stiu cum te simti cu 73 kg dar arati taaaare bine!
Sper sa nu pierd mesajul, ca de obicei....
Tania, vad ca ti-au raspuns si fetele. Eu cred ca aceasta noua sarcina este un dar de la Dumnezeu si trebuie sa te bucuri cat mai mult de ea, lasand grijile undeva pe locul 2. E normal sa-ti faci atatea griji, doar esti o super mamica, nu? Capul sus si fii mandra de burtica ta ( din nou) . Felicitari si multi
Clody, i-ai intors genele lui Razvanel? E super, super dulcel.
Nicuratze, felicitari pt asa o soacra!
Miruta, sunt fan Anto
Lauraa, si Maria e dupa tzitzi, o cauta si ziua si noaptea ( mai ales). Chiar ma dispera!
Otilia, sper ca si-a revenit Matei cu scaunele..
Deea, ma bucur ca ai revenit in stup. Intr-adevar, Darian a crescut tare frumos!
Ancy, ma bucur ca ti-e bine la mama. Cand vb despre Alex, parca vb despre Maria....
Maria_bunica, te acapareaza munca de tot? We miss u!!!
Andata, ti-am mai spus cat de mult te admir pt ca reusesti sa-ti faci timp sa ne raspunzi tuturor? & a big hug!!!!!!!!!!!!
Trimit si revin ( ca cine stie cum pierd mesajul)
Pupici!!!!!!!!!!!
Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png
Flobaby spune:
Am revenit.
Mh, multumim pentru articol. Interesant....
Cosminica, astept sa vad caciulita Elizei.
Ioana, meniul suna fooarte bine. Dar nu-s cam multe? Desi ai destui invitati..Mi-ai facut o pofta!!!!!!!!!!!! Si mi-ai dat si mie idei de meniu, desi habar n-am unde voi face party si cand.....
Serialbastre, si eu ma gandesc la ce a zis Ioana cu diferenta de varsta intre copii dar inca nu stiu care e diferenta ideala ( pentru mine).......
Coraly, ce ma bucur ca ai revenit in stup. Chiar ma gandeam la voi zilele trecute.
Sorilea, ce inaltut si grasalan e Razvan... pentru cel mai mare bondarel.
Mh, Gheorg gateste acum in emisiune la Adriana Bahmuteanu pe kanald.
Nicuratze are dreptate, multe fete au scris o perioada si apoi au disparut, fie de tot, fie la alte topicuri......
Danami, frumoase rau pozele. Bubu este o printesa, tu esti o mamica tare frumoasa si, impreuna cu tati, sunteti o familie superba, implinita.
Serialbastre, smechera Cezara.....
Alynta, of, multi sa nu mai fie printisorii bolnavi!.
Trimit si revin( iar)...
Pupici!
Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png