Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 13
suede spune:
Anamaria condoleante!
Ce Paste ati avut si voi.... baiatul si pe mami!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
cristina_ana spune:
Suede, ti-ai luat rochia de mireasa?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
suede spune:
Nu...sambata am fost si am dat comanda de verighete
http://www.coriolan.ro/verighete/noutati-verighete-2010.html
Rochia mai am putin timp .
Nu stiu inca daca sa-mi inchiriez sau sa-mi iau una noua
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Suede, ti-ai luat rochia de mireasa? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Poze noi
cristina_ana spune:
Vai, ce frumoase sunt verighetele!!
Fetelor, nu veniti in Moghioros azi? Deja am vorbit cu Lullaby si Raluca si ma vad cu ele acolo.
Hepilico, Techiluto, nu veniti si voi?
Alex am vazut ca are musafiri azi!
Am sunat-o si pe Anomis si nu imi raspunde. Sper ca e bine. Nici zilele trecute nu mi-a raspuns nici la telefon nici la mesaj. Sper sa fie bine Dinutul!
Daca ne hotaram din timp, eu pot veni si in alt parc, dar nu foarte departe. Adica ar merge si Carol, si chiar Herastrau din cand in cand.
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Cristina eu zic sa insisti si sa ii bagi la loc cercelusul, sangereaza putin pentru ca nu i s-a inchis inca complet gaurica si pentru ca nu s-a umblat deloc la cercelusi, am patit-o si noi, insa ar fi pacat sa nu ii bagi la loc cercelusul si sa se inchida gaura, ar fi un chin in plus pentru ea. Eu pot iesi astazi in parc dar pe la 15, insa pentru mine Moghiorosul deja este prea departe, m-am mutat acasa, langa Budimex, deci pentru mine ar fi ok in Carol.
Va citesc din umbra.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Alex, vorbesc si cu fetele si stabilim zilele astea sa ne vedem in Carol.
Cu cercelul sa mai incerc cand doarme.
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Alex, vorbesc si cu fetele si stabilim zilele astea sa ne vedem in Carol. Cu cercelul sa mai incerc cand doarme. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Sar'manaaaa Tin punii sa reusesti cu cercelul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Va intreb pe voi poate stiti; ar trebui sa ii dau mandrei CA sirop, dar nu vrea sa ii inghita...pe cutie scrie ca se poate da in lapte insa nu ma rist la cat de prost papa....aveti idee daca i l-as putea pune in piure? Adica o avea ceva?
suede spune:
Ma bucur ca-ti plac!
Initial,din poza,alesesem altele,dar cu ,,obiectul" in mana am ales altceva!
citat din mesajul lui cristina_ana Vai, ce frumoase sunt verighetele!! Fetelor, nu veniti in Moghioros azi? Deja am vorbit cu Lullaby si Raluca si ma vad cu ele acolo. Hepilico, Techiluto, nu veniti si voi? Alex am vazut ca are musafiri azi! Am sunat-o si pe Anomis si nu imi raspunde. Sper ca e bine. Nici zilele trecute nu mi-a raspuns nici la telefon nici la mesaj. Sper sa fie bine Dinutul! Daca ne hotaram din timp, eu pot veni si in alt parc, dar nu foarte departe. Adica ar merge si Carol, si chiar Herastrau din cand in cand. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Poze noi
monica_dicut spune:
As veni si eu in Moghioros dar este muuuuult prea departe(sincer nici nu cred ca stiu sa ajung). La un Carol/Tineretului m-as baga. Asa ca doar stabiliti si eu vin. Naspa e ca saptamna asta au anuntat numai ploi
FEtele din IOR, noi ne vedem azi?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei