Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la proaspata, special facuta pentru voi.
Andra ai o minune de papusica, clar cea mai cocheta de pe aici!
Liliac sper sa revina la sentimente mai bune Radulescu privitor la papa.
Camy ma bucur ca a acceptat madrul bibe, cateodata alaptatul e un chin...spor la plimbareli azi.
Monica ma bucur ca simt o unda de fericire in scrisul tau, pupam smecherosul si abia astept sa il vine live.
Noi suntem bine ca sa zic asa, mandra nu mai vomita, INSA (normal ca trebuia sa existe si blestematul asta de cuvant) nu mai papa cum trebuie.
Intrebare: Cat lapte praf papa bebeii vostri pe zi...cate mese si ce cantitati?...va rog mult.
V-am pupat, ca azi am ceva musafiri si trebuie sa sterg si eu macar praful, ca in rest e prea dezastru ca sa apuc sa fac ceva.
Aaaa, si astazi introducem si noi carnitza, abia astept sa vad daca ii place.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
alex, Andrei papa 2 mese de lp dimineata si seara a cate 210 ml de apa, ies cam 230 de lapte
POZE
suede spune:
Buna dimineata,
Azi dam de baut,puiul meu implineste 6 luni .
Asadar,va invitam la .
Am uitat ceva?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
alex25 spune:
La multe lunitze fericite LEON MIHAI, DARIUS ALEXANDRU, MIHNEA COSTIN
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iuliapapusa spune:
Buna dimineata fetele.MUltumesc de cafea MOnica si mamideandrei.Nu-mi vene sa cred ca reusesc sa vin la cafea.Iau doua.Luta mea are acum 4 mese pe zi din cauza ca se trezeste numai la 9.Ce sa fac sa o trezesc la 6 sa-i dau sa pape sau sa o las in plata ei?(adica linistita).
Ellenuta tinem pumnii sa fie totul bin.Va fi iar operatia va fi un succes cum nu s-a mai auzit
Diana_n DA e deja enervanta.Nu putea sa nu existe boala asta.Face puiuti nostri sa sufere atat de mult.De parinti nici nu mai zic
Camy e bine in concedi nu?Bine ca avem mamici ca altfem nu mai pupam noi relaxari si asle alea.
Monica dicut si papusica mea e super lenesa.La 4 lun era mai flexibila decat cum.Chiar nu stiu ce s-a intamplat.Pur si simplu nu mai face ce facea.Leneveste.Doctora mi-a spus ca e vina mea ca am invatat-o in brate cum maraie hop brate cade jucaria dai jucaria si uite asa s-a invatat sa i se aduca totul ca la botul calului.Mi-a zis ca daca o lasam sa mai marai( nu plange tipa de nervi si se stramba tare haios strange din ochi increteste nasul si scoate limba si se preface ca plange) ar fi tentata sa incerce singura sa ia jucaria daca scapa sa se roteasca tare sau sa se ridice.O fi asa?Sa fiu eu de vina?Dar nu-mi vine sa o las sa faca asa chiar daca se vede clar ca se preface pe fata si cum o iei in brate chiui de veselie(am facut-o si de data asta cred ca zice).Da asa e ma joaca pe dejete face ce vrea din mine ma are la degetul mic vrei barate iau brate vrei nane ridicam in picioare in brate facem asa vrei jucari dai jucarie.Hai ca aberez si eu de ce sa facDar totusi aveti o opinie?Ceva?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Mihnea Costin LA CAT MAI MULTE LUNITE SI ANISOI!SA FI SANATOS SI VOIOS.mANCARICA BAUTURICA HAI CA INCEPEM BINE ZIUA
poze luta
iuliapapusa spune:
Hei unde-i toata lumea?La apep?Asa in grup?Sau ati baut repede cafeaua?
poze luta
mary_07 spune:
Buna dimineata
Am putin timp de forumeala in dimineata asta ca e inca racoare afara,mai stam putin prin casa
La multi ani sarbatoritilor de azi
Luci,superbe pozeleare Davidosu' niste bulane numai bune de rontait
Am vazut si pe printesica Sophie Amelie,o dulceata de fatala fec ca mamica ei
Elle,la multi ani sotului si socrelei cu intarziere
Imi pare rau de puiutii care au probleme cu mancarea noi ne-am redresat f bineDoamne ajuta sa ramanem tot asa
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
Alex,noi avem 3-4 mese de lapte; dimineata si seara 210 ml iar peste zi 150/120
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
iuliapapusa spune:
Mary.Ce faceti?Totul bine?Cum adica v-ati redresat?Adica l-ai facut sa accepte papa?daca da cum?Sau papa bine de la inceput?
poze luta