Dansez pt tine - 9 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Musicall aha.
Noapte buna fetelor, pe vinerea viitoare!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie pentru spectacol mi-ar place o finala Bote, Morosanu si Andreea. Oricum Grigore, al carui caz e cel mai impresionant va fi ajutat, iar editia asta parca nu prea a stralucit din punct de vedere al dansului.

In rest... somn usor tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Azi e vineri !!!
Se anunta o seara foarte faina la DPT.

"Telespectatorii vor intra in universul povestilor si se vor bucura alaturi de perechile ramase in competitia visurilor de pitorescul si complexitatea musicalului. Iar daca rolul lui Don Quijote va fi interpretat de Catalin Botezatu, Andreea Spataru va fi Julieta, Catalin Morosanu va juca Regele Leu, iar Iuliana Luciu va fi My Fair Lady, totul va fi si mai palpitant pentru juriu si public.
Festinul coregrafic va fi completat vineri de exploziva proba de dans tiganesc pentru care vor reveni in platou pentru o demonstratie unica Jean de la Craiova si partenera sa, Sandra Neacsu alaturi de care a si castigat marele premiu sezonul trecut. Perechile care au mai ramas in concurs vor mai avea de trecut si de proba de charleston pentru care vor face o demonstratie live vineri seara, Vlad Rosca, fostul partener de la "Dansez pentru tine" al Mariei Olaru, impreuna cu fratele sau mai mic.
Vineri seara, vor intra in ringul visurilor pentru a ajuta un caz social indragostitii Magda Palimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro Tv si Ionut Dumitru, zis si Piticu de la trupa SIMPLU, fost concurent la "Dansez pentru tine" din sezonul trecut. Ei isi vor face prima aparitie publica impreuna intr-o emisiune de televiune de cand sunt iubiti si sunt bucurosi ca prin dansul lor vor putea sa aduca zambetul pe chipul unor oameni necajiti care au nevoie de ajutor. Si Jean de la Craiova si Sandra vor fi incantati sa faca spectacol in ring pe ritmuri de Bollywood pentru a ajuta pe cineva, iar Cristina Ciobanasu, Stefanel Curugiu si Andreea Lucache, copiii pentru care au dansat in sezonul al cincilea perechi de vedete, se vor intoarce in ring pentru a mai ajuta la randul lor pe cineva."

Sursa

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mi-ati amintit ca azi e vineri si e "Dansez..."

Voi cine vreti sa ramana: Botezatu sau Iuliana ?
Eu as dori Botezatu pentru spectacol si Iuliana pentru caz. Dar oricum Grigore a ajuns departe si va fi ajutat anyway, iar partenera lui Botezatu are si ea un caz greu, asa ca inclin putin catre Bote. Dar sunt curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu votez pt Bote, imi pare rau de Grigore si Iuliana, au un caz deosebit, dar danseaza ca niste cizme

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Si eu cred k varamane Bote...
E mult mai cunoscut decat Iuliana,foarte simpatizat,k sa numai zicem de raitingul pe care il face...

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si eu tot cu Bote votez, oricum cred ca va fi ajutat Grigore macar sa ramana in concurs cei mai buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Wow,ce frumos danseaza Vova!
Cu ce vedeta a dansat Vova?

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ce rochie frumoasa are Iulia chiar arata bine!
Ma uitam mai devreme la dansul lui Jean cu Sandra si ma gandeam ce mare diferenta! Bursucul chiar a depus suflet,a creat coregrafii la ei...acum la Iuliana si Grigore mai nimic, acum nu stiu daca coregraful e vinovat 100% dar si dansatorii sunt varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fetelor !
Isis, Vova parca a dansat cu Gina Pistol.
Foarte fain musical-ul "Regele leu", dar Morosanu n-a mai dansat cu aceeasi pasiune ca in editiile precedente.

Edit: mi-am corectat greselile.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput