Dansez pt tine - 9 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
motanik spune:
Vai Morosanu e atat de haios,am ras cu lacrimi!!!! Bravoooo! Ma bucur ca n-au tinut cont de greseluta ca in fond doar o luase un pic inainte, nu era mare lucru.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
pianna spune:
Da, a avut vreo 2-3 iesiri din peisaj si ma asteptam sa-l penalizeze juriul (mai ales Petre), dar a cred ca i-a cucerit si pe ei .
12+
mihutza11 spune:
cred ca iar iese pe locul 1 Morosanu..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
motanik spune:
Ce faine sunt dansurile baletului mereu, bravo Edi!
--------------------
Andra si bebe Theodora
motanik spune:
Voi stiati ca Dragos are numai 28 de ani???
Credeam ca e mai in varsta un pic,poate si datorita modului in care vorbeste, lasa senzatia ca e trecut prin viata... Ma bucur sa descopar ca asa tanar are asa prestanta si sper sa aiba un viitor stralucit inpolitica daca asta isi doreste.
--------------------
Andra si bebe Theodora
mihutza11 spune:
asa tanar e? chiar nu stiam! bravo lui atunci, inca o data!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Anina_n spune:
Mi-a placut tango-ul lui Botezatu cu Liuba.
Dar Diana a dansat cam fara energie hip-hop.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
nici mie nu mi-a placut chestia cu datul jos a rochiei la tango-ul Andreei..
edit: mai Mihaita esti culmea!!
Mica dansatoare